Opens at 12:00

Siltakebab

Rating 1.5 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin tästä ravintolasta illalla rullakebabin, käyttävät kaupasta ostettuja tortillapohjia ns "rullakebabbina" eivätkä siis tee erikseen taikinaa vaan lyövät tortillapohjalle kebabbia ja salaattia. Näin ainakin myöhään illalla ja varsinkin pilkun jälkeen yöllä.
Muuten kebab oli kyllä syötävää mutta voi luoja...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.01.2016
Rating: -1

IHa hyvää safkaa, kännissä helvetin hyvää

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 13.10.2012
Rating: 0

Aina ollut ja on nykyäänkin koskin paras kebabpaikka. Dennisit yms. Papachit eivät pärjää lihan laadussa (näissä paikoissa liha jotenkin kumista??!!). Nopea ja perusystävällinen palvelu ja mielestäni hintansa väärti. Olen tuolla käynyt v. 1990 lähtien enkä koskaan ole saanut väärää annosta tai väärin rahasta takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.11.2011
Rating: 0

koskin paras kebab liha! !!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.04.2011
Rating: -2

Kebabliha on rakenteeltaan ja maultaan erinomaista. Palvelu on suhteellisen nopeaa ja sujuvaa sekä onnistuu suomen kielellä, mistä ehdottomasti annan plussaa. Ranskalaiset perunat ovat huolellisesti valmistettuja ja salaatti on ollut tuoretta. Hampurilaiset ovat ihan syötäviä, eivät tosin koolla eivätkä maulla pilattuja, mutta pahimpaan suolaisen nälkään ihan sopivia. Hinnat ovat mielestäni kuitenkin liian korkeita kilpailijoihin nähden. Laadussa on vielä parannettavaa siinäkin. Liha on kuitenkin erinomaista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.03.2011
Rating: 0

Valkeakosken paras kebabkastike! Liha todella hyvää! Omistaja on hyvin ystävällinen ja mukava, jos annosta joutuu odottelemaan juttelee niitänäitä niin että aika ei tule pitkäksi. Hinnat ovat kohtuullisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.03.2011
Rating: 0

Aivan älytöntä! Tapana on kusettaa asiakkaita varsinkin viikonloppuisin nälkäisiä baarissa nuokkujia. Ruokaa kyllä saa, mutta ei sitä mitä on tilannut, annosten hinnatkin heittelee ihmeellisesti, mitä lista seinässä antaa ymmärtää! En suosittele ja en varsinkaan baari-illan jälkeen!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.01.2011
Rating: -1

myyjä ei edes tiennyt minkä näköinen on hodari hän tarjosi lihapiirakan sämpylän nakin kanssa ja sitten hän tarjosi hamparin nakin kanssa siten kun tilattin ne nakkisämpylät hän sanoi hinnaksi 3,50 oikea hinta olisi ollut 2,50 ja tilauksen jälkeen hän alkoi veistämään kebablihaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2010 View previous reviews (2)
Rating: -4

Ok ruoka, hinnat ovat kohdallaan ja ystävällinen myyjä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.04.2010
Rating: 0

Suuri pettymys omistaja vaihdoksen jälkeen. Hampurilaisen sämpylät käyvät mikron kautta, joten ne yliaikaa ollessa koppuroituvat syömäkelvottomiksi. Omistaja ei välttämättä aina kuuntele, mitä asiakas haluaa, jos poikkeavat normi annoksesta eli "kaikki mausteet". Joskus ottavat ylihintaa, jos ei itse huomaa vaihtorahoja huomata. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.12.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sääksmäentie 1, 37600 Valkeakoski - Route
03 - 584 7156

Options