Opens at 09:00

Cafe Elegia

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelussa ei valittamista, jääkahvi ja cappuccino olivat hyvät eikä suolainen piirakkakaan pahaa ollut. Sijainti ja etenkin terassi on loistava kesäaikana.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 03.09.2017
Rating: 0

kaikki 8 asiakata käynyt jättäm'ässä arvion?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.01.2014
Rating: 0

Vertaansa vailla oleva kahvila turun keskustassa. Rauhallinen ja kotoisa tunnelma yhdistettynä suussa sulaviin kakkuihin tekee paikasta ainutlaatuisen. Täällä piipahdan aina kun haluan tuoda pikkuisen juhlaa arjen keskelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.10.2013
Rating: 0

Kolkko, teennäinen tunnelma - ainoa positiivinen puoli on pyrkimys tuoreuteen. joskus kotikutoisuus on mukava lisä. täällä lähinnä vaivaannuttavaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 18.10.2013
Rating: 0

Ihana, turun ehdottomasti tunnelmallisin kahvila. Lounas on maukasta, ja hintalaatusuhde on hyvä. Makea kakut ja suolaiset piiraakat ovat paikan bravuri, kaikki maistani ovat olleet niin hyviä, että on vaikea valita suosikkia! Suosittelen paikkaa kaikille hyvästä mausta ja tyylistä nauttiville!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.10.2013
Rating: 0

Ei mitään erikoista. Hieman kotikutoisen oloista. Autio ja epäkodikas. Kahvi ok, aamiaisruoka arkista eikä esimerkiksi mysliannos mitenkään eroa siitä, jos olisi kotona kaatanut kulhoon yhdessä jugurtin kanssa... Palvelu ystävällistä, jopa yli-innokasta. Päästäkseen kahvilaan on kuljettava rappukäytävää, missä epämiellyttävä permanenttiaineen haju.

Hyvännäköisiä kakkuja vitriinissä, mutta jäivät tällä kertaa maistamatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.08.2013
Rating: 0

Aamiaisaikaan Café Elegiassa. Tilasin munakkaan ja kahvin. Kahvi oli tavallista suodatinkahvia, mutta se tarjoiltiin ja kaadettiin kuppiin pöydässä. Kahdeksan euroa munakkaasta hieman mietitytti, mutta sen saavuttua pöytään huomasin annoksen olevan todella hintansa väärti. Juustomunakkaassa oli fetaa (eli salaattijuustokuutioita), paprikaa ja sipulia. Vieressä eri salaatteja (mm. vuonankaalia) ja kurkkua. Munakas oli todella iso, ihanan mehukas ja täynnä makua! Kuulemma heidän suosituin annoksensa, enkä ihmettele. Tunnelma kahvilassa on ihanan rauhallinen klassisen soidessa taustalla. Palvelu hyvin ystävällistä. Kauniit tilat, miinusta vain tämänhetkisestä näyttelystä (värikkäitä, kummallisia eläinkuvia), eivät sopineet tyyliin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.07.2013
Rating: 0

Herttainen kahvila ja suloinen palvelu. Banoffee-piiras oli sopivan kostea ja makea. Viehättävä paikka, joka pienellä viimeistelyllä voisi olla vielä viehättävämpi (nyt sisustus vaikuttaa hieman keskeneräiseltä eikä tee täysin oikeutta tilalle).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 11.05.2013
Rating: 0

Suussa sulava sitruunatorttu ja latte. Mukava tunnelma ja todella ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.05.2013
Rating: 0

Kakkupala ja kahvi, herkullista. Kakussa maistui ihanasti itsetehty maku, joka tarkoittaa laatua ja herkullisia makuja , jotka erottuivat pehmeästi. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 06.01.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Brahenkatu 1 B 3, 20100 Turku - Route
+35844733883
http://www.cafeelegia.com

Options