Closed now

Logomo Kitchen

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kylmä paikka ja samaa voi sanoa ruuista. Päivittäin vähän tuoretta ruokaa ja monet samat lisukkeet kuten samat salaatit ja leivät toistuvat päivästä toiseen. Mausteet yleensä ok, mutta koostumus laitosmaista ja hinta saisi olla sen mukainen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.02.2017
Rating: 0

Kävimme perheenä lauantaibrunssilla. Odottelimme usean muun kanssa ovien avautumista jopa yli klo 12. Brunssin tunnisti croissanteista, eipä oikein muusta. Juotavana kahvin ja pussiteen lisäksi oli vettä ja PUNAISTA sekamehua. Lounaaksi anti oli kallis koska kaikki ruoka oli kylmää. Jälkiruokaa oli runsaasti, johtuen todennäköisesti edellisen päivän Halloweenista. Iso pettymys!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 05.11.2014
Rating: 0

Torstain hernekeitto oli pettymys, pannari syömäkelvotonta. Keitosta puuttui maku, vain mustaapippuria oli lisätty tuntuvasti - huonointa hernesoppaa, mitä olen syönyt. Pannari oli palanut ja kuiva, lisäkkeenä perusmansikkahilloa ja valmista vaniljakastiketta. Todella huono esitys.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 15.02.2014 View previous reviews (3)
Rating: 0

Lauantaibrunssilla kylmä tunnelma ja ruoka.
Positiivista oli jälkiruokatarjonta. Sieltä löytyikin kattauksen ainoat höyryävän kuumat tarjoukset; kahvi ja pannari. Kaikki liharuoka ja lisukkeet laittoman haaleita!
Juomavalikoimassa vettä ja sitä luotaantyöntävää sekomehua mitä vanhalle äidillenikin palvelutalossa tyrkytetään. Ei tuoremehusta jälkeäkään!
Koko hommasta puuttui ammattimainen asenne, todella luokatnta tähän hintaan.
Meille ritti kaksi kertaa, ensimmäinen ja viimeinen!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 15.02.2014
Rating: 0

Pari kertaa lounaalla käyneenä päällimmäiseksi ajatukseksi jäänyt ihmettely, että näin laadukkaassa ympäristösssä on laadultaan huolimaton lounaspaikka. Ruuat ovat usein esillä rääppeisenoloisesti. Monet tarjottavat ovat koostumukseltaan "mössömäisiä"; tuntuu että kaikenlaista, mitä milloinkin, sotkettu sekaisin. Kun ohessa olevista lapuista lukee ruokien raaka-aineita, lähtökohdat ovat olleet usein ihan hyvät, -lopputulos vain on epämääräistä, mautonta&eineksistä. Laitosmainen ote. Mieluummin suppeampi valikoima, esteettisesti tarjolla, laadukkaista raaka-aineista taidolla koottuna. Nyt tulee mieleen hutaistu buffet. Lämpimät ruuat eivät myöskään ole pysyneet esillä lämpiminä. Inhottava syödä esim. viilentynyttä kanaa. Teevalikoima on kivan laaja&take-away kupit ilahduttavan tyylikkäät. Toivottavasti Logomolle tulisi pian lisää uusia kahvila&ruokapaikkavaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.12.2013
Rating: 0

Tunnelma on kylmä ja salaattibuffa on surkea. Keitot on ollut ok, mutta en lähtisi tonne lounaalle jos olis muutakin tarjolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Muutaman kerran käyneenä joka kerralla on ollut jotain parantamisen varaa. Ensimmäisellä kerralla lounaslistalla ilmoitettu ruoka oli päässyt ilmeisesti loppumaan ja tilalle oli tuotu muuta. Toisella kerralla salaatinlehdet näyttivät useamman päivän vanhoilta (ruskeat reunat). Keitto ei ollut kuumaa vaan haaleahkoa. Kolmannella kerralla riistapyörykät osoittautuivat kovakuorisiksi eineslihapulliksi. Ruokajuomana on vain vesi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.11.2013
Rating: 0

Ruoat olivat maukkaita. Puutetta oli siinä, että lounasaikaan ei oltu varauduttu riittävällä täyttömäärällä. aina kun jotain ruokaa tuotiin lisää niin nopeimmat söivät hitaat ja taas oli loppu kun sitä tuotiin niin vähän kerrallaan.
Ruokailijoita oli klo Pe 12.30 todella paljon

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2013
Rating: 0

Brunssikehuja. Kylmä-ja lämminsavulohet ovat kaupungin parhaat. Aluksi tuntui, että kasvissyöjille ei ole riittävästi vaihtoehtoja, mutta viimeisten kolmen kerran aikana valikoima on parantunut huomattavasti. Lihansyöjille tilanne on ollut koko ajan hyvä. Jälkiruokapöydästä löytyy erilaisia leivoksia, pannukakkuja, tuulihattuja ja erimakuisia mousseja. Palvelu on ollut hyvää: paikat ovat siistit ja ruokaa kannetaan jatkuvasti lisää. Miljöö on mukava ja musiikki vaihtelevaa. Paikalla on usein paljon lapsiperheitä, mikä ei suurista tiloista johtuen häiritse.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 07.09.2013
Rating: 0

Keittolounasta syödessä sai tosiaan ihmetellä että mitäköhän tässä nyt syödään. En nyt olisi sitä suoraan keitoksi kutsunut rakenteen muistuttaessa enemmän liisteriä. Myös viimeviikon simpukkakeitossa ei ollut mitään mereneläviin viittaavaa. Salaatti on ok, mutta sekin jää harmittavan usein vain keskinkertaiseksi.

Terveisin, Logomolainen

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 02.09.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku - Route
02 4456700
http://www.logomokitchen.fi/

Options