Unknown

Wayne's Coffee

Rating 1.8 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vielä löytyy paikkoja, joissa langaton netti ei toimi. Matkailijalle, joita rautatieaseman lähistöllä olettaisi olevan, se voi olla tärkeää. Jos se ilmoitetaan ulko-ovessa, sen soisi toimivan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.07.2015
Rating: -1

Vanhempi nainen kassa on erittäin epäkohtelias. Äyskii ja joka kerta meinaa tulla muuta kuin tilattuja tuotteita. Paiskoi kahvimukeja ja roskapusseja melkoisella kolinalla. Käyttäytyy törkeästi muista työntekijöitä kohtaan. Huokailua ja naaman vääntelyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.11.2014
Rating: -1

Kahvilassa mukikoot ovat mukavan valtavat ja erityistä plussaa siitä, että latte on mahdollista saada soijamaitoon samaan hintaan kuin muutkin latet.

Suosittelisin poikkeamaan kahvilassa aamulla, sillä iltapäivästä paikka pursuaa teinityttöjä. Silloin myös paikan siisteys kärsii, ja palvelukin on ymmärrettävästi hitaampaa.
Aamupala kahvilassa on mukavan hintainen (5,90€), ja se sisältää vapaavalintaisen leivän, kahvin tai teen sekä appelsiinimehun. Eurolla ekstraa saa kahvin tilalle esimerkiksi laten.

Wc-tiloissa olisi parantamisen varaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 12.08.2014
Rating: 0

Ihan hyvä maku ja onnellinen palvelijoita. Vain hieman liian tyyris

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.07.2014
Rating: -1

Kahvi on todella iso! Varaudu kuitenkin jonottamaan. Sijainnista plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2014
Rating: -1

Tulin siskoni kanssa kahvilaan jossa kaikki pöydät täynnä likaisia astioita, jouduttiin siivoomaan itse tilaa meille. Kahvi oli loppu ,Wc:ssä ei ollut paperia ja huomautin siitä henkilökuntaa. Puolen tunnin kuluttua käytyäni sielä uudestaan paperi oli edelleen loppu... Ottaen huomioon sen että asiakkaita ei tulvinut sisään niin paljoa että toinen henkilökunnasta ei olisi kerennyt siivoamaan ja viemään paperia vessaan! Todella huono kokemuS!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2013
Rating: 0

Kahvilassa parasta on isot mukikoot, sekä maittava ruoka ja juomatarjonta. Usein on kuitenkin niin, että vitriinin tuotteet eivät ole tuoreimmasta päästä ja kerran sain jopa homeisen jogurtin. Palvelu Hämeenkadun pisteessä on ollut vähintäänkin kirjavaa, toisinaan saa ihan hyvää ja ripeää palvelua, mutta viime aikoina taso on selvästi huonontunut. Tiskin takana on aina eri tyyppi, useimmiten harjoittelija joka on tooodella hidas otteissaan. Tänään asioidessani, tiskin takana heilui yhteensä neljä nuorta myyjää, joista yksi teki varsin verkkaiseen tahtiin hommia ja muut katselivat keittiön ovensuussa. Heitä ohjasi vanhempi työntekijä salin puolelta huutelemalla ohjeita asiakkaiden kuullen. Samalla keskusteltiin yrityksen asioista ja sovittiin työvuoroja yms. mitä mielestäni asiakkaan ei tarvitse tietää. Toivoisin tähän pikaista muutosta, sekä ammattitaitoisempaa henkilökuntaa, koska kahvila muuten on kiva paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2013
Rating: -1

Hämeenkadulta helppo poiketa sisään kupilliselle kahvia. Ja hyvä paikka varsinkin kahvin ystäville sillä täältä saa kunnon KUPILLISET kahvia. Itse join medium koon kahvin ja sekin oli aikamoinen kuppi, joten iso on varmaankin todella ISO. Juustokakku oli hiukan kuivahtaneen ja kumimaisen oloinen ainakin omasta mielestäni joten se ei täysiä pisteitä saa. Siisti ja mukavan oloinen kahvila, hyvät mukavat sohvat ja penkit joissa viihtyy pidempäänkin. Hiukan ylihinnoitellun puolelle menee niinkuin kahvilat yleensäkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2013
Rating: 0

Location

Hämeenkatu 3, 33100 Tampere - Route
010 423 3252
http://www.waynescoffee.finl