Opens at 10:30

Agali Restaurant

Rating 3.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Noo mä voisin sanoo että jos ne laittais vielä enemmän siihen kebab boxiin

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2015
Rating: -3

Tilasin kebabin ja maksoin kortilla:Näppäiltyäni tunnusluvun huomasin että veloitus oli melkein 40 euroa. Summa kyllä saatiin korjattua mutta ilmassa oli vedätyksen makua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2012
Rating: -3

Ruoka maistuu ja palvelu ystävällistä. Kävi valitettavasti ikäviä asioita. Tilasin lauantaina 22.10.2011 kolme kebab-boxia (3*5=15€) mutta jälkikäteen huomasin tiliotteesta että Agali laskutti kyseisen summan kahteen kertaan. En kirjoittaisi tänne negatiivista palautetta sillä virheitä sattuu ellei seurassani olleille kahdelle kaverille olisi tapahtunut samanlainen tilanne. Sain kyllä pankkiin soitettuani peruutettu tuplalaskutuksen mutta paha jälkimaku säilyi. Jatkossa vain käteisellä kyseiseen paikkaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2011
Rating: -4

Luottopaikka, kun haluaa kebabille keskustassa! Palvelu erittäin ystävällistä :) Kokeiltu on kanaa ja riisiä, peruskebab ranskalaisilla ja salaatilla ja rullakebab. Todella hyvätasoinen paikka, eikä annosten koossa mitään valittamista. Mukava käydä : )

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2011
Rating: 1

Tilasin BBQ-Chicken annoksen ja oli älyttömän hyvää, voin suositella! Iso annos. Annoksessa paljon grillattuja kasviksia, hyvää kastiketta, leipää, kanaa ja perunaa. Annosta joutui tosin odottamaan n. 40 min (ilmeisesti joutuivat keittämään perunat, joita en edes jaksanut syödä). Ensi kerralla pyydän ilman perunoita ja lisää kasviksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 10.06.2011
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Eerikinkatu 12, 20100 Turku - Route
http://www.agali.fi/agali/

Options