Closed now

Daily Bistro

spanish
Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jälleen kerran TODELLA HYVÄÄ LOUNASTA (pinaattikeittoon hieman lisää pinaatin makua). Mielestäni ruuan maku parantunut viime kerrasta(viime käynti Kevät 2013). Todellakin voin suositella muille. Palvelu TODELLA ystävällistä ja iloista sekä lapsi otettiin kivasti huomioon. Menemme uudestaan ja pian!!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Tapas pöytä vähän suppea mutta muuten hyvä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2013
Rating: -2

Ruoka ei mitään fine diningia mutta kyllä sen nälkäänsä söi. Henkilökunta mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.05.2013
Rating: -1

Luin täältä kommentteja ennen kuin menimme sinne syömään ja yllätyin vain positiivisesti! Tykkäsin ruuasta kovin, tomaattikeitto oli tosi hyvä ja sopisi hyvin pakkasiltaan. Tapaslautanenkin oli maistuva, mutta erityisen hyvä oli jälkiruoka - otin brandy-suklaakakun ja se oli mun paras jälkkärikokemus Turun ravintoloissa. Palvelu oli myöskin ystävällistä. Kiitos!! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 12.01.2013
Rating: 0

Positiviset asiat: ystävällinen palvelu, raaka-aineet hyviä, pienehköillä muutoksilla voisi olla paljon parempi.
Negatiiviset asiat: annokset liian täyteen ahdettuja, epämääräisen näköisen ja värisen kukkakaali-porkkana sössön voisi jo unohtaa, miljöö vähän kuin linja-autoseman baari (mikä se tavallaan onkin)

Taso vaihtelee jonkin verran keittiön väestä riippuen. Välillä onnistuineita pihvejä, välillä taas tuskaisia kalvokasoja. Salaattipöytä aika perusmallia ja tarjolla olevat kastikkeet aika raskaita.

Ravintola voisi parantaa todella paljon tekemällä lautaset yksinkertaisemmiksi, unohtamalla sen "tavaramerkiksi" tulleen kukkakaali-porkkanamössön, jota ei kukaan normaalilla näkökyvyllä varustettu suostu syömään (sen maku on yhtä paha kuin ulkonäkö) ja jättämällä kastikkeissa liiat kermat ja rasvat keittiöön. Keittiö osaa parhaimmillaan tehdä hyvät pihvit (tosin medium pitää tilata medium miinuksena ja silti reunat ovat kypsiä) ja salin väki on iloista ja ystävällistä, joten aineksia olisi ihan kunnon paikaksi, kun vain keskityttäisiin siihen, mitä jo periaatteessa osataan, mutta sitten on kumminkin lipsuttu täyttämään bussikuskien rasvanhimoja myös a'la carte-listalla. Bussikuskeja käy paljon lounaalla, joten he ehkä säilyisivät raskaammalla lounaslistalla asiakkaina, vaikka a'la carte tehtäisiin hieman kevyemmin rasvoin.

Sisustuksenkin voisi päivittää ja selkiyttää tapasbaarista ruokaravintolan suuntaan, kun se sitä kumminkin yrittää olla.

Myös lasissa tarjottavien punaviinien tarjonta on aika kapeaa ja edustaa melko "mautonta" rypälekantaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 28.12.2012
Rating: 0

Talon etuosa eli tarjoiluja oli ERITTÄIN ammattitaitoinen vastailleissa mitä kummallisimpiin kysymyksiin. Keittiön henkilökunta oli ystävällistä myös MUTTA ruoka oli erittäin ala-arvoista, voi olla että kokilla oli huono päivä tjsp.. menee toiset 4 vuotta varmasti että sinne eksyn.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 27.02.2012
Rating: 0

Kävin siskon perheen kanssa sunnuntai iltapäivällä syömässä. Seurueemme kokemus annoksista ja paikasta oli hyvin positiivinen. Viihtyisä ja rauhallinen, miellyttävä palvelu, ravintola oli siis lähes tyhjä, olisikohan ulkona tuiskuavalla lumisateella ollut vaikutusta...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 19.02.2012
Rating: 0

Eksyimme sattumalta kyseiseen ravintolaan ja käynti oli erittäin positiivinen kokemus. Tilasin itse täytetyn lehtipihvin ja seuralaiseni härän grillipihvin. Liha oli mureaa, lisukeranskalaiset rapsakoita ja kasvikset hyvin valmistettuja. Emme kumpikaan löytäneet ruuasta tai nopeasta palvelusta mitään moitittavaa. Täällä täytyy käydä uudestaankin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 24.11.2011
Rating: 1

Ruoka oli todella huolimattomasti valmistettu! Söimme ystäväni kanssa tapastarjottimen jossa oli mm. possun ribsejä. Olivat aivan liian raakoja. Jälkiruuaksi otimme maitovanukkaat (creme catalana) joka oli pelkkää sokerivelliä, vanukasta ei ollut nähnytkään. Ravintola oli tyhjillään joten en usko että kokilla ainakaan kiire olisi ollut! Liekö uusi kokki mutta ikävät kokemukset jäi enkä valitettavasti toista kertaa mene, enkä kenellekään suosittele! Ainoa positiivinen asia oli tarjoilimme joka oli ystävällinen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 27.09.2011
Rating: 0

This is not a Spanish restaurant

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.04.2011
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Brahenkatu 20, 20100 Turku - Route
050-4342226
http://dailyravintolat.fi/bistro/

Options