TaruS

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Delhi Darbar

Nopea ja mukava palvelu, päivän erikoinen vei kurnivan älän mennessään. Ei erityisen tulista, sopivan mausteista kumminkin. Naan taivaallista ja linssihöystö yllätti positiivisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.05.2016
Rating: -1

Restaurant: Coyoacán

Tätä ravintolaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta ruoka oli pettymys. Itse tilasin tacos de suaderon, seuralainen otti tacos al pastorin. Molempiin pyydettiin tulisuusasteeksi keskivahva, mutta kastikkeissa ei ollut lämpöä nimeksikään, enneminkin ne olivat vetisiä. Itse söin annoksesta vain kolmasosan, niin paljon maku tökki. Harmitusta lisäsi vielä tiivisteestä tehty aquas frescas! Seuralainen kyllä söi omansa mukisematta.

Palvelu oli jäyhään suomalaiseen tapaan ystävällistä ja ruuat tulivat todella nopeasti. Olisin ehkä malttanut odottaa hiukan kauemmin, jos lopputulos olisi ollut miellyttävämpi. Suosittelen harkitsemaan kahdesti ravintolassa syömistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.10.2015
Rating: -3

Restaurant: Ravintola Wanha Makasiini Bistro restaurant

Illastimme seuralaisen kanssa Wanhassa Makasiinissa noin kuudelta illalla. Terassilla ja sisätiloissa oli muitakin ruokailijoita, mutta kohtalaisen väljästi. Ruokalistat tuotiin nopeasti ja tilausprosessi oli muutenkin kivuton. Itse otin kolmen ruokalajin valmismenun, seauralainen tilasi listalta alku- ja pääruuan.

Alku- ja pääruuissa molemmissa kesti turhan kauan saapua. Alkuruuat olivat moitteetoman: jokirapuskågen ja etanat upposivat alta aikayksikön. Pääruuaksi oli karitsaa, jossa ei ainuttakaan moitetta, mutta seuralaisen naudan sisäfile paistettiin liian kypsäksi kahdesti (lähetimme ensimmäisen takaisin keittiöön), kun pyyntönä oli medium miinus. Ensimmäinen oli läpikypsä, toinen aivan hennosti vaaleanpunainen, mutta nälkä oli jo niin kova, että uutta ei malttanut enää odottaa. Muuten annos oli maukas ja toimiva.

Pisteet tarjoilijalle lohdutusjälkkäristä. Jälkiruuaksi söimme siis suklaakakkua vadelmakastikkeella ja suklaaganachella sekä sitruunapannacottan. Juuri sopivan kokoisia lopetuksia aterialle.

Koska hintaa kattaukselle kertyi kohtalaisen paljon, pitää uutta reissua Makasiiniin miettiä tarkkaan. Epätasalaatuinen ruoka jäi harmittamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 25.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Sauraha nepalese restaurant

Käytiin poikaystävän kanssa syömässä sudennälkäisinä pitkän junamatkan jälkeen, eikä tarvinnut todellakaan pettyä! Itse tilasin bhedako masun ja seuralainen makhani kudron, jonka tilalla tulikin jokin lähes identtinen kana-annos. Hyvää oli, eikä tajuttu kuin vasta jälkeenpäin, joten ei haitannut! Kastikkeet olivat maukkaita ja tulisuusaste vastasi hyvin ilmoitettua. Listalta löytyy jokaiselle jotakin. Ruua seuraksi tilattu mangolassi oli myös aivan tajuttoman hyvää, seassa oli juuri sopivasti kardemummaa.

Ainoa miinus tulee keittiöstä leijailleesta kärystä, joka tarttui vaatteisiin ja sai silmät kirvelemään niin, että ruokia odotellessa piti käydä ulkona raittiissa ilmassa.

Kaiken kaikkiaan suosittelen lämmöllä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.10.2015
Rating: 1

Restaurant: Tähtijätski

Todella maukasta jäätelöä: pehmeää, kermaista ja vahvoja makuja. Listalla riittämiin myös jänniä erikoisuuksia! Itse otisn anis- ja appelsiinijäätelöä, seuralainen valitsi lakua ja lime-minttua. Kaikissa selkeästi erotettavissa aidot raaka-aineet!

Loistava paikka herkutteluun, lisäplussaa opiskelija-alennuksesta :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 04.10.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites