Closed now

Nagarkot

Note 3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (49)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvien arvosteluiden perusteella päätin vierailla nagarkotissa. Ruoka oli ihan ok mutta hieman pettymys sillä yleensä nepalilaisista ravintoloista saa aivan erinomaista ruokaa. Sisustus melko pelkistetty sali. Palvelu toimi hyvin ja ruokaa ei joutunut odottelemaan kauan. Ruuasta jäi kuitenkin puuttumaan 'se jokin'.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 26.08.2016
Note 0

Hyvää ruokaa ja tuli nopeasti. Palvelu ystävällistä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.01.2016
Note 0

The staff are friendly, very involved in customer satisfaction. The food is fresh and delicious. It was nice experience.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.01.2016
Note 0

koskaan ollut niin huonoin nepalilainen ruoka koskaan Suomessa

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.01.2016
Note -1

Ruoka tuli nopeasti, mutta oli hiukan pettymys. Tilasimme seuralaiseni kanssa BADAMI BHENDO (Lammasta, mantelia, cashew-pähkinää ja tuorejuustoa kookoskermakastikkeessa) ja BHENDAKO KORMA (Lammasta tomaatti- ja kermakastikkeessa) annokset.

Harmikseni huomasin, että annokset olivat käytännössä aivan samat, omani päälle oli ripoteltu vain muutama pähkinä. Myös maistelussa selvisi, että molemmissa annoksissa oleva kastikemössö maistuikin samalta.

Yritin kysyä tarjoilevalta vanhemmalta mieheltä, että onko tullut jokin virhe kun annokset vaikuttavat olevan melko samat mutta omani maksaa silti enemmän. Tarjoilija ei (muka) ymmärtänyt, mitä koetin sanoa. Maku oli molemmissa annoksissa vähän pliisu ja kastike maistui purkista tulleelta.

Ei jäänyt kovin hyvä fiilis paikasta, sillä aikaisemmin olen syönyt oikein maittavaa nepalilaista ruokaa jota tämä ei ollut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 08.09.2015
Note 0

Tosi hyvä ruoka , hyvin maustettu.
Kiva palvelu !
Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.06.2015
Note 0

Mukava paikka, hyvä palvelu, hyvä ruoka.
Lasten annokset mielestäni saman kokoisia kuin aikuisten, mutta huomattavasti halvempia (n. 8 €). Siis mukava paikka isollekin perheelle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 06.06.2015
Note 2

Ihan ok. Ruoka oli ihan perus nepalilaista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.03.2015
Note 1

Sunnuntainen Thali. Matkakeskuksen läheltä löytyvä nepalilainen on tyypillisesti sisustettu ja miellyttävästi valaistu. Vierailuhetkellä ravintolassa ei ollut muita asiakkaita.

Melko laajalta listalta lautaselleni valikoitunut Thali sisälsi kaksi kasvisruokaa, Malai koftan ja Paneer chilin. Ensin mainittu osoittautui Lidlin pastakastikkeen makuiseksi valjuksi nesteeksi, jonka sisään oli kätketty mauttomia kasvispalleroita. Paneerin rakenne hyvä ja chiliä sopivasti mutta makua ei siitäkään tahtonut löytyä. Riisi maittavaa ja naan ok.

Palvelu ystävällistä. Voittaa ABC:n pöperöt joten siinä mielessä ohikulkumatkalaiselle potentiaalinen vaihtoehto. Heikoimpia tämän genren esityksiä hetkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0

Olen nepalilaisen ruoan suuri ystävä, mutta tämän ravintolan tarjoama ruoka oli valitettavasti surkeaa. Tomaattikastike oli mautonta ja vaikutti suoraan purkista tulleelta, kasvispyöryköiden tuoreus epäilytti. Harmi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.10.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Hannikaisenkatu 41, 40100 Jyväskylä - Route
0401799159
http://www.nagarkot.fi

Options