Palma

19 reviews

Badges

Blog link

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Obelix

Useita buffetlounaita täällä syöneenä nostan hattua monipuoliselle salaattipöydälle. Lounaan lämpimät tarjoilut on perushuttua, maukasta kotiruokaa. Pieni miinus siitä, että lounasajan viimeisellä tunnilla ovat salaattilaarit varsin loppuun kauhottuja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Coffee Bean Helsinki

Hyvät ja runsaan kokoiset salaatit, joissa selkeät maut ja kiva ulkonäkö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2015
Rating: -1

Restaurant: Cafe Bar Valimo restaurant

Tilattiin kana- ja härkäwokit ja kaksi pyttipannua. Pyttipannu oli varsin sinappinen, mutta ei häiritsevästi. Pannussa todella runsaasti possua kuutioina. Ei siis mikää tavallinen spydäri. Itse söin härkäwokin ja se oli aivan taivaallisen hyvää. Kaikki suolaisen ja makean maut kohdallaan. Kasviset oikein kypsennettyjä ja liha nyhtömäisen ilmavaa. Tämän annoksen käyn varmasti syömässä uudelleen.
Hyvin pieni miinus tulee siitä, että ravintola sijaitsee hieman sivussa ja koska loppumatkassa ei ollut opasteita, olimme vähällä kääntyä uskon loppuessa takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Siilinkari café

Aamiaistarjoilu ei ole kovinkaan monipuoilinen hintaansa nähden. Aamiaiseen kuuluvat täytetyt leivät maistuivat, mutta mielelläni laittaisin leivän päälle sitä, mitä itse haluan. Muuta leipää ei ole tarjolla. Nuorempi henkilökunta oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 9€ Added: 18.06.2015
Rating: -1

Restaurant: Beach lounge, beach

Miksi nähdä vaivaa ravintolan perustamisen suhteen, jos ei YHTÄÄN voi panostaa ruokaan. On harvoja paikkoja, joille en anna "toista mahdollisuutta", mutta tällä panostuksella ruokaan, en mene uudestaan. Sijainti on todella otollinen, mutta vaikuttaa siltä, ettei ravintoloitsijaa kiinnosta se "toinen kerta".
Söin chiliburgerin, jonka pihvi epämääräinen, teollisesti ( itse en ainakaan kehtaisi sanoa, että olisin sen pihvin tehnyt) tuotettu lätty. "Ranskikset" lötköjä. Tehkää jotain! Kysykää vaikka mummolta reseptiä pihviin. Palvelu hyvähkö. Ja tiedoksi, loppupeleissä oman firman yletön kehuminen täällä sattuu omaan nilkkaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tehdas lunch and a `ala carte

Perus lounasruoasta parempaa. Salaatti/ kylmäpöytään satsattu. Hieno miljöö. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Viikinsaari

Kalapainotteinen lounasbuffet oli jopa "ei niin kalaruokien ystävälle" kokemuksena ok. Toki pöydässä oli myös possua. Kiitoksen saa se, että allergisoivat ainesosat oli merkitty buffetruokalistalle. Hyvin pieni miinus asiakaspalvelulle siitä, että jos lapsi (5v) käy pyytämässä "sitä ketsuppia", niin kyllä sen voi hakea samantien, eikä sanoa, että se tuodaan buffetpöytään. Tuskin näin sanotaan aikuiselle. Muuten palvelu oli oikein hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Allotria

Useamman kerran täällä lounasruokailleena en ole pettynyt. Annokset selkeitä, maut puhtaita.Plussat tuoreelle leivälle. Miljöö on nro.1.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Lenin herkut

Noutosalaattipöydän tarjonta vaihtelee. Joskus hyvinkin monipuolinen, joskus ei juuri mitään protskua tarjolla. Aamu 8.00 aikaan kun tänne menee, salaattipöydän altaita vasta täytetään. Tuoretta leipää en ole salaattipöydästä koskaan mukaani saanut. Hygienissa eli rahan ja elintarvikkeiden yhtäaikaisessa käsittelyssä on parantamisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Subway Mäkelänkatu

Aina likaiset pöydät. Ehkä Suomen vähätäytteisimmät subit saa täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites