Opens at 16:00

Piazza Foodfactory

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (32)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounashuipun jonotusta lukuunottamatta ollut hyvä lounaspaikka. Turvallinen valinta, koska paikan "kotiruoka" on käytännössä aina maukasta ja salaattivalikoima riittävä. Toisaalta mikään ei ole herättänyt kovin suuria intohimoja.
Illalla ei ole tullut eksyttyä.

Listalla kallein hinta bulkki-vehnäoluelle, mitä muistan ravintolassa nähneeni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.05.2017
Rating: -1

Hyvä ruoka ja palvelu.
Pitkästä aikaa syömässä täällä ja ns. hotelliraflaksi paikka on mainio ainakin minun mielestä.Palvelu oli ystävällistä, ripeää ja asiakasta huomioivaa.
Ruoaksi valitsemani surf&Turf oli todella maistuvaa ja pihvi paistettu toiveen mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 1

Pihvi oli perushyvä, ei valittamista. Lauantai-iltana ruokaa sai odotella todella pitkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.11.2015
Rating: -1

isommalla porukalla liikenteessä, myös lapsia. Palveltiin lähes heti, mutta sitten alkoi odottelu vaikka asiakkaita kourallinen (yhteensä tunti, ruokia 40min). Oma annokseni (kasvisburger) menetteli, vaikka tiedustelujen jälkeen selvisi etteivät tee mitään itse, vaan perustukkutavaraa koko setti. Seuran lapsiasiakkaat pääosin tyytyväisiä paitsi yksi sai lievän ruokapahoinvoinnin (okse-päänsärky), härskiintyneestä pastakastikkeesta. Tarjoilija kommentoi, että makuasia, kun ilmoitettiin härskiintyneestä mausta ja myös liiallisesta tulisuudesta. Lapsi yritti syödä sinnillä, eikä kehdannut ensin asiasta valittaa, lopulta lopetti syömisen mutta ongelmaa ei pystytty korjaamaan. Kaamea lopputulos.
Emme tule tänne enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.07.2015
Rating: 0

Käytiin illasta syömässä mutta palvelua sai odottaa kauan, eikä ketään oikein kiinnostanut edes palvella meitä... ilmeisesti ei oltu riittävän hyviä asiakkaita? Lopulta kun ruoka tuli pöytään niin kukaan ei tullut sen jälkeen kysymään mitään, laskukin piti lopulta käydä maksamassa tiskillä, sillä tarjoilijaa ei saatu pöydän luo.

Lisäksi varhaisperunat olivat "kumimaisia" ja pihvi (possun niska) oli "karstainen" (paistettu likaisella pannulla).

Lopuksi kun ruuan laadusta mainitsi tarjoilijalle, niin hän ohitti asian tyyliin olan kohautuksella... Ei ole tarvetta mennä toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 25.06.2015
Rating: 0

Kävimme ensimmäistä kertaa vaikka paikallsia olemmekin, emme olleet tienneet koko paikan olemassaolosta. Tuskin olimme ainoita, sillä paikka oli yllättävän tyhjä perjantai-iltana. Tarjoilu oli äärimmäisen ystävällistä! Söimme Mixed platet (Black Angus ulkofilee + maissikananrintaa + porsaanniskaa + Bearnaisekastike + Tempranillopunaviinikastike +
ranskalaiset perunat ja limeaiolia,
coleslawsalaatti) 26e/hlö. Syötävää oli aivan valtavasti ja todella hyvää, etenkin suhteutettuna hintatasoon. Myös jälkiruoka creme brulee oli aivan loistava. Suosittelen kyllä kaikille, etenkin kyseisiä annoksia. Hintataso kuitenkin kohtuullinen, huonommastakin usein joutuu enemmän maksamaan. Menen varmasti jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 10.01.2015
Rating: 0

Ravintolassa ei ollut paljon asiakkaita ja ruoka tuli pöytään yllättävän nopeasti. Annoksen ( Grillipihvi ja rucola perunat) ulkonäkö olisi voinut olla houkuttelevamman näköinen. Lautasella olikin vain pihvi ja 4 pientä keitettyä perunaa sekä 3 pientä ylikypsäksi keitettyä kirsikkatomaattia. Pihvin maku oli suhtèellisen ok. Perunat maistuivat tavallisilta keitetyiltä perunoilta hienosta nimestään huolimatta.
Eniten kuitenkin ihmetystä herätti sellainen asia, että vaikka ruoka tuli pöytään tosi nopeasti molempien ruokailijoiden annokset olivat heti pöytään saapuessaan kylmiä. Mieleen juolahtikin, että olivatko annokset jo niin pitkälle esivalmisteltuja , että ne olivatkin vain nopsaan käytetty mikrossa ennen tarjoilua. Asiakashan ei näe itse ruuan valmistamistapahtumaa. Tästä syystä en suosittele tätä ravintolaa ainakaan hyvänä lämpimän ruuan ravintolana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 16.11.2014
Rating: 0

Hyvä hampurilainen, muös listan monipuolisuus yllätti positiivisesti. Todella ystävällinen henkilökunta ja lapset huomioitiin hyvin. Ruoka tuli nopeasti ja lasten annos ensiksi, mikä oli mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 19.10.2014
Rating: 0

Ruokalista uusiutunut ja positiiviseen suuntaan. Söimme perinteistä sisäfilettä, joka hyvin valmistettu, Karitsan ylikypsä niska oli myös erittäin hyvää ja Curry-karitsanniska myös maustettu meidän makuumme (ei liikaa). Lisukkeista söimme paistettuja rucola-parmesan perunoita (perunat hieman liian kypsiä) sekä tomaatti-sipulisalaattia, jossa sipulin maku olisi saanut olla voimakkaampi. Kaikenkaikkiaan kuitenkin reilusti positiivisen puolella tuo ruoka. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Paikka on mukavasti sisustettu ja avara.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.11.2013 View previous reviews (2)
Rating: 1

Halloumiburger toimi :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.02.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Hämeenkatu 1, 33100 Tampere - Route
http://www.piazzafoodfactory.fi/

Options