Lakeudenmies

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Fransmanni

Uusi suosikkini Seinäjoella. Lounassalaatti on erinomainen ja keitot maittavia. Tarjoilijat ystävällisiä. Tunnelma on erittäin miellyttävän rauhallinen. Miinusta? Keittokinkku tai raejuusto päivät salaattipöydässä eivät ilahduta, lounashintaan odotetaan jotain premiumia!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Holy Smoke

Suomen PARAS alle kympin lounas. Ruoka on hyvää ja tunnelma rock. Lounasvalikoima on laaja. Ala carte toimii, pakko arvostella edellisiä arvioijia siitä etteivät tajua lisukepolitiikkaa. Minäkin sen ymmärrän vaikka olen maalta! Asiakaspalvelussa on kehittämistä ja myös tiloissa alkaa ikä näkymään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Turkinpippuri

Todella suuret annokset. Suosittelen noutoruokapaikkana. Kebabrulla painaa 2 kiloa! Maku ihan ok ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Lakeus Matador

Kehitystä on tapahtunut. Naudan ulkofilee annos oli kehuttava. N. 40-vuotias naistarjoilija oli kohtelias ja asiallinen, mikä oli uutta! Mutta kuten aiemmista kommenteista kuitenkin huomataan, tämän paikan heikkous on tarjoilijoiden asenne. Paikan sisustus jäänyt uudistamatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Lakeus Matador

Laatu on nykyisen menun mukana laskenut. Peruna ja kasvislisukkeissa outo sivu maku ja melko mautonta. Onneksi bernaise kastike oli kohtuullista ja annoksen pystyi syömään loppuun sen kera.

Palvelu on todella kylmää ja kaavoihin kangistuneen oloista.

Odotella sai kauan. Sai olla viimeinen kerta kun itse käyn puljussa siten että maksan ruuat. Saakoon harmaapäinen asiakaskunta hakea boonuksensa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 26.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Sininen Paprika

Lounas toimii erityisen hyvin ja paikan tunnelma on persoonallinen. Voisiko tämä ravintola ottaa jo seuraavan askeleen ?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Juurella

Menut toimii hyvin. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Mitä toivomisen varaa? Köyhällä ei ole varaa käydä joka viikko. Tänne haluaa tulla aina uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Golani

Ruoka on hyvää ja lämmintä, erityisesti salaattipöydästä erikoismaininta. Mutta kyllä tästä paikasta vetovoiman vie heti oven vieressä röökiä vetävä omistaja ja epätoimivat tilat. Kyllä kahdessa vuodessa jotain kehitystä pitää saada aikaan. Nyt kun lounashintakin on nostettu korkeaksi putoaa tämä ravintola meikäläisen listalta. Kokeilijoille suosittelen shawarmaa ja muita idän erikoisuuksia, muuten tämän ravintolan konsepti on nähty.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Thai Roi-Et

Buffetissa tarjolla todella yksinkertainen (ja mauton) suomalainen tomaatti-kurkku-salaatti valikoima. Riisi oli maukasta. Lämpimät ruuat tasapaksuja, melko mauttomia (kuten lounaspöydässä yleensä on?)

Asiakaspalvelu reipasta.

Muttei todellakaan Nykyisen arvostelun arvoinen paikka. Jos haluaa poiketa lounaalla ja tekee mieli muutakuin perunoita tai makaronilaatikkoa niin siinä tapauksessa suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.04.2015
Rating: 0

Kävimme 8 hengen porukalla syömässä lauantaina noin klo 16 ja kaikki ottivat buffetin. Jokainen otti lautasen ja sen jälkeen oli buffetpöytä 3/4 tyhjä, eikä sitä pyynnöstä huolimatta enää täytetty uudelleen vaikka sulkemisaikaan oli vielä aikaa.

Säästetään siis hieman väärässä kohtaa! Lisäksi henkilökunnan luoma ilmapiiri hiukan arveluttava, tiskin takana puhutaan skypepuheluita ja naureskellaan ties mille omalla kielellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 17.11.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites