Anonymoius

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Makiata

Makiatan ruisburger ja härkäleipänen ovat aivan erinomaisia! Palvelu on erittäin ystävällistä ja ripeää. Pieni miinus tulee asiakaspaikkojen vähyydestä, mutta aina voi ruoan ottaa mukaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Kolmon3n

Kävimme jälleen kerran viikko sitten lounaalla Kolmos3ssa. Valitsimme lehtipihvit. Pihvi oli ihan ok, tosin aika paksuksi jätetty ollakseen lehtipihvi. Maustevoi oli hyvää, samoin lisukkeet, melkein. Aurajuustoperunat ja härkäpavut olivat valitettavasti jääneet puoliraaoiksi. Tunnelma on aina niin kiva ja palvelu on hyväntuulista ja ystävällistä! Potentiaalia on kyllä, kunhan laatu olisi hieman tasaisempaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Kolmon3n

Täältä on lounasvaihtoehdot olleet liian usein loppuneet jo kahden jälkeen. Se on erittäin turhauttavaa! Aika usein tarjotaan lounaan sijaan pelkkää À la carte-listaa esim. 14.30 aikoihin. Miksi pitää väittää lounaan kestävän 15.30 asti jos ei huolehdi että sitä saa siihen asti? Vielä ei olla kertaakaan oltu edes pahoillaan ruoan loppumisesta, lähinnä myhäilty ylimielisen tyytyväisenä omasta menestyksestään. Ruoka on tosin erinomaista, jos vaan sitä joskus onnistuu saamaan. Nimim. nälkäistä ei kannata ärsyttää.. :D

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Café Delivo

Erinomainen lasagne, palvelu kyseenalaista. Jäi huono maku kokonaisuudesta, Lasagne oli hyvää, mutta näemmä riippuu annoksen kasaajasta minkäkokoinen pala tulee. Sain aika pienen ja seuraava tilaaja sai melkein kaksinkertaisen palan omaani nähden. Lisäksi siemeniä tarjottiin toisten salaatteihin, toisten taas ei. Riippui kumpi myyjä sattui kohdalle, kovin epäreilua! En vaan kehdannut valittaa, suomalainen kun olen. Paikka olisi niin kiva, hyvällä paikalla ja ruoat maistuvia. Harmi jos tällainen pilaa lopullisesti kokemuksen. Toivottavasti omistaja ottaisi kopin ja ekvalisoisi palvelun tasapuolisuuden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.05.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites