Brr3

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pikku Hukka

Hyvää perus- ja kotiruokaa, joka on hinta/laatu-suhteeltaan erittäin kilpailukykyistä. Annoskoot reiluja. Yleensä halvimmat annokset (itse syönyt 9-10 € esim. tortillaa, lihamureketta, lohikeittoa ym.) ovat viereisen pitsaräkälän pitsan hintaisia, jolloin ei tarvitse juurikaan pohtia, kumpaan paikkaan suuntaan. Palvelu erittäin ystävällistä etenkin, kun omistajapariskunta on paikalla. Lasten annoksia saa pyytämällä oikeastaan mistä tahansa listalla olevasta annoksesta ja hinta tällöin erittäin kilpailukykyinen. Ruokaa saa myös mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.04.2014
Rating: 2

Restaurant: I Love Food mixed-kitchen

Buffet nykyään 10 €. Ottaen huomioon ruoan (heikentyneen) laadun se on aivan liikaa. Työkaverit vakioasiakkaita, joten täällä on puoliväkisin tullut käytyä liiankin usein. Lounasbuffet sisältää yleensä nykyään vain jossain valmiskastikkeessa lilluvaa kanaa, raskaassa juusto- tms. kastikkeessa uitettua kuivaa kalaa, valmislasagnea tai paneroitua puolivalmisteesta tehtyä kanaa/kalaa tms. sekä pitsaa ja kebablihaa. Ainoa plussa on ihan ok salaattipöytä, mutta sekin on raskaamman puoleinen ja sisältää pääosin halpoja raaka-aineina eikä se ole pääosin tuoretta nähnytkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Gurkha nepalese cuisine

Tandoorikana on maukasta ja itseni makuun sopivan tulista (voi olla joillekin liian tulista). Kanan maistoi selvästi tehdyksi aidossa tandooriuunissa ja samoin kuin naanleipä. Naanleipää sai ainakin mukaan otettaessa samaan hintaan pyynnöstä toisenkin. Ainoa miinus hinnoista. Lähiöravintolaksi ruoan hinta on mielestäni liian kallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Tortilla House Kamppi fresh mex

Olen kokeillut vain burrittoja. BBQ possu on täytteenä todella hyvää, kana terveellisempää, mutta ei yhtä maukasta. Tuoreista ja hyvistä raaka-aineista iso plussa (itse tehty tomaattimurska, lime, korianteri jne.). Vaikka Suomesta ei ao. paikan kaltaisia löydy ja ruoka on todella hyvää, niin mm. vastikään Englannissa vastaavissa katuruokapaikoissa vierailleena, kaipaamaan jää lisävaihtoehtoja täytteille (esim. kaktus, eri tavalla maustetut täytteet, guavamole). Eniten jäin kaipaamaan guacamolea, jota ei ole tarjolla edes lisämaksusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Bruuveri beer restaurant

Pulled Pork -hampurilainen oli hyvä, mutta hinnakas (16,50 €). Revitty possu oli mehukasta ja kastike maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Maharaja

Mielestäni erittäin hyvä intialainen lounas. Paljon ruokavaihtoehtoja ja ruoassa on todella makua, kun verrataan esim. Namaskarin mitäänsanomattomuuksiin. Naan-leipä oli suoraan uunista tullutta ja mangolassista plussaa myös.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.01.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites