Unknown

Midhill

Rating 1.6 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ylihinnoiteltua p. ..aa. Yksi surkeimmista hampurilaiskokemuksista. Mc Donalds tähän verrattuna gourmet. Perushampurilainen ei maistunut miltään. Miljöö erittäin kolkko. Pulut käveli lattialla ravintolan sisällä !!! Aterimet todella surkeat laadultaan, siis todella huonot. Sikakallista! Trippimehu lapselle maksoi 2,50, kun muualla Särkänniemessä sama mehu maksaa 1,20 eur. Ei enää koskaan tänne!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.08.2015
Rating: 0

Smokyhill burger, joka sisälsi jopa " harvinaista omenapuu-savustettua pekonia". No joo, melkoisen mauton perusburgeri, ranskalaiset ihan ok. Mutta pettymyshän tämä oli, annoksessa makua aivan liian vähän ja perunoita oli niukasti.

Plussaa sijainnista, huvipuiston hulinaa kelpaa seurailla jos ei ruokaillen niin olutta nauttien.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 07.07.2015
Rating: 0

En suosittele. Jos kuitenkin käyt, kannattaa mielestäni harkita pyytävänsä jauhelihapihvinsä kypsänä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.06.2015
Rating: -1

Ruokaa sai odottaa yli tunnin, vaikka ei ollut kiireisin Särkkä päivä, kokki oli hukannut bongin. Ranskikset sai sitten kaupanpäälle, hyvitykseksi... ei lämmittänyt mieltä pätkänvertaa.

Perus hampurilainen oli hyvin mauton, noudattaen tätä Välimäen uutta filosofiaa että suomalaiset tykkää mauttomasta mätöstä joten kaikki herran tuotokset on sitten mautonta einesmättöä... ei mitään merkitystä että raaka-aineet on laadukkaita jos ne näin raiskataan.

Mikä ikävintä sama mauttomuus pätee esim Korean BBQ burgeriin joka on törkein loukkaus jonkun maan ruokakulttuuria kohtana mitä ikinä olen syönyt, korealainen kaveri olis varmaan lähettänyt burgerin takas.

Nolla tähteä, en suosittele, häpeä Välimäki !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 25.08.2014
Rating: 1

Kävimme viikonloppuna kylläkin Helsingin midhillissä, mutta sitä ei voinut arvostella niin kirjoitan tänne. Plussaa se, että ruoka oli hyvää, mutta ylihinnoiteltua. Miinuksena palvelun taso ja paikan siisteys. Jo ensimmäinen kontakti tarjoilijaan puolillaan olevassa paikassa tapahtui noin vartin odottelun jälkeen. Sama ilmiö havaittiin viereisissä pöydissä, joissa kolme kertaa ihmiset tulivat istumaan ja ennättivät jo lähteä pois ennen kuin saivat palvelua. Palvelu muutenkin ilmeetöntä "olen vain töissä täällä" -tyylistä. Ruokailuvälineet oli haarukoita ja laseja myöten niin likaisia, että täytyi oikeasti etsiä sen näköiset, joista ei tarvinnut raaputtaa kokkareita irti. Ruoka siis oli hyvä, mutta hintatasoon nähden odottaisi myös palvelun olevan huomattavasti korkeammalla tasolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.08.2014
Rating: 0

En syöttäisi edes omalle koiralleni teidän ruokia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 05.08.2014
Rating: -1

Oli pettymys listan kuvailuihin verrattuna. Salaatit näyttivät naapuripöydässä hyviltä, mutta hampurilaiset...harmillisen ylihinnoiteltuja perusburgereita!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.07.2014
Rating: 0

harmittaa ihan tosissaan -. samaa sontaa koko konsepti kuin viime vuonna

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.06.2014
Rating: 0

Ravintola mainostaa Välimäen nimellä tätä paikkaa jonka takana restamax konserni. Ei anna arvoa yhtään tälle paikalle mies joka myy sielunsa rahan takia ruuan laiton suhteen.
Toisaalta kun raflassa sanotaan että valmistaa sämpylät itse niin pienen tutkaiun jälkeen huomaa selvästi että kyseessä on tuote joka valmistetaan aivan muualla kuin kyseisessä ravintolassa..
kokonaisuus kokemuksesta oli todella surkea en
voi sanoa mitään hyvää kuin sääliä henkilökuntaa kun joutuu valehtelemaan asioita ja olla vielä tästä ylpeitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 23.06.2014
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Särkänniemi, 33200 Tampere - Route
0207 345112
http://www.midhill.fi/

Options