Kitchen is open

Samburger

Rating 4 / 5

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sämpylät on isoja, mutta pihvit pieniä ja kastiketta niukalti. Juusto on erittäin hyvää hampurilaisissa. Ainoa miinus tulee ajoittain saaduista puolikylmistä hampurilaisista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 18.01.2017
Rating: 0

Tilasin samburgerin (sämpylät, naudan täyslihapihvi, juusto, salaatti, mausteet). Hampurilainen (sämpylät) oli isohko ja salaattia rutkasti, pihvi oli aivan naurettavan ohut ja pieni läpyskä sämpylöiden välissä! Otin purilaisen syötäväksi heti, mutta silti se oli kylmä. Mausteista ei edes kysytty, onneksi tajusin itse huikata etten välitä kurkkusalaatista. Ainut plussa tulee siitä että juusto oli koskenlaskijaa eikä esim. Edamia. Hätää kärsimässä täytyy melkein olla jos toisen kerran kyseiselle grillille tarvii mennä syömään..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 18.03.2016
Rating: 0

Hyvää safkaa ja palvelu pelaa. Täällä aina käväistään, kun ajetaan Seinäjoen läpi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.05.2015
Rating: 0

Olin ekaa kertaa Samburgerilla ja oli kyllä hyvä kokemus. Myyjätyttö oli ilmeisesti juuri aloittanut työssään (joutui kysellä toiselta myyjältä miten kassakoneeseen syötetään joku juttu), mutta asiakaspalvelu pelasi siitä huolimatta loistavasti! Tilasin SamBacon-hampurilaisen, joka oli maukas ja riittävän iso. Jäi hyvä fiilis tästä, tulen toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2015
Rating: 0

Ostin pekonipurilaisen ja isot ranskalaiset. Ranskalaisia oli ehkä 2dl ja ne oli uitettu sinapissa ja ketsupissa ( ei edes kysytty mitä niihin haluan ja en siinä jäätyessäni tajunnut itse sanoa että en halua mitään niihin) Hampurilaisen sämpylä oli kivikova (piti pehmentää mikrossa että sai syötyä) pihvi palanyt ja pekoni niin sitkeää että oli varmaan paistettu edellisenä päivänä Ei tarvi toiste mennä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.11.2014
Rating: 0

Perussettiä. Ei pahaa, mutta huimasti yliarvostettua.

Halliskalla on maukkaampaa, sekä häivähdys omaa makua, joka ei samene keskinkertaisuuteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 21.08.2014
Rating: 0

Ruoka on ihan hyvää. perus grilliruokaa. Moitittavaa kuitenkin löytyy erittäin huonosta asiakaspalvelusta. Myyjä teki virheen, eikä pyytänyt anteeksi asiaa ja käyttäytyi töykeästi. Voin sanoa, etten enää koskaan mene hakemaan ruokaa kyseisestä paikasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2014
Rating: 0

Suomen paras juustohampurilainen

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2014
Rating: 0

Hampurilaiset ovat olleet oikein mainioita. Juusto/munapurilaiset oikein maistuvia. Jokamiehen annos mukavan reilu ja maistuva. Pizzaa en valitettavasti voi suositella, sillä kauttaaltaan peittävät reunat ovat niin kovia, että hampaat eivät enään kykyene syömään mukavasti. Pizza pohja olematon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2013
Rating: 0

Valitettavasti joudun ikäväkseni toteamaan saaneeni täältä huonoimman hampurilaisen ikinä. Ylihintainenkin vielä. Positiivista oli ystävällinen palvelu ja siitä haluan antaa täyden kympin! :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.06.2013
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Ruukintie 39, 60101 Seinäjoki - Route
http://www.samburger.fi/

Options