Yamyam

25 reviews

Badges

Blog link

Reviews (24)

Restaurant: Thamel nepalese

Ruoka on ollut kerta toisensa jälkeen maukasta ja annokset isoja. Palvelu on superystävällistä. Tänne palaa aina mielellään. Paras nepalilainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.08.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kaarti

Hieman oli ristiriitaiset ajatukset kun ravintolaa oli tableonlinessa joko kehuttu kovin tai parjattu. Jännityksellä siis menimme brunssille lauantaina. Eipä ole mitään pahaa sanottavaa tästä ravintolasta. Ruoka oli suussa sulavaa, hinta erittäin kohdallaan ja palvelu kohteliasta. Koin saaneeni rahalle vastinetta enemmän kuin tarpeeksi.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 05.08.2018
Rating: 0

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.07.2018
Rating: 0

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Tylsä, mauton. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.
En tule uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.07.2018
Rating: 0

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Tylsä, mauton. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.
En tule uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.07.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Solna

Hieman omituinen kokemus tämä Solnassa käynti. ..

Olemme käyneet täällä kahteen kertaan ennenkin ja muistikuva käynnistä kaikkinensa oli positiivinen. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että kaikesta on tingitty. Ravintolassa ei enää ollut samanlaista "fiiniä" tunnelmaa. Ruokalista oli yhtä suppea kuin fine dining paikassa, joskin taso ei yltänyt fine diningiin.

Tarjoilija ilmoitti alussa, että osa pääruoista ei ollut saatavilla toimittajavaikeuksien takia. Tämä oli ymmärrettävää. Samoin tilaamamme viini oli loppu, tämäkin ymmärrettävää, vaikkakin hieman koomista.

Yleisesti ottaen tarjoilija käyttäytyi välinpitämättömän hassulla tavalla, pikemminkin kuin odotetun arvokkaasti ja tarjoilijalle sopivalla tavalla.

Mitä tulee ruokaan, niin lista oli tasoon nähden jonkin verran ylihinnoiteltu. Alun tartarpihvi oli maistuva, sipulikeitto seuralaisen mielestä ihan ok ja salaatti....noh, oli salaatti. Neljä alkuruokaa yhteensä 39e.

Pääruoksitilattu karitsa oli aseteltu keittolautaselle, minkä seurauksena kaikki ainekset olivat yhdessä kasassa. Tämä hieman kummastutti. Maku oli kuitenkin hyvä.

Seurueestamme kaksi tilasi pihvin perunalisukkeella. Pihvit olivat sisältä täysin raakoja ja sitkeitä. 32e hinnalla olisi jo kuvitellut saavansa sisäfilettä. Annos ei alitti odotukset täysin.

Myös pääruoaksi tilattu pikkuruinen creme brulee oli käsittämättömän hintainen (9e) kokoonsa nähden.

Viineineen päivineen yli 300e lasku neljältä tuntui kokemukseen nähden aivan liian korkealta.

Seuraavaa kertaa saa odotella...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 20.10.2015
Rating: 3

Restaurant: Namaskaar Express, Kamppi fast indian

Erehdyin ostamaan groupon diilin ravintolaan, joka osoittautuikin kauppakeskuksen bussiterminaalikerroksessa olevaksi pikaruokalaksi, joka oli kaiken lisäksi aivan vessojen vieressä.

Diiliin kuului kahdelle
- Kanatikka
- Lihathali
- Riisi, naanleipä, raita
- Mangolassi
- Gulab jamun

Maksoin diilistä 30€, normaalin hinnan ollessa diilin mukaan 60,10€

Silmäilin kassan yläpuolella olevaa valotaulumenua ja vaikka kuinka ynnäilin yhteen, en saanut setistä 60€:a. En lähellekään.

Alku ei ollut lupaava. Kassa puuskahti voucherin nähtyään ja komensi meidät lopulta pöytään odottamaan ruokaa. Emme mitä ilmeisemin olleet toivottuja asiakkaita.

No mitä sitten saimme?
- Kanatikka: leipälautasella 2-3 marinoitua kananpalaa ja vieressä pieni kasa jäävuorisalaattia ja punaiseksi värjättyä sipulia, hinta listalla 4,9€. Listan kuvassa kasa kanaa. Oman lautasen hinta ilmeisesti noin 4€.
- Lihathali: kolme mietoa lihakastiketta (maku ok), vähänlaisesti riisiä ja keskellä hieman mauton raita, jossa reilusti kuminan siemeniä. Hinta 14€. Listan kuvasta poiketen, meillä EI ollut salaattia, mutta olimme ilmeisesti saaneet sen jo alkuruoan kanssa.
- Riisi, naanleipä, raita: Riisi kuului pääruokaan, samoin raita. Naanleipää saimme vain yhden. Se oli puolitettu ja sisältä raaka. Naanleivän ja mangolassin sai aterian kanssa 4€:lla. Mangolassi ja puolitettu naanleipä olivat sitten ilmeisesti 3€.
- Mangolassi: tämä oli hyvä. Hinta huomioitu edellisessä.
- Gulab jamun: yksi pallo, jota ei ollut listalla lainkaan. Hinta noin 2€

Kokonaisuuden hinta yhteensä 23€ ja kahdelta 46€, mikä on kaukana diilissä mainitusta 60€:sta.

Tämä palaute koskee sekä grouponia, koska diili oli esitelty harhaanjohtavalla tavalla, mutta myös ravintoloitsijaa, sillä palvelu ja diiliin kuuluva ruoka ei ollut sitä mitä sen olisi kuulunut olla.

Tässä vielä tiivistettynä kouluarvosanoin 4-10
miljöö 4,5
palvelu 5
ruoan maku 6
ruoan hinta-laatusuhde 6

En mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.10.2015
Rating: 0

Paikka on ehdottomasti yksi parhaista sushi-ravintoloista pääkaupunkiseudulla. Ravintola on hiljattain avattu ja vielä valitettavan tyhjillään, minkä seurauksena annokset tulevatkin pöytään ripeämmin. Miljöö on Tapiolan pikku ravintolaa sievempi. Olemme käyneet täällä sekä groupon diilillä että ilman. Annokset ovat olleet riittävän kokoisia ja kala aina tuoretta. Palvelu on ystävällistä. En keksi mitään kritisoitavaa. Tai no jos jotain pitää sanoa niin ehkä merileväsalaatti ei ollut minun makuuni. 10+ ja tulen uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2015
Rating: 1

Paikan ulkonäkö ei vastaa ruoan tasoa. Kauniit annokset ja maistuvaa ruokaa lähes pubimaisessa mijöössä. Kaunis kiitos! Olen jo suositellut teitä muille. Toivottavasti jatkatte samalla hyvällä linjalla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 21.12.2014
Rating: 2

Restaurant: Fuku Supreme

Kauniita susheja, mutta kaikki maistuu samalle. Riisi mautonta/pahaa. Lapsen 4v. buffa kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 21.12.2014
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites