PikkuMika

8 reviews

Kokonaisvaltainen kokemus. Atmosfääri pitää olla hyvä. Tarjoilijat pitää olla mukavia ja osaavia. Seura pitää olla hyvää. Ruoka ja juoma pitää olla sopivia toisilleen sekä maultaan hyviä.

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Gorkha

Hyvä tuore naanleipä on näissä nepalilaisissa oleellinen asia. Raita oli hyvä ja raikas. Korma oli hyvän makuinen. Lounasravintolana voi suositella. Lounas annos ei ollut ehkä maailman suurin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.11.2010
Rating: -2

Restaurant: Grotesk ravintola

Lounas kesällä 2010 oli kyllä hintansa värtti - tais olla jotain alle 20 euroa ja kolme ruokalajia ja oli aivan maistuvaa - voi suositella. Syksyllä 2010 illallinen oli taas hintaansa nähdän todella kaukana vaikka ravintola olosta, jossa suurinpiirtein samat hinnat. Viinit ehkä ei osunut hyvin ruokiin ja tulipahan annos joka oli way too suolainen. En täysin tuomitse paikkaa. Tarjoilija oli hyvä ja mukava, huumorintajuinen ja asiantunteva. Mutta samalla rahalla löytyy helsingistä useita parempia paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 21.11.2010
Rating: 3

Restaurant: Domo japanese

LOUNAS: 14 sushipalaa joissta 4 nigriä 3 sahimia ja loput rullia. Riisi oli susheissa onnistunut. Lohta ehkä liikaa, mutta niinhän sitä taitaa lounaspaikoissa saada. Hinta ei ehkä tässä osun laadun kanssa kohdilleen, mutta kyllä tätä sushia mestana voin suositella. Käyn vielä jokupäivä testaamassa muutkin kuin sushit.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 22.11.2010
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Old Sophie

Pitsat on huomattavasti paremmat kuin perus pitseriassa. Ruuan taso ja hinnat on laskenut vuosien saatossa reilusti, valitettavasti. Menu on verrattavissa huoltoasemien vastaaviin. Paljon käytetään pakasteita (vihannekset ym). Palvelu on toiminut aina loistavasti, ellei paremminkin. Jos pitää suositella, niin syö pitsa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2010
Rating: 1

Restaurant: Mandarin Court chinese(cantonese)

LOUNAS BUFFET: Suomalaiseen makuu tehty ns. kiinalaista ruokaa. Samat saavit ja samat ruuat päivästä toiseen. Omassa genressään eli lounas kiinalainen ja thai ja buffet pöytä + ns. sushia vielä lisäksi, keskinkertainen tai alle. Sushit on luokattomia, riisi on todella heikkoa näissä. Tästä ei mitään kulunaristista nautintoa lounaalla saa, mutta jos ei muuta keksi niin saa mahan täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.11.2010
Rating: 0

Restaurant: Da Vinci

Lounas testattu. Atmosfääri oli aika surkea. Tummaa paneelia tai vastaava seinät täynnä. Ensvaikutelma todella kolkko, kun vielä tyhjä kylmävitriini ensimmäisenä osuu silmiin. Salaattipöytä ala-arvoinen. Kurkku ja tomaatti omissa astioissa ja salaatti silppu omissa - ei muuta. Leipä oli kaupan valmiiksi viipaloitua pussi leipää - surkea. Tilasin jonkun tomaattisen kanapasta. Kana oli kuivaa ja sitä oli todella vähän. Hyvää oli tagliatellen kypsyys joka oli täydellinen aldente, tosin tuli mieleen että kyseessä oli tuuri kuin taito. Tomaattikastikkeessa ei sinänsä ollut mitään maullista valittamista. Kokonaiskuva ravintolasta oli lounaaksi välttävä ja en mene kuin vahingossa uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.11.2010
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55 japanese

ankanrintasashimi, siinä ei ollut mitään erikoista ja maku ei ollut mitenkään erityisen hyvä. Sushit oli jees. Marmorihärkä oli melkein pilalla, piti olla medium, mutta käytännössä oli täysin kypsä joten pilalla. Teriyaki kastike oli ihan jees, mutta ei mitenkään erikoinen. Miso keitto oli - no se nyt on samaa joka paikassa ei erottunut mitenkään. Samanlainen jälkkärin saa chicoksessa - ei säväyttänyt mitenkään. Sushien osalta voinen suositella, mutta en lähtisi toiselta puolelta kaupunkia niitä hakemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 12.11.2010
Rating: 0

Restaurant: Cheng Long chinese

Hinta ja laatu kohtaa - annokset isoja varsinkin take away. Tämä on siis peruskiinalaista Suomalaisen makuun tehtynä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.03.2009
Rating: -1


Images


Followers

Following (1)