Kitchen is open

Pizzeria-Kebab Koikkari Kaleva

Rating 1.3 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin verkkopalvelun kautta, maksoin etukäteen ja lähdin paikalle, niin annos oli valmis alle 10 minuutissa. Niin suuri kebab että raavaalla miehellä oli vaikeuksia syödä kokonaan.

Pizza voi olla eri mutta kebabia kannattaa täältä hakea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.06.2015
Rating: -1

Taso huono.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2014
Rating: -1

"Ei olee kebabbia tanaan", tälläisen kommentin sain lauantai-iltana kun olin ruokaa menossa hakemaan. Salaattipöytä näytti olevan ja aikaisemmin ollut ok, mutta näköjään tähän paikkaan ei pysty luottamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2014
Rating: -1

Öööö menin lounasaikaan tilaamaan pizzan mukaan, jouduin itse kysymään siihen kuuluvaa juomaa. . ensin hinta 9,4e, juoman jälkeen 9,9e, listahinta 8,8e... salaattipöytä tyhjä??? olkoot viimeinen kerta tuossa paikassa. Samaan aikaan paikassa joku viranomainen sopimassa jonkinsortin tarkastuksesta ja ilmoitti haluavansa kassakuitit, nuori myyjä ei (muka) tajunnut, viranomainen osoitti kassakonetta ja sanoi kuitit, tajuatko? ja myyjä otti lompakkonsa ja näytti omia kuittejaan :D uskomatonta settiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.08.2014
Rating: -1

Aivan täyttä sontaa! !! En voi suositella kenelläkään. Nälkäisinä mentiin perheen kanssa kokeilemaan että josko toimisi, nuori jätkä teki kebabit jotka ensin lämmitti mikrossa, omasta pizzasta puuttui täytteitä ja kun kysyin asiasta en saanut mitään vastausta vaan jätkä nappasi pizzan ja kävi heittämässä pakastekatkaravut pizzan päälle. Jäi pizza syömättä. Ei kannata mennä missään nimessä tähän paikkaan syömään, v*tuttaa kun en huomannut katsoa näitä arvosteluja aiemmin....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 28.06.2014
Rating: -1

Ihan järkyttävän huono paikka. Älkää tilatko täältä mitään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2013
Rating: -1

Tilan ison kebabin lohkoperunoilla, pöytään tuli pieni kebab lankkuperunoilla.
Liha kipristynyttä kuivaa känttyä.
Listalla hinta 9.5€ asiakkaan hinta 9.9€.
Asiakaspalvelu omituista, ensin vanha herra otti tilaukseni sitten keittiöstä pöllähti nuori juippi ottamaan tilaukseni.
Ei voi suositella kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.11.2013
Rating: 0

Kallishan tämä on. Harmittaa kun lähi-pizzeria on näinkin huono. Pizzasta ei tullut edes täyteen, niin vähän täytteitä. Onneksi on sentään salaattipöytä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.03.2013
Rating: 0

Verkkokaupasta tilasimme pari pizzaa jotka eivät ikinä saapuneet. Ei edes puhelua tullut. En jäänyt odottelemaan vaan menimme muualle syömään sitten.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.11.2012
Rating: 0

Tilasin Empire special pizzan kotiinkuljetuksella. Toivat uudelleen lämmitetyn lässähtäneen pizzan, jossa juusto oli kovettunut ja pohja sitkeää kuin kengänpohja. Tiedän olevani oikeassa, koska olen aiemmin saanut mehukasta ja pehmeäkuorista pizzaa. Kun tiedustelun sain vastaukseksi "haista v..tu."Eipähän tarvitse enää käyttää tätä puotia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 850€ Added: 08.03.2012
Rating: 0

Location

Sammonkatu 56, 33540 Tampere - Route
http://www.koikkari.com/kaleva/