Kitchen is open

Panimoravintola Bruuveri

beer restaurant
Rating 2.3 / 5

Reviews (42)

Syksyllä 2019 uusittu ruokalista parempi kuin ennen. Sopivaa syätävää hyvän olutvalikoiman oheen. Rennon mukava tunnelma, aina löytyy seurueellemme pöytä, vaikka paikka on hyvin suosittu.
Illan jälkeen ei tarvitse mennä tuuleen ja tuiskuun, vaan pääsee suoraan sisäkautta metroon tai busseille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2019
Rating: 0

Tulimme neljän hengen nälkäisellä seurueella viettämään perjantai-iltaa muutaman huurteisen ja "pubiruoan" parissa. Tilasimme ns. Party Tray annoksen hintaan 47e jota mainostetaan sopivaksi 4-6 hengelle. Käytännössä saimme tarjottimellisen verran aivan överisuolaisia perunalohkoja ja ruislastuja, märkiä friteerattuja sipulirenkaita, sekä kasan ö-luokan kanankoipia oksettavan suolaisessa ja etikkaisessa soossissa. Esim. mainostettua makkaraa oli mukana yhteensä 4 kpl noin 1.5 cm siivua, yksi siis kullekin seurueen jäsenelle. Samoin annokseen kuuluvia mozzarellatikkuja ja friteerattuja jalopenoja oli yhteensä neljä kpl. Ilmeisesti kaksi henkeä olisi jäänyt ilman näitäkin "herkkuja", jos seurueessamme olisi ollut 6 henkeä. Ylipäätään koko tarjottimen sisältö oli heikompaa kun mitä saa suoraan kulmakaupan pakastealtaasta 8 euron yhteishintaan. Kanankoivetkin jäi maun takia syömättä, vaikka kaikilla jäi ateriasta kova nälkä. Älkää MISSÄÄN NIMESSÄ syökö täällä. Joskus täältä vielä sai ok safkaa, ei saa näemmä enää. Ainostaan keskivertopisteet ympäristöstä joka soveltuu oluen litkimiseen ja seurusteluun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 17.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka ei erikoista, mutta oluet sitäkin parempia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.03.2017
Rating: 0

Ilmainen vinkki: juo olut ja mene muualle syömään.

Panimoravintolana tunnettu Bruuveri tarjoaa myös ruokaa. Lähdin katsastamaan lounastarjonnan ilman ennakko-odotuksia.

Porkkana-korianteri keitto oli hyvän makuinen ja korianteri maistui sopivasti. Lämmin tuore sämpylä menee mukavasti keiton kanssa. Salaattiosasto sitä keskisarjaa.

Lämpimällä puolella kaikki meneekin sitten vahvasti metsään. Kesägratiinin maut oli haettu hukuttamalla kasvikset kermaan. Perunavuoka? oli täysin mauton. Venäläinen jauhelikastike jatkoi samalla linjalla, enkä ole vakuuttunut että muutama suolakurkun pala tekee tästä venäläisen. Hukuttaminen jatkui broilerin fileiden kanssa, sillä niitä oli vaikea erottaa tomaattimurskan alta. Mautonta.

En edelleenkään ymmärrä miten nämä lämpimän puolen ruoat sopivat keskenään.

Alku oli lupaava, mutta reissu kääntyi kuitenkin miinuksen puolelle. Kiva paikka kuitenkin juoda pari olutta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.08.2015
Rating: 2

En ole syömään asti päässyt, mutta tulee mieleen nämä moninaiset "Bait and Switch" paikat.
Varausta tehdessä tarjottiin hyvää ja kohtuuhintaista buffettia koko seurueelle... mutta pari päivää myöhemmin; melkeinpä h-hetken alla, hintaan tulikin 50% enemmän kuin mitä oltiin tarjottu alunperin.
En epäile etteikö olisi hyvää ruokaa, mutta erittäin epä-ammattimaista; ellei jopa rikollista, menoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.03.2015
Rating: 0

Olut pesee ruuan. Tunnustan: olen käynyt täällä useasti oluen vuoksi. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa syömässä. Muikkusatsi on aivan kelvollinen, mutta en voi välttyä ajatukselta pakastetusta raaka-aineesta. Paikallinen IPA (7.2 %) on erittäin hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 07.02.2015
Rating: 0

Buffet- lounas. Alkusalaattia, ihan perussalaatti, plussaa siitä että valikoima erilaisia siemeniä saatavan kyytipojaksi.
Pääruoat kanaa ja lindströmin pihvejä riisin kera. Ei nyt huono, jos ei erityisen hyvääkään, lindströmit ovat jotenkin haperompia kuin tavallisesti.

Palvelu tiskillä kivan rempseää, siitä plussaa ja tekisi mieli laittaa ihan sen vuoksi kokemukseksi korkampi arvio, mutta ei ruoan vuoksi ihan siihen pysty. Olisipa parempi buffet, niin paikkahan olisi muuten aivan mainio, palvelu kun toimii ja ei muutenkaan epämiellyttävä paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.01.2015
Rating: 0

Bruuverin lounaalla on tullut käytyä useaan otteeseen. Kokemus on aina ollut jokseenkin keskinkertainen ja vähän valju. Annokset ovat järjestäen kuulostaneet monipuolisemmilta ja herkullisemmilta kuin, miksi lopulta ovat paljastuneet. Varsinainen toteutus on siis jäänyt ennakko-odotuksista pahasti jälkeen.

Valinnanvaraa ruoan suhteen on kuitenkin mukavasti. Lounaalla on tarjolla yksi keitto ja kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on räätälöity kasvissyöjille. Tällä kertaa tarjolla ollut porokeitto oli haaleaa ja poroa oli tietysti liian vähän. Uunilohi oli sekin hieman mautonta eikä kokonaisuutta pelastanut edes kastike.

Miljöö on sen verran panimoravintolalle sopiva, että paikan sijainti kauppakeskuksessa unohtuu, kun sisälle maltaiseen saluunaan astuu mielikuvituksellinen Colt vyöllään. Tämä seikka ja kattava juomavalikoima varmasti selittävätkin nälkäisten lounastajien muodostaman ihmispaljouden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.10.2014
Rating: 1

Pulled Pork -hampurilainen oli hyvä, mutta hinnakas (16,50 €). Revitty possu oli mehukasta ja kastike maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.03.2014
Rating: 0

Bruuveri on olutpaikkana aivan kelvollinen, mutta ilta-aikaan tarjoiltu hampurilaisannos petti pahan kerran. 16,5€ hintainen Baarimikon burgeri oli annoksena suuri pettymys, vaikka odotukset eivät korkealla olleetkaan.

Annoksen hinta on aikalailla linjassaan muiden ravintoloiden hampurilaisannosten kanssa. Hampurilaisen pihvi, sekä sämpylä oli paistettu kuivaksi, eikä maussakaan ollut kehumista. Kokonaisuudessaan hampurilainen oli mauton ja annoksen kylkiäisinä olleita lohkoperunoita ja valkosipulimajoneesia voi pitää parhaana antina.

Jos tekee mieli hampurilaista, kannattaa suunnata ravintola Säveleen tai Roslundiin, joiden hampurilaistarjonta edustaa ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa. Bruuverissa ottaisin oluen kylkeen uppopaistettuja lisukkeita, joiden kanssa on vaikea mennä pieleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 24.03.2014
Rating: 2

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Fredrikinkatu 63, 00100 Helsinki - Route
09-685 6688
http://www.bruuveri.fi/

Options