Hamyli

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Trattoria Corretto

Todella hauska paikka keskellä Hietalahden Kauppahallin pöhinää. Ruoka on yksinkertaista, mutta todella maukasta ja tuoreista raaka-aineista valmistettua. Viinivalikoima on ok, jos edullinen, kevyt ja mehuinen talonviini ei miellytä. Olen käynyt Correttossa nyt kaksi kertaa syömässä ja aion ehdottomasti käydä jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Day and Nite

Kävin lauantaina ostoskierroksen yhteydessä haukkaamassa sushit kumppanini kanssa. Ravintola oli viihtyisä ja mukava tunnelmaltaan. Sushit tulivat melko nopeasti ja luulen, että perussushit oli tehty jo aiemmin valmiiksi. Kala oli kuitenkin tuoreen makuista ja annos oli täyttävä. Mutkaton ja asiallinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 04.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurant

Saimme pöydän täpötäydestä ravintolasta melkein heti lauantain alkuillasta. Muistelin ravintolan burgereita kehuttaneen kaupungin parhaina pari vuotta sitten. Nyt miedosti tulinen burgeriannos vaikutti hieman väsähtäneeltä. Sämpylä oli nahkea ja pihvi todennäköisesti sikanaudasta tehty, hieman kuminen lätty. Jalapenoja oli kiitettävä määrä ja meksikolainen majoneesi oli ihan maukas. Nälkä lähti, mutta mikään makunautinto kokemus ei ollut. Silti ravintolaan tuntui olevan tunkua kaiken aikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Ihan parhaat blinit koskaan! Tilasimme ns. blinijuhlat menun eli syö niin paljon blinejä kuin jaksat. Täytteet olivat erinomaisia ja blinit mukavat rapeita. Kattaus oli toimiva ja kaunis. Palvelua ei tarvinnut erikseen pyytää vaan tarjoilija kävi aika ajoin tarkistamassa tilanteen. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Luonnon kaunis ympäristö ja aurinkoinen päivä kruunasivat fantastisen blinittelyn.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 03.03.2014
Rating: 0

Kävimme miesystäväni kanssa Pyhäinpäivän kunniaksi pizzoilla alkuillasta ja pöydät tuntuivat olevan kovin varattuja, koska meille annettiin aikaa illastaa klo 19 asti. Ihan ehdottomasti paras pizzapohja koskaan ja täytteet erityisen maukkaat! Parasta pizzapohjassa olivat sen ohuus ja rapeus sekä se, että reunat eivät olleet paksut, vaan täytteet olivat tasaisesti koko pizzalla. Lounasbuffen olen nauttinut kerran. Perushyvä, ei järisyttävä kokemus. Mutta pizzojen takia minusta tuli uusi kanta-asiakas. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Hyvien arvostelujen saattelemana poikkesimme sunnuntaina lounaalle Tuulensuuhun ostoskierroksemme päätteeksi. Päätin valita maksa-annoksen ja kumppanini otti belgialaisen hot dog -annoksen. Oma maksa-annokseni oli kyllä pettymys, sillä maksanpalat olivat hyvin epätasaisesti kypsyneet. Ensimmäinen oli liiankin kypsä ja kuivakka ja viimeinen pala oli jopa niin raaka, että oli hieman viileä sisältä. Lisukkeet olivat maukkaat.

Kumppanini annos oli sunnuntaipäivään oikein mainio; tuhti ja runsaskalorinen. :) Sain maistaa annoksesta ja makkara oli kyllä erinomaista. Perunat olivat kivan rapeita. Tosin listalla sanottiin perunoiden olevan tikkuperunoita, mutta kyllä ne meidän mielestä ihan ranskalaisten tyyliin oli leikattu.

Olut olisi varmasti tässä kohtaa siivittänyt annoksiamme loistavasti, mutta tällä kertaa oluen nauttiminen ei ollut vaihtoehto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 07.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Piparkakkutalo

Kävimme puolisoni kanssa Pimeän Kaupan -tarjouksen innoittamina maistamassa naudan ulkofilepihvit. Alkuun nautimme juustolautasen, jossa oli mukava kombinaatio erilaisia maukkaita juustoja hillokkeen kera. Pihvit tuotiin pöytää melko nopeasti ja yllätyimme todella positiivisesti kuinka erinomainen erityistarjouksessa ollut pihviannos oli! Perunalisäkkeen höysteenä olevat pavut sopivat todella hyvin kokonaisuuteen ja pihvi todellakin oli sopivan medium, mehukas ja maukas.

Miesystäväni otti jälkiruuaksi Piparkakkutalon oman jääteloannoksen, jossa kivasti maistuu piparkakku. Itse tyydyin vaniljajäätelöön minttukastikkeen kera. Mutta se kannatti, sillä Piparkakkutalon itse valmistama minttukastike on aivan ihanaa. Maku ei ollut lainkaan esanssinen, vaan siinä maistui aito, tuore mintun maku. Tarjoilijallemme haluan myös antaa erityiskiitoksen, sillä hän piti meistä hyvää huolta ja oli hymyileväinen ja ystävällinen koko illan ajan.

Aina ei käyntimme Piparkakkutalossa ole olleet yhtä onnistuneita, mutta tämän kerran jälkeen voin suositella Piparkakkutaloa todella lämpimästi kaikille, jotka haluavat syödä Hämeenlinnassa jotain "parempaa ja erityistä".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 07.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Thai O'Cha thai

Ihana pieni ravintola, jossa todella ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Olimme neljän hengen porukassa nauttimassa myöhäistä lounasta ja kyselimme maistiaisiksi hieman erilaisia ruokalajeja. Lasinuudelit jättikatkaravuilla nousivat herkempi suisten suosikiksi samoin kuin lempeän mausteinen Tom Kha Kai -kanakookoskeitto koko porukan herkuksi. Omaksi suosikikseni nousi hieman erilainen BBQ-porsas ihanan kirpsakalla chilillä höystetyllä salaattipedillä. Ravintola tarjoaa catering-palvelut ja aion kyllä tilata tuleviin pikkujouluihin hieman potkivammat herkut vieraille Thai Ochasta. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.09.2013
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites