Opens at 11:00

Memory Times

Rating 1.3 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pitzza pohja palanut ja täytteiden määrä eivät vastaa odotuksia salamitäytteisessä pitzassa vain yksi salami. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2015
Rating: 0

Näin ruokani käytettävän mikrossa, josta huomautettuani sain päälikön silmilleni joka väitti tämän olevan normaali käytäntö. Kerroin, etten todellakaan maksa mikroruuasta tuollaista hintaa ja sain rahat silmilleni ja kehoituksen, etten tulisi takaisin.
En mene, ei pelkoa, enkä todellakaan suosittele kenellekään itseään kunnioittavalle ihmisellekään! Kyllä kebab-pizzerioidenkin ruuan olettaa olevan tuoretta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.12.2014
Rating: 0

Muutaman kerran käynyt. Ruoka on etenkin yön pikkutunneilla aika surkealaatuista. Pizzassa tosi latteasti täytteitä ja rullakebabin kastike jotenkin ällöä.
Ja kaiken lisäksi joka kerta jos olen ollut yksin tai tyttökavereiden kanssa niin miesmyyjät flirttailevat todella hävyttömästi. Kerran jopa lähtiessä näyttivät ikkunasta hävyttömiä sormiliikkeitä..... YÖK!!!! En suosittele! Mieluummin käyn naapurissa Arazissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.06.2014
Rating: -1

Ikinä en ole saanut näin vastenmielistä kohtelua. Jotenkin pahoitellen jouduin häiritsemään ravintoloitsijan telkkarihetkeä ja ruokani lätkäistiin kasaan hälläväliäasenteella. Kebabin ranskalaiset olivat kylmiä ja löysiä. Ei ikinä enää tänne!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 05.11.2012
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2012
Rating: 0

Ruoka oli kamalaa ja säästöbudjetilla tehtyä. Rullakebabissa oli lähes pelkkää salaattia, tai oikeastaan kaalia, taisin nähdä pari kebabsiivua rulliksen reunassa. Ravintolassa käytetään muovihaarukoita ja -veitsiä, annokset syötiin kertakäyttölautasilta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2012
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 28.02.2012
Rating: 0

Muistoajat.
Perinteistäkin perinteisempi jono muodostuu Turun Klubin ja Apollon suunnista valuvista yön ihmisistä. Humalapäissä Memory Times kelpaa ainoastaan sen takia, että se on auki ja myy ruokaa. Kauan se tosin kestää. Tilakin on melko epäviehättävä. Hinnat kohdallaan sentään.

Selvinpäin kokeiltuna tilanne ei ollut kovinkaan miellyttävä. Onneksi se jäi yhteen kertaan. Kaveri sanoo oman pizzansa olevan "huonoin, jonka olen koskaan syönyt". Kaveri on syönyt monta.

Ja mikä nimi pizzerialle onkaan Memory Times! Hahaa. Tätä mestaa ei hirveästi jää muistelemaan. Ainakaan hyvällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 27.02.2012
Rating: 1

Location

Humalistonkatu 12, 20100 Turku - Route
(02) 233 6771
http://www.memorytimes.fi/