HJanika

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Restaurant: Muang Thai

Suolainen hinta (15e lounas) laatuun nähden. Jostain syystä ravintolassa haisi märkä koira, joka haittasi yhden seurueemme jäsenen ruokailukokemusta loppuun asti. Asiakkaita oli paljon, ruoka jatkuvasti loppu ja uutta tuli hitaanlaisesti. Paljon vaihtoetoja noutopöydässä, mutta maku/laatu keskinkertaista. Eivät maistuneet oikein miltään ja rukalajien lihat sitkeitä.
Paljon olen kuullut paikkaa kehuttavan, mutta itselleni oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 26.04.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ensimmäinen kokemukseni oli 3. 9. Silloin kaksi seurueestamme sai hampurilaiset palaneilla hatuilla. Pihvitkin maistuivat likaiselta parilalta, josko ei niin myöhään kokki ole enää vaivautunut väliputsailemaan parilaa... Ranskalaiset olivat kyllä hyvin maukkaita, näitä voisin tulla syömään uudelleenkin. Tarjoilija oli oikein mukava ja asiakaspalveluhenkinen.

Päätin kokeilla paikkaa uudelleen 15.9.

Asiakkaita oli vain muutamia, joten henkilökunnalla oli ilmeisesti luppoaikaa. Mielestäni ei ole kovin asiallista käytöstä henkilökunnalta (näytti keittiön puoleltakin olevan mukana) notkua salin puolella ilmeisesti ystäviensä kanssa. Hohottaen ja kiroten suureen ääneen "ei v*ttu kato nyt tätäkin HEHEEH" puhelinta toljotellen, vaikka asiakkaat istuvat ihan vieressä. Hetken saimme kuunnella ennenkuin yksi tarjoilijoista tajusi irroittautua meitä palvelemaan.

Ranskalaiset olivat jälleen oikein maittavia. Mutta paikan hampurilaiset eivät vieläkään vakuuttaneet minua.

Henkilökunnan käytös oli sen verran inhottavaa, etten luultavasti tule kolmatta kertaa ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 24.11.2015
Rating: 0

3. 9 Kävimme syömässä muutaman ystäväni kanssa, kahdelle meistä ensimmäinen kerta kyseisessä ravintolassa.

Tarjoilija oli oikein mukava ja asiakaspalveluhenkinen. Annokset tulivat kohtalaisen nopeasti ja oli ranskalaiset olivat positiivinen yllätys, oikein maukkaita, isoja ja rapeita! Ne olivatkin sitten annoksen paras osa. Kahdella meistä oli sämpylän "hattu" palanut osittain, samoin pihvissä oli kitkerä palaneen (tai likaisen parilan...) maku.

Ihan ok, mutta odotin hampurilaiselta paljon enemmän. Pelkät ranskalaiset voisin tulla uudelleen syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Shalimar indian

Aina yhtä hyvä, jo ensimmäinen kerta koukutti käymään täällä useamman kerran.

Ruoka on tasalaatuista ja maistuvaa. Kysyttäessä tarjoilija osasi kertoa että leipä tehdään itse tandooriuunissa, samoin lihat ja kasvikset sen päiväistä tuoretavaraa. Lapsillekkin sai vähemmän mausteisia versioita ja tykkäsivät kovasti!

Asiakaspalvelu on todella ystävällistä, vaikka aina näyttäki nolevan hirveä kiire. Miksi jatkuvasti vain yksi tarjoilemassa, varsinkin pahimpaan ruuhka-aikaan?

Ruoassa ei mitään valittamista, tästä tullut perheemme kantapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Kaksi kertaa käyneenä, ruoka ollut aina hyvää. Hyvin maustettua ja liha hienosti valmistettua, lukuunottamatta sorsan koipea (jota molemmissa annoksissani on ollut). Koipi ollut aina todella kuivaa ja sitkeää, vaikea syödä.

Ensimmäisellä kerralla asiakaspalvelija oli oikein ihana ja sydämmellinen. Toisella kerralla tarjoilemassa oli hiljainen hiirulainen, joka ei tervehtinyt ja oli hiukan nuivan oloinen.

Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä paikka ja tunnelma ihana!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Monipuolisesti ruokaa buffetissa, harmi kun suurinosa oli lähes koko ruokailumme ajan loppu. Ruoka ihan hyvää, vaikka olikin enemmän suomalaisen kotiruoan makuista, kunnon aasialaiset maut puuttuivat.

Asiakaspalvelussa olisi parannettavaa. Kaksi nuorta tarjoilija tyttöä, jotka eivät edes vastanneet tervehdykseen. Kun kysyimme milloin kyseisiä ruokalajeja olisi mahdollisesti tulossa lisää, vastaus oli "no en mä oikeen tiijä". Nyrpeällä naamalla palloilivat ympäriinsä. Sen sijaan vaaleatukkainen nuorempi poika, oli oikein asiakaspalveluhenkinen, mukava ja reipas!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 08.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Nagarkot

Ruoka tuli nopeasti, mutta oli hiukan pettymys. Tilasimme seuralaiseni kanssa BADAMI BHENDO (Lammasta, mantelia, cashew-pähkinää ja tuorejuustoa kookoskermakastikkeessa) ja BHENDAKO KORMA (Lammasta tomaatti- ja kermakastikkeessa) annokset.

Harmikseni huomasin, että annokset olivat käytännössä aivan samat, omani päälle oli ripoteltu vain muutama pähkinä. Myös maistelussa selvisi, että molemmissa annoksissa oleva kastikemössö maistuikin samalta.

Yritin kysyä tarjoilevalta vanhemmalta mieheltä, että onko tullut jokin virhe kun annokset vaikuttavat olevan melko samat mutta omani maksaa silti enemmän. Tarjoilija ei (muka) ymmärtänyt, mitä koetin sanoa. Maku oli molemmissa annoksissa vähän pliisu ja kastike maistui purkista tulleelta.

Ei jäänyt kovin hyvä fiilis paikasta, sillä aikaisemmin olen syönyt oikein maittavaa nepalilaista ruokaa jota tämä ei ollut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Julia

Palvelu ollut aina todella ystävällistä, tulee itsekkin hyvälle tuulelle!

Pizzat ja kebabit olleet ihan perus tasoa, ei sen parempaa tai huonompaakaan kuin missään muualla. Mutta maistuvaa silti, erikoispizzat kivaa vaihtelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Useamman kerran on tullut nyt käytyä ja kokeiltua eri hamppareita, aina olleet maittavia! Positiivista on se, että hintaan nähden (verraten Heseen ja Mäkkiin) hampurilaiset ovat isoja ja meheviä.

Jopa mieheni, joka ei pikaruokaloista ole koskaan pitänyt, yllättyi iloisesti hyvistä hampurilaisista ja on jopa halunnut käydä uudelleen.

Asiakaspalvelu ripeää ja kassalla ohjeistetaan hienosti juomien, vuoronumeron, ketsupin yms. kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.09.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites