Kitchen is open

Juvenes-Ravintola Ziberia

student restaurant
Rating 2.5 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Siitä olikin hetki vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt kuten tuosta alempaa näkee. Eipä paikka tuohon aiempaan kokemukseen verrattuna oikeastaan ollut muuttunut. Tällä kertaa söin lounaaksi jotain possua ja siihen lisukkeet ja kyllä täytyy sanoa, että oli mautonta! Ei edes suolaa! Mukava että buffetista saa ottaa sitä sun tätä mutta kyllä ruuassa saisi makua olla. Palvelu kuitenkin iloista ja ystävällistä. Taitaapa vierähtää taas hetki ennenkuin tänne uudelleen eksyn.

2.12.2010
Lounas buffet perus opiskelija/työmaaruokamainen kokemus einesmäisistä aineksista. Valikoima buffetissa kuitenkin aika monipuolinen siitä plussaa, salaatit, leivät, muutama ruoka vaihtoehto ja kahvia ja keksiä jälkkäriksi. Paikka tunnelmaltaa ehkä hiukan parempi kuin jokin perus työmaaruokala. Lounas aikaan aika ruuhkaisen oloinen paikka,
Ruokailu kokemuksena ihan ok, eli saatan käväistä jopa uudestaankin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.03.2016
Rating: 2

Terveellinen ja mauton vaihtoehto, jolle kiitosta alv-alennuksen siirtämisestä hintoihin. Nopean ja nautinnottoman ruokailukokemuksen kruunaa yläasteelta ja armeijasta tuttu lajittelulinjasto, minkä jälkeen ketuttaa satavarmasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 08.09.2010
Rating: 1

Lounasbuffet oli kouluruokamainen kokemus. Pääruoka (lihapullakastike) oli einesmäistä. Salaattipöytä oli kiva ja palvelu todella ystävällistä. Kahvin ja pienen keksin kuuluminen hintaan oli plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 03.07.2010
Rating: 0

Ruoka opiskelijaravintolaksikin huonoa. Lisäksi todella ahdas. Samoissa tiloissa toimii myös tavallinen lounasravintola, josta minulla ei ole kokemusta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2009
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itäinenkatu 9, 33210 Tampere - Route
0207 600 350
http://www.juvenes.fi/Suomeksi/Ravintolat_ja_kahvilat/Henkilostoravintolat/Ziberia

Options