Tryben

45 reviews

Siitä jää hyvä mieli, ja halu tulla uudestaan. Ruuassa näkyy ja maistuu ammattiylpeys

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (43)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: IhanaKahvila

Parasta cafe lattea. Suomen söpöimmillä silmillä tarjoiltuna.

Ympäristö on aika hauska mm. istuimina toimivat muovilla täytetyt sortti säkit keinonurmen päällä. Lapsille löytyy hiekka"laatikko" leluineen.

Kahvilan pitäjä on Barista ja edustanut suomea 2004 islannin barista kilpailussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 22.06.2011
Rating: 1

Restaurant: Skiffer Erottaja

Skiffer on elämys, joka ei jätä kylmäksi. Sisustus kiva ja henkilökunta mukavaa. Täytteet omaperäisiä ja näennäisen tuoreita. Mutta pizzan perusta eli pohja ei ole mistään kotoisin. Sama koskee myös tomaattikastiketta, joka on tunkkaisen makuinen. Nämä kun korjataan niin skiffer tulee olemaan ehdottomasti suur-helsingin paras roiskelätty paikka. :-)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.11.2012
Rating: 0

Olen kokeillut paikan viitisentoista kertaa ja loppu tulemana on: Yliarvostettu burgeri. Tosin roslundilla on yksi suomen parhaista pastrami jolla maku tulee kohdalleen. Homma ei tunnu muutenkaan kiinnostavan kokkia mm. pulled pork on pilattu repimällä liha valmiiksi liian pieneksi ja bbq soosi on poltettu lämpö hauteessa. Coleslaw on ihan ok vaikkakin intohimoton. Suolana käytetään tunkaisen makuista vuorisuolaa. Myöskään tavallista mustapippuria ei ole saatavana. Mahdollisuudet paikalla on vaikka mihin, mutta vanha toteamus "suutari pysyköön lestissään" pitää ikävä kyllä paikkansa jälleen. Parempia burgereita on tarjolla

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 19.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Kynsilaukka garlic restaurant

Nyt on syöty ruokalista läpi. Eihän tätä pysty arvostelemaan. Taso vaihtelee michelin tasosta kauppatorin porokojuun päivästä riippuen. Pakko heittää pyyhe kehään koska mitään logiikkaa tason vaihtelussa ei ole. Palvelu on aina ollut hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 19.09.2013
Rating: 1

Restaurant: Antiokia Atabar turkish

Hyvää lammasta järki hintaan. Palvelu välitöntä ja melkeimpä yli ystävällistä. Todellinen perhe yritys. Tänne on mukava tulla uudestaan. Varsinkin tuore leipä tatzikin kanssa saa suun herumaan. Paikallinen kahvi tosin ei ole kaikkien makuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 19.09.2013
Rating: -1

Restaurant: Trattoria Rivoletto italian/pizza

Alkupalat oli ihan jees, mutta Hävyttömän huono pizza. Mauton, raaka ja mitään sanomaton. Tarjoilija "paskat nakkas" palautteesta. Vaihdoimme paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Zio Pepe italian

Toistaiseksi paras pizzapohja suomenniemellä. Jostain syystä suomalaiset syövät pizzansa raakana, joten täälläkin joutui lätyn palauttamaan uuniin. Täytteet aika perus tasoa. Mutta hakkasi Rivoleton 6-0

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Tirmobaren

Toinen ja viimeinen kerta tässä paikassa. Ylihinnoiteltua ammattitaidottomuudella tehtyä vatsan täytettä. Bernais possu oli ilmeisesti kesän noutopöydästä ylijäänyttä ja pakasteesta sulatettua. itse kastike purkki kamaa. mausteita ei ole tarjolla. Hampurilaisen hyvin paistettu sämpylä lupasi jotain muuta kuin sekunda pihviä ja halvinta mahdollista kastiketta. Täällä käydään jatkossa vain merihädässä tai Nissen perämoottori museossa. Ruokaa täältä ei kannata ostaa muiden kuin elämäänsä kyllästyneiden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 19.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Lämpö

Lounasbuffa näytti todella hyvältä ja houkuttelevalta. Kasvissosekeitto oli vetistä ja mautonta. Sama mauton linja jatkui kasvis ja liha ruuassa. jälkiruokaa ei tämän jälkeen tehnyt mieli edes maistaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.11.2012
Rating: 1

Restaurant: Navy Jerry's

Tuli kokeiltua burgerit läpi. Annos koko ei vastaa hintoja, ja varsinkaan kun extroja ei burgereihin pystynyt tilata. Crabcake vei voiton tarjokkaista.Ranskalaiset öljyisiä ja antirapeita. Kuitenkin hyvillä mielin siirryin mohiton pariin, joka on kaupungin parhaita ellei paras.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.11.2012
Rating: 1


Images


Followers

Following (1)