Unknown

Kotipizza Turku - Kupittaa

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein hyvää pitsaa, nopea kuljetus ja kaikki pelasi. Hieman pieniähän Kotipizzan pitsat ovat jos on tottunut kebab-pitserioiden pitsoihin jotka yleensä ovat rutkasti isompia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2015
Rating: 0

Parempaa Kotipizzaa en ole Suomesta saanut. Samat raaka-aineethan kaikilla Kotipizzoilla on, mutta täällä on niin paljon asiakkaita, että raaka-aineet ovat takuulla tuoreita. Lisäksi osaavat pitää pitsoja juuri oikean ajan uunissa ja muutenkin palvelu on erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.07.2015
Rating: 0

Toimitus kotiin aina nopeampaa kuin odottaisi, palvelu ystävällistä, hinta-laatu jes, ruuat aina tosi hyviä ja tulevat höyryävän kuumina, juomat jääkylminä ja salaatit kuin olisi just penkistä käyty napsimassa. Pizzapohjat tosi hyviä, ei mitään taikinamöykkyjä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2014
Rating: 0

Paikassa positiivinen meininki, kiva asioida kun työntekijät niin mukavia! Pidän myös pitsapohjasta. Monissa muissa pizzerioissa pizzat usein tunkkaisia&ylirasvaisia. Kotipizzan pizzat onnistuneempia kuin esim. Tintån tai Sergiosin. Täytevalikoimaa voisi laajentaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.02.2014
Rating: 0

Hyvät pizzat ja ihania poikia töissä tuolla. Palvelu on ollut aina erinomaista. Tää on ihan meidän tyttöjen vakkaripaikka, jos pizzaa halutaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Uudenmaankatu 19, 20700 Turku - Route

Options