cappuccino

19 reviews

Badges

Blog link

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kahvila & Kakkukauppa Houkutus bakery-café

Älyttömän laaja kakkuvalikoima, maut aitoja ja jopa yllättäviä. Todella suosittu paikka Kuopiossa, siksi jono välillä matelee. Mutta henkilökunta kivaa ja palvelualtista. Erikoiskahvien taso hieman vaihtelee, ehkä baristojen koulutusta kannattaisi parantaa. Silti Kuopion paras kahvila!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Kahvila & Kakkukauppa Houkutus bakery-café
     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Kaffeteria Mummola

Ainutlaatuinen kahvila Kuopiossa. Pieni ja siksi niin tunnelmallinen mummonkammari. Makeat kakut ihania ja maukkaita. Vohveliannos ehkä hieman kallis sen raaka-ainemääriin nähden. Liian harvoin tulee täällä käytyä, koska aukioloajat eivät ole kovin laajat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Ehta

Palvelu mukavan savolaista ja aitoa. Täällä tullut testattua lähinnä burgereita ja ne ainakin olleet hyviä. Makoisat ranskalaiset ja järkevä tapa tarjota ne kupista missä pysyivät lähes kuumina koko ruokailun ajan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 24.04.2017
Rating: 0

Kings Crown on tunnelmallinen musiikkiravintola, jonka ruoka on tehty huolella ja maustamiseen on panostettu. Viikonloppuisin kannattaa olla pöytävaraus, jotta mahdut mukaan tunnelmaan! Palvelu on kivaa ja rentoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.04.2017
Rating: 0

Sporttipubi O'Learys Saimaa ei ainakaan burgereillaan vakuuttanut. Annos oli toki suuri (bacon & blues burger) ja vei nälän, mutta makua olisi kaivannut roimasti lisää. Edes nimessä mainittu sinihomejuustokastike ei maistunut ollenkaan. Pihvi oli teollisen makuinen sekä kuminen ja ranskalaiset onttoja. Annoksen kylkeen tilaamissani sipulirenkaissa ei sitä sipulia juuri ollut ja suola puuttui frittitaikinasta. Ruoka ei täällä oikein vakuuttanut, mutta palvelu oli ystävällistä ja rentoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Rosso Imatra

Iloinen ja huomaavainen henkilökunta. He jopa ehdottivat lämpimämpää paikkaa istua, koska alakerrassa oli kovin vetoisaa. Onneksi oli toppahousut päällä ja pyötien luona vilttejä joiden alle käpertyä. Tilaamamme pizzat olivat herkulliset. Toki hinta on kova pizzan kokoon nähden. Plussaa on alkusalaattipöytä, jossa oli esim. ihanaa marinoitua punasipulia. Palvelu toimi nopsaan, vaikka porukkaa olikin syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 26.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kreeta

Kävin ystävänpäivänä syömässä ensikertaa Kreetassa. Moussaka oli maukasta ja sopivan lämmintä. Palvelu pelasi sujuvasti, vaikka ihmisiä oli liikkeellä. Jälkiruokana kokeilin Baklavaa jäätelön kera ja sekin oli herkullista! Tunnelmallinen ravintola, hyvää ruokaa, miinusta hinnoittelusta. Annoskoko oli kuitenkin riittävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.03.2015
Rating: -1

Restaurant: Subway - H-talo

Valitsin Italian B. M.T -subin. Maukas vaihtoehto, pepperoni toi kivaa tulisuutta. Raikkaat kasvikset, itse patonkien maku ei ehkä kaikista paras. Palvelu oli hiukka verkkaista, mutta perus iloista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Hesburger Savonlinna

Surkein Hesburger kokemus ikinä. Hampurilainen oli täysin mauton ja hutiloiden tehty. Majoneesi oli esim. läntätty yhteen kohtaan. Ranskalaiset nahkeita ja kylmiä. Ja juomakin oli lämmintä, myyjä ei edes kysynyt haluammeko jäitä juomiimme. Sipulirenkaissakaan ei liiemmin makua ollut, mutta ne oli sentään juuri valmistettuja. Myyjät oli jotenkin poissaolevia ja haahuilivat omia juttujaan. Ainut plussa on Savonlinnan Hesen sijainti, varsinkin kun ulkona söi. Maisemat oli ihan nätit. Muutenkin kyseinen Hese on raikas ja valoisa sisustukseltaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.08.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites