Kepa

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Hyvää ruokaa, tunnelmallinen miljöö, hidasta palvelua.
Ravintola viikonloppuiltana aivan täynnä, mikä selittänee henkilökunnan kiireisyyttä.
Mukava tunnelma, kuten gastropubille sopiikin.
Ruokana karitsanmaksaa, todella herkullista. Annos muutoin top10-tasoa, mutta lisukkeena tullut leipä (perus patonki, maistui kaupan itsepaistettavalta) ei jotenkin sopinut kokonaisuuteen. Myös seurueelle ruoat maistuivat.
Mutta se palvelu. Jokaista tilausta (juomat, ruoat jälkkärit) varten joutui itse huikkaamaan tarjoilijaa paikalle, joka ynseähkön oloisesti toki sitten tulikin. Ruuhkainen perjantai-ilta, mutta silti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 01.03.2017
Rating: 0

Restaurant: HuaDu

Lounaalla tarjolla salaattipöytä, sushivalikoima ja kiinalaista lämmintä ruokaa.
Salaattipöytä oli mukavan kattava, mutta kovin suomalainen. Sushien riisi oli todella kuivaa ja nori erittäin sitkeää. Sushien kala oli mautonta (täysin suolatonta?).
Lämpimässä pöydässä oli niitä tavanomaisia kiinalaisravintolan antimia. Friteeratut kanat ja ravut täysin mauttomia, rasvaa tihkuu naamalle puraistessa. Kastikkeet kylmähköjä. Kastikkeiden "liha" oli tuntumaltaan ja maultaan kaikissa sama, tuli mieleen jokin hyytelön ja kissanruoan sekoitus. Kastikkeiden kasvikset ylikypsiä. Paistetut nuudelit ok.

Kokonaisuutena kehno kokemus, ei 11 € arvoinen. Positiivista vain tuo salaattipöytä ja se että ravintola oli melko siisti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 01.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Como

Alkupalat reippaasti ylihinnoiteltu; 13€ kolmesta alkupalalautasesta: 1 kampasimpukka, 3 ravunpyrstöä, 5 siivua makkaraa. Pääruoka-annokset pienehköjä ja aavistuksen mauttomia, vaativat myös väliruoan. Pitsa sen sijaan oli reilun kokoinen ja maukas ja hintansa arvoinen. Palvelu hidasta mutta ystävällistä, vaikka väkeä ei ollut paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 23.08.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites