Opens at 16:00

Cup&Pint

Rating 3.5 / 5

Reviews (16)

Mukava rento ilmapiiri ja iloinen palvelu. Kävimme syömässä Syö-viikkojen härkäburgerit. Burgeri oli muuten oikein hyvä mutta siinä oli jotain joka oli hiukan liian makeaa. Ohessa oli kartanon perunalastuja ja valkosipuli dippi. Dippi oli makoisa. Syöminkien ohessa pelailtiin lautapelejä. Mukava ilta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Enjoyable and surprisingly tasty pizza. Good friendly service and even some nice talkative (!) locals. English beer well kept and at a reasonable (for Finland) price. Great if you need to wait for a train (station is a few minutes away) but bad when you can't have one more glass due to departing train!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

Asemanbaari.

Sijainnista johtuen tulee tässä tasaisen varmasti käytyä.

Pitsat mainoita, kooltaan juuri sopivia, täytteiltään vähän erikoisempia kuin normipitserioiden tuotokset, hyvällä tavalla kuitenkin. Hillottu punasipuli näyttäisi olevan suosiossa.

Palvelu poikkeuksetta mukavaa, juomapuolikin hallussa. Tästä esimerkkiä Suomen muille asemaravintoloille..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2015
Rating: 1

Mukava istuskelupaikka. Pizza nyhtöpossulla oli todella hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.11.2014
Rating: 0

Cup&Pint on Turun keskustan mukavimpia istuskelupaikkoja viikonloppuiltaisin ja hyvällä paikalla asemaan ym. nähden. Listalta löytyvät hapanjuuritaikinana tehdyt pizzat ovat pääosin yllättäneet positiivisesti, mutta vegaanipizzasta puuttuivat harmi kyllä melkein kaikki maut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.09.2014
Rating: 0

Aseman seudut eivät varsinaisesti ole tunnettuja kulinaarisista riemuvoitoista, mutta tämä pikku paikka yllättää todella positiivisesti. Paikka on sekoitus olutpubia ja italialaista pikkuravintolaa. Istumassa viihtyy yhtä mailla jos on paikalla syömässä tai vaan juomassa.

Ruokapuolelta on tarjolla salaatteja ja pitsoja, joita pystyn arvostelemaan vain päällisin puolin. Näytti erittäin hyvältä ja kaverit kehuivat vilpittömästi. Nämä eivät siis ole mitään turkkilaislätkiä, vaan rouheasti koottuja delisettejä. Täyteyhdistelmät ovat epätavallisia ja kaiken päälle kasataan hyvä kerros rukolaa.

Itse vetäisin pannukakun, joka samaten yllätti myönteisesti. Se tarjoiltiin ilmeisesti itse valmistetun marjasurvoksen kera, eikä minkään teollisen missä-on-marjat-sokeriliisterin kanssa. Todella maukasta makeaa aikuiseen makuun.

Jos satuit myöhästymään junasta, älä turhaan taivalla kauemmas. Tässä paikassa myöhästyt mielelläsi siitä seuraavastakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.07.2014
Rating: 1

Kiva tunnelma. Olen käynyt täällä kolme kertaa ja ei ollut mitään moittimista. Mukava istua ja kokeilla pelejä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2014
Rating: 0

Cappuccino oli oikein hyvää&kauniisti tehty. Keittiön ilmastointia voisi tehostaa. Pizzauunin rasvakrääsässä ei ollut mukava istua..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.02.2014
Rating: 0

Miellyttävä sekoitus "ravintolaa", baaria ja kahvilaa. Tunnelmaltaan viihtyisä, ainakin siihen asti kunnes jokin Dj aloittaa luukuttamaan. Omasta mielestäni parhaimmillaan päivisin, iltaisin vieraina erillainen yleisö. Kahvia pannusta ei aina vaihdeta riittävän usein, joka on ainoa varsinainen "varoitus" jonka haluaisin antaa muille kävijöille. Tosin paikassa kunnioitetaan santsikupin perjaatetta eikä siitä tarvitse erikseen maksaa.
Huomaa kuitenkin ettei kyseessä ole nk. oikea ravintola, vaikka ruoka-annoksia on saatavilla, ja buffee tarjontaa on esim. viikonloppuisin. Itse osaan arvostaa olohuonemaista tunnelmaa ja siksi asioin täällä melko usein.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.06.2012
Rating: 0

Loistava tunnelmaltaan ja kiitosta myös loistavasta juomavalikoimasta! Tilaamani toasti oli kyllä aika pettymys, leipä oli TODELLA pieni ja aivan liian hintava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.01.2011
Rating: 1

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Humalistonkatu 17, 20100 Turku - Route

Options