Closed now

Ravintola Tehdas

lunch and a `ala carte
Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruuan laatu ja maku todella hyvää ja ruuan Hinta/laatu suhteessakaan ei valittamista. Ainut kritiikin aihe on hieman piilossa oleva sijainti, jota ei kyllä tielle havaitse.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.07.2015
Rating: 0

Perus lounasruoasta parempaa. Salaatti/ kylmäpöytään satsattu. Hieno miljöö. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.06.2015
Rating: 0

Olin kuullut niin paljon kehuja paikan buffetlounaasta, että halusin päästä toteamaan, etteivät kehut olleet liioiteltuja. Paikka oli viihtyisä ja tunnelmallinen, alkuruoka/salaattipöytä oli monipuolinen ja poikkesi edukseen ketjupaikkojen stadardiruoista. Erityisesti jäi mieleen herkullinen papusalaatti. Ainoa pieni miinus oli tarjolla olleen pääruoan (kuorrutettu kala) silppuuntuminen. Mutta sekin osoittautui asiakkaan eduksi, sillä paremmin jaksoi syödä jälkiruokakahvin kanssa tarjotun pienen, tuoreen, makean leivonnaisen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.04.2015
Rating: 0

Paistettu naudan maksa annos klassisen yksinketainen. Toimii.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.08.2014
Rating: 0

Sunnuntaibrunssilla paljon herkkuja; laadukkaat raaka-aineet, tuoretta. Salaatit, marinoidut sienet ja sipulit olivat maistuvia, samoin erilaiset siemenet eri tavoin maustettuina ja paahdettuina. Tuoretta leipää, kroisantteja ja karjalanpiirakoita. Lämpimät paahdetut/grillatut? kasvikset erityisen maistuvia. Ruokajuomana viiniä.
Jälkkärinä oli suklaamoussea ja täytekakkua, nam !
Sali oli mukavan rauhallinen paikalle mentäessä n. klo 12.00, ja täyttyi pikkuhiljaa ruokailijoista, oli perheitä, pariskuntia ja nuorisoa. Seuraava brunssi täytynee nauttia pitkän kaavan mukaan kera kuohuviinin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 22€ Added: 01.09.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kolemus oli sanoisinko hämmentävä. Hiljainen ravintolasali, mutta tarjoilijalla oli jotakin muuta tekemistä kuin asiakaspalvelu. Ruoka toi mieleen jotenkin entisen ItäSaksan, en tiedä mistä mielleyhtymä,tuli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 30.06.2013
Rating: -1

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Sali oli siisti ja tyylikäs, tunnelma sopivan rento kuitenkin. Hyvin otettiin meidänkin hivenen voipunut retkue vastaan; tarjoilijalta liikeni hetki aikaa lastenkin jututtamiseen kun satuimme verrattain rauhalliseen aikaan.

Ei mikään halpa paikka, mutta onpa sitten laatukin ihan hyvin kohdillaan, niin raaka-aineiden kuin työn osalta. Oman luomukanani nahka vain oli sen verran paksu että olisi tarvinnut vähän enemmän aikaa grillissä rapeutuakseen kunnolla.

Sylillinen lisäpisteitä lasten annoksista: kokki vain tekee pienemmän version halutusta listatuotteesta, tai tarvittaessa esim. lehtipihvin.

Taatusti tulee käytyä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 25.06.2013
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Pakaantie 1, 16300 Orimattila - Route
010 3274400
http://ravintolatehdas.fi/

Options