cattis26

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Huhta Kebab Pizzeria

Herkullinen kebab ja hyvä salaattipöytä. Palvelu ystävällistä. Söisin uudestaankin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.02.2016
Rating: 0

Maukas lounas. Ruuat tehtiin tuoreeltaan ja valikoiva oli riittävän laaja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Miellyttävä pikkuravintola. Hyvä peruslista, mutta tarjolla on myös päivän erikoistarjouksia. Näistä nappasin pulled pork -burgerin ja seuralainen päivän risoton (punajuuri). Ruoka oli herkullista, näytti hyvältä, ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja mukavasti pilke silmäkulmassa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Skiffer Erottaja

Erinomainen, ohut pizzapohja ja hyvä kastike. Perjantai-iltana paikka oli tupaten täynnä, mutta pöytä löytyi kuitenkin melkein heti. Kokeilussa ollut Surf & Turf oli erinomainen, ensi kerralla ehkäpä kuitenkin riisutumpi versio (pelkkä tomaattikastike taikka juustospektaakkeli) kokeiluun koska pitsan perusainekset olivat sen verran hyvät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.01.2013
Rating: -2

Restaurant: Bon Temps Cafe

Oikein herkullinen cappucchino ja omenapiirakka. Mukava miljöö, rauhallinen, ei montaa asiakaspaikkaa joten saa jutella varsin rauhassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Copas y Tapas restaurant

Asiantuntevan oloinen miestarjoilija otti meidät heti alusta alkaen hellään huomaansa, palvelu oli koko illan ensiluokkaista. Tapasten "yllätyselementti" huoletti, mutta turhaan.. Tuloksena oli yksi elämäni parhaista makuelämyksistä. Kaikin puolin miellyttävä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 05.03.2012
Rating: 1

Restaurant: Pure Bistro

Nautimme neljän hengen seurueessa sunnuntaimenun. Alkupalaksi äyriäis-cheviche, pääruokana naudan marmorifile hollandaise-kastikkeella ja salaatilla ja jälkiruuaksi suklaamicuit ja lakritsijäätelö. Täydellinen setti, taivaalliset maut ja hinta enemmän kuin kohtuullinen näin upeasta menusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 25.02.2013
Rating: 1

Restaurant: Lounaskahvila Sapusca

Erittäin ystävällinen palvelu, en ole vastaavaa tainnut ennen lounaspaikoissa nähdä. Ruoka oli hyvää, liha mureaa ja burgundinpata maukas. Miljöö oli hyvin simppeli. Paljon ruokailijoita, joten ilmeisesti emme olleet ainoita jotka pitivät paikkaa hyvänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Spice Garden

Espoon kätketty helmi! Ruualla loistava hinta-laatusuhde, erityisesti lammasruuat suussasulavia. Jo moneen kertaan mainittu Naan-leipä todellakin on maineensa veroinen, eivätkä vaatimattomat puitteet ainakaan take away asiakasta haittaa. Palvelu kohteliasta, vaikka toimiikin paremmin englanniksi kuin suomeksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.11.2011
Rating: 2

Restaurant: Juuri finnish

Kerta toisensa jälkeen Juuri tarjoaa sapaksineen kertakaikkisen ainutlaatuisen makuelämyksen. Luomupossun aladoobi tarjosi hyvän kylmän alkupalan, marinoitu punajuuri yllätti positiivisesti olemalla lähes valitsemamme viiden sapaksen herkullisin, vanhat suosikit riistaworsmakki sekä tuoremakkara eivät pettäneet, ja uutena otettu perunakropsu nappasi illan herkullisimman sapaksen tittelin. Karpalosorbetti viimeisteli makuelämykset, eikä hinta tuntunut lainkaan pahalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.03.2012
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites