Rousse

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Mordillo

Ruokalistasta pelkästään kebabia ja pizzaa syöneenä pidän pizzeriaa ehkä hieman normipizzeriaa parempana.
En ole kebabin suuri ystävä, mutta kebab ranskalaisilla on perusmaistuva kebab. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei mitään huonoakaan. Nälkäisenä annos on sopiva ja kelpo.

Nautin enemmän paikan pizzatarjonnasta. Lounasajan jälkeen paikanpäällä tilattuna perhepizza oli erittäin täyttävä ja siitä olisi syönyt 3-4 nälästä riippuen. Juuston ystävänä nautin erityisesti siitä, että juustossa ei oltu säästelty. Muissa pizzapaikoissa jopa tuplajuustokin on usein suuri pettymys. Pizzaa olisi voinut kuvailla muhkeaksi ja mehukkaaksi.

Sopii rennoksi pizzeriaksi, kun ei haeta ravintolakokemusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Sushi Bar Rice Garden

Lounasajan jälkeen ravintolassa oli sopivan tyhjää ja annokset saapuivat pöytään yllättävän nopeasti. Kalan tuoreudesta ja leikkauksesta suurta plussaa. Tässä ravintola poikkeaa muista halvoista, "pikasushi", paikoista, mitkä tunnistaa nihkeästä kalastaan. Eritoten ebi nigiri on minulle usein ratkaisevassa roolissa, eikä tämän ravintolan tarjonta pettänyt minua kumimaisuudella ja mauttomuudella

Tilasin medium kokoisen annoksen, jossa oli erilaisia makeja ja nigirejä suunnilleen 12 kappaletta. Annokset olivat siis monipuoliset ja myös kokemattomatkin sushin syöjät pääsevät helposti maistamaan erilaisia makuja.

Annoksen kanssa pääsi nauttimaan japanilaisia oluita, jotka tuovat kokemukseen oman lisänsä erilaisuudellaan. Listalla oli myös sakea sekä muita alkoholijuomia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.06.2013
Rating: 0


Images


Followers