Unknown

Ravintola Muusa

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (1)

Olympiakorttelin uusi tulokas teki hyvän vaikutuksen. Hanoissa kymmenkuntaa vähän erikoisempaakin olutta, muutama drinkkikin löytyy ja viinit kohtuullisia hinnoittelultaan. Alkuun tilattu whisky sour täytti paikkansa ja herätteli ruokahalun.

Ruokana Lammaskofta ja seuralaisella salaatti. Annoksen lisukkeet suorastaan erinomaisia ja monipuolisia, harissatsatsiki oikein maukasta. Itse lammas oli hyvää, mutta olisi voinut olla hieman rasvaisempaa ja "mureaa". Nyt aika tiivis pötkylä. Seuralaisen salaatti hyvää tasoa. Jälkkärit perushyviä kakkupaloja. Ruokalista mielenkiintoinen ja hyväkuuloisia sooseja erikseen. En vain keksinyt minkä kanssa niitä pitäisi tilata.

Sisustus sekalaisen sympaattinen, mutta harmillisesti nykysuuntausten mukaisesti akustiikkaan ei ole kiinnitetty mitään huomiota, joten ilmapiiri meluisia. Ajoittain odoteltiin palvelua, tosin ilta oli kiireinen. Kokonaisuutena kuitenkin perusvarmalla tasolla.

Ensi kokeilu jätti oikein positiivisen fiiliksen ja varmasti tulee testattua listalta muitakin. Bonuksena hyvä juomavalikoima, joten ruokailun päätteeksi voi jatkaa iltaa oluiden merkeissä.

Hyvä, uusi lisä Tampereen tarjontaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Satakunnankatu 10, 33100 Tampere - Route
010 526 8611
http://olympiakortteli.fi/muusa/

Options