Volmer

9 reviews

Ravintolakokemukseen kuuluvat olennaisena osana hyvä, luonteva palvelu, kohtuullinen odotteluaika, täyttävä, monipuolinen ruoka, josta kasviksiakaan ei ole unohdettu, raikkaat ruokajuomat ja pienenpieni jälkiruoka kahvin kera, myös pieni lasku on osa onnistunutta ravintolakokemusta.

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Iitin Tiltu

Valtatie 12:n varrella sijaitseva Iitin Tiltu on perinteinen taukopaikka hyvällä ravintolalla, joka valitettavasti on jäänyt ahtaalle isojen liikennemyymäläketjujen puristuksessa. Ravintolassa riittää tilaa, eikä jonottaa ole tarvinnut kertaakaan tiskillä, sillä sen verran rauhallinen paikka on. Suosittelen paikan suuria hampurilaisia herkullisine ranskalaisineen ja majoneeseineen. Annokset valmistuvat nopeasti ja palvelu on hyvin ystävällistä. Ruoka ei ole hinnalla pilattu ja vatsa tulee taatusti täyteen, etenkin jos tilaa listan isoimmasta päästä olevia ruokia. Suosittelen pysähtymään suuren liikenneaseman sijaan täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2011
Rating: 0

Restaurant: ABC Toijala Akaa

 la carte listan annokset ovat maukkaita. Valitettavasti valmistusaika tuntuu vaihtelevan rajustikin ja viime vuosien aikana annosten monipuolisuus on vähentynyt. Tarkoitan tällä esimerkiksi vihannesten vähentämistä. Lisäksi annoskoko tuntuu pienentyneen paljonkin ihan muutamassa vuodessa. Palvelu kassoilla on vaihtelevaa, ihmetyttää miten hiljaisinakin joutuu välillä kassalla odottelemaan. Ruoan yhteydessä itse noudettava salaatti on aina hyvin raikasta ja monipuolista ja kotikalja, se vasta ABC:lla hyvää onkin. Tunnelma ei ole sitä perinteisintä pienen huoltamon kahvilameininkiä, vaan ison marketin tuntua kyllä riittää. En suosittele rauhaa ja hiljaisuutta arvostaville, mutta vatsantäytettä kaipaavalle paikka on ihan ok. Hinta on minusta noussut liian kalliiksi annosten kokoon ja laatuun nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Jaskan Grilli

Hampurilaisista ja vastaavista pitäville Jaskan Grilli on varmastikin Valkekosken paras. Tilatut annokset valmistetaan todella nopeasti, eikä jonoa pääse syntymään. Annoskokoja ja -vaihtoehtoja on todella runsaasti eikä nälkä varmasti syöjälle jää. Pitsojen tilaamista en suosittele, koska näiden valmistuminen vie mielestäni liian paljon aikaa. Kebabliha ei ole kovinkaan kummoista kilpailijoihin nähden, mutta halmpurilaisten, erilaisten lihapiirakoiden yms. olevan Jaskan pääasiallinen tuoteryhmä, joihin todella panostetaan. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Kesäaikaan paikanpäällä voi hyvin aterioida seisaaltaan, mutta talviaikaan tuotteet on varmasti mukavampi nauttia kotosalla. Hinta on mielestäni ihan asiallinen. Ehdottomat plussat annan nopeudesta ja ruoan mausta. Jaskalta saa kunnon mätöt. Harmillista on, että paikka on auki vain iltaisin klo 19. eteenpäin eli lounasta ei sieltä saa. Tiistaisin grilli on kokonaan suljettu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Apia

Ravintola huokuu mukavasti mennyttä aikaa. Rauhallinen ja kiireetön tunnelma kannustavat juomaan jo aamusta oluen tai pari. Kahvikupponen mukavan pelikoneen ääressä on sekin mukavan tunnelmallista. Ulkona on mukava käydä polttelemassa savuke ja palata jälleen sisään ravintolasalin hämyyn, jossa huokuu 80-luku vahvana tänäkin päivänä. Ruoka on erinomaista, se on edullista ja täyttävää! Santsaamisen tarvetta ei varmasti ole. Ravintola Apiassa kannattaa ehdottomasti käydä syömässä lounastunnilla. Loma-aikoina on mukava nauttia kylmästä oluesta joko sisätiloissa tai kesäaikaan aurinkoisella terassilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Siltakebab

Kebabliha on rakenteeltaan ja maultaan erinomaista. Palvelu on suhteellisen nopeaa ja sujuvaa sekä onnistuu suomen kielellä, mistä ehdottomasti annan plussaa. Ranskalaiset perunat ovat huolellisesti valmistettuja ja salaatti on ollut tuoretta. Hampurilaiset ovat ihan syötäviä, eivät tosin koolla eivätkä maulla pilattuja, mutta pahimpaan suolaisen nälkään ihan sopivia. Hinnat ovat mielestäni kuitenkin liian korkeita kilpailijoihin nähden. Laadussa on vielä parannettavaa siinäkin. Liha on kuitenkin erinomaista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Viialan leipomo

Viialan leipomon kahvila on tavanomainen taukokahvila, jonka tarjonta on perinteistä, varsin raskasta possumunkkia ja nakki- sekä lihapiirakkaa ilman hienouksia. Kahvilasta on mukava hakea päivän eväät ja nauttia kupponen kahvia. Tilana paikka on varsin ankea ja vanhanaikainen, mutta jokseenkin tämän kahvilan tyyliin sopii, että ei se ole paikka missä viihdytään, vaan paikka jossa tankataan ja selataan nopeasti päivän juorulehdet. Hinta on kohdillaan, tarjouksia on viikon mittaan erilaisia ja leivät ovat oikein hyviä. Suosittelen hakemaan berliininmunkit ja suklaamunkit täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Ståhlberg

Kahvila Stålberg on idyllinen, viihtyistä ja ehkä keskivertoa hienompi kahvila-konditoria Valkeakosken keskustassa. Suhteellisen hintava kahvi on tuoretta ja sen lisukkeeksi on maidon lisäksi saatavissa myös kermaa. Leivosvalikoima on laaja, joskin hinnat ovat myös hieman korkeahkot. Tavanomaiset pullat ja viinerit sen sijaan ovat kohtuuhintaisia ja maukkaita. Keskiviikon erikoisuus ovat Berliininmunkit. Ståhlbergilta kannattaa tilata sopuhintaisia täyte- ja voileipäkakkuja esimerkiksi omiin juhliinsa. Kahvila on varsin pieni, sillä on oma "kesäterassi", jolla istuu pääosin samat ihmiset päivästä toiseen, se luo tunnelmaa kodikkuudesta ja pysähtyneisyyden ajasta. Kabinetti on myös varattavissa, jos haluaa pitää esimerkiksi pienen joukolla kokouksen kaikessa rauhassa. Kahvilassa vierähtää tunti jos toinenkin varsin helposti. Palvelu on erinomaista: astioita ei tarvitse viedä itse pois, iäkkäämpiä ihmisiä autetaan kuppien ja tarjottavien kanssa pöytään ja ovi avataan tarjottimen kanssa kulkevalle varsin usein. Nuoret tarjoilijaneitoset on hyvin koulutettu työtehtäviinsä: he osaavat kertoa mitä erilaisimpien leivosten sisällöt ja myös suositella tuotteita. Vuosien saatossa olen tykästynyt Stålbergiin siinä määrin, että surisin suuresti, jos se suljettaisiin tai vaihtaisi omistajaa. Suosittelen lämmöllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 14.07.2009
Rating: 2

Restaurant: Cafe Sofia

Liikekeskus Koskikarassa sijaitseva Cafe Sofia on väljä, mutta suhteellisen kolkko kahvila. Paikassa on itsepalvelu, mutta kassalla ollaan varsin ystävällisiä. Valitettavaa on, että tarjottimet ja muut on vietävä itse niitä varten varattuun astiavaunuun. Pidän varsin herkullisia sämpylöitä, munkkeja ja leivoksia ylihinnoiteltuina yksinomaan niukan palvelun vuoksi. Itsepalvelu ja se, että tarjottimet kehotetaan seinään kiinnitetyillä kylteillä viemään itse pois pöydästä ei minusta ansaitse kiitosta. Hyvä paikka kuitenkin esimerkiksi liikekeskuksessa työskenteleville, kiireisille ihmisille, ja heille, joille miljöö ei merkitse ja jotka haluavat olla erittäin omatoimisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 14.07.2009
Rating: 1

Restaurant: Ravintola New York american

Talon isointa hampurilaista ylistävien kuulopuheiden jälkeen oli minun pakko mennä itse paikanpäälle toteamaan sen uskomaton koko ja siitä saatava elämys. En joutunut pettymään : Empire State Burger oli järisyttävin purilainen, jota koskaan olin nähnyt ja maistanut. Sen äärimmäisen monipuolinen sisältö ja massiivisuus tuottivat minulle todella kulinaristisen nautinnon. Palvelu oli nopeaa, huomioon ottavaa ja ystävällistä. Koin olevani erittäin tervetullut ravintoa New Yorkiin. Kaikkein mielenkiintoisin yksityiskohta oli, että ravintolaan kuljetaan rullaportaita ja se olikin mielestäni osa palvelua, sillä kukapa jaksaisi omin voimin kellaritasolta kiivetä syötyään todella täyttävän annoksen. Pienenä miinuksena on kuitenkin manittava ravintolan huomattava hämäryys, jonka takia annoksen ihailu jäi hieman puolitiehen. Ravintola oli lähes tyhjä, kun sinne menin, mutta silti vallitsi tietynlainen kodikkuus ja elegantti hohdokkuus. Suosittelen lämmöllä kaikille isojen hampurilaisten ystäville ja ihmisille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ja tyylikkäästä ravintolasta ja hienosta palvelusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 14.07.2009
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites