Seli

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sakura Watamisushi

Olen käynyt pari kertaa buffetissa, tykkäsin todella paljon ruoasta, miljöö kaunis, palvelu tyypillistä ei-kielitaitoiselle asiakaspalvelulle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 31.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Viikinkiravintola Harald theme restaurant

Poikkeuksellisen ystävällinen asiakaspalvelu, omistautuvaa, rentoa ja luontevaa. Saa aina tuntemaan itsensä asiakkaana erityiseksi! Erikoisruokavaliot keittiö ottaa äärimmäisen hyvin vastaan, he oikein vaativat voida tehdä parhaansa listan ulkopuolelta jotta seurueen yksi moniallerginenkin saisi maukkaan illallisen. Listalta voi huoletta tilata mitä tahansa, ja tietää sen olevan varmasti ihan huippumaukasta! Ainoa miinus mitä keksin on, että kerran kun tein pöytävarauksen kahdelle, saatin pöytä tiskikoneen vierestä, ja tarjoilija vaihtui pari kertaa. Palvelu oli kuitenkin taatun ystävällistä ja ruoka taattua laatua. Tänne meni Kylie Minoguekin syömään Tampereella käydessään ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 31.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Plevna brewery restaurant

Ruoka on keskinkertaista, palvelussa parasta puvustus. Juomapuoli ja sijainti taitaa olla suurimmat syyt miksi tänne ollaan tultu niin usein. Plevnan oma sima on todella maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Ohranjyvä pub restaurant

Lounaskokemus kesällä oli pettymys: ravintolan sisäpihan terassi oli ahdas ja varjoinen ja äyriäisannos kamala. Sen sijaan talon pippuripihvi ei petä koskaan ja sitä on käyty syömässä monta kertaa. Pihvi on aina erinomainen, lisukkeet ja kastike ok. Palvelu on ystävällistä, mutta juomapuolen asiakkaat hajusta lähtien melko tympeää ilmapiirin kannalta. Onneksi syöjien puoli on erillisessä tilassa. Lasten kanssa ei kannata tulla, muut asiakkaat on sen verran ei-lapsiystävällisiä, samoin vessat yms. täyttä kapakkalaatua ja paikat tosi ahtaat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 31.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Nanda Devi indian

Olen käynyt muutaman kerran lounas-ja juhlabuffetissa. Lähes kaikki ruoat ovat olleet gluteenittomia ja maidottomia, ja on ilahduttavaa että buffetin ruoista on tehty kartta jossa kerrotaan mitä mikäkin on. Itse olen aina saanut miellyttävää palvelua. Ruoat ovat todella maukkaita ja buffet monipuolinen. Tykkään myös sisustuksesta ja ilmapiiristä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 31.03.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites