Opens at 09:00

Bon Temps Cafe

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Free wifi

Reviews (12)

Stadin parhaat korvapuustit. Voilla leivottu.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 14.11.2017
Rating: 0

Todella hyvä korvapuusti! Tunnelma miellyttävän rento ja rauhallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 09.08.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tunnelmallinen aamiainen. Annoksissa parasta oli poikkeusellisen hyvät leivät ja leivonnaiset. Muuten annokset hieman keskivertoa laadukkaampia.

Palvelu ei mitenkään arityisen vauhdikasta, mutta riittävän nopeaa rauhalliselle viikonloppuaamiaiselle. Henkilökunta ystävällistä ja kahvilassa rento tunnelma.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 30.05.2016
Rating: 0

Paikkana sinänsä kiva ja tervetullut lisä Stadin aamiais-skeneen, mutta valitettavasti joudun yhtymään edellisten kirjoittajien havaintoihin palvelun tasosta -- tai nopeudesta.

Jos lauantaiaamuna ihminen tulee eat-and-go -meininki mielessä aamupalalle kivijalkakahvilaan, tulee tunnin mittainen aamiaislautasen (=jugurtti+mysli, pieni ciapattapala+leikkeleet, juustot ja salaatinlehti, paahtoleipä+hummus, pari hedelmäpalaa ja kakkupala) odotus yllätyksenä.

Tilausta tehdessämme kassalla ollut neiti toki sanoi, että on "vähän jonoa", mutta kun kahvila ei ole kovin iso (parikymmentä asiakaspaikkaa?) ja henkilökunta oli sillä hetkellä äkkiseltään laskien 5-6 henkilön vahvuinen niin _aamiaislautasen_ (jonka kokoamiseen en voi kuvitella menevän viittä minuuttia kauempaa) lähes tunnin odotus söi tunnelmia aikalailla paljon.

Jos omistaja/henkilökunta näitä lukee, niin todella toivon että asialle tehdään jotain!
Myös pöytävarausten ottaminen ruuhkaisimpaan aamupala-aikaan (vrt. esim samalla aamiaiskonseptilla toimiva TinTinTango, joka ei varaa pöytiä, on aina täynnä ja asiakkaalla on aamiaislautanen edessään kymmenessä minuutissa) on järjetöntä jo muutenkin asiakaspaikoiltaan rajallisessa pikkukahvilassa.

Parannuksen paikka! Ruuassa ei vikaa, mutta edellämainitut asiat veivät jo fiilistä itse aamiaisestakin. Missään vaiheessa kukaan ei myöskään pahoitellut megaodotteluamme ja muutenkin henkilökunta tuntui olevan pikkuisen höpsähtäneesti pihalla. Not good.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 19.03.2016
Rating: 0

Kiva kahvila Meilahdessa. Lounas ja aamiainen ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Iso miinus palvelusta. Henkilökunta on yleensä vähän "pihalla", eikä palvelu ole yleisesti kovin ammattitaitoista salin puolella. Ruoka ja kahvit ovat hyviä, joten sen puolesta suosittelisin paikkaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.07.2015
Rating: 0

Ihana kahvila Meikussa. Kävimme aamiaisella miehen ja 1-vuotiaan kanssa. Aamiaissettejä oli useampi ja niitä sai joustavasti muokata tarpeen mukaan. Otimme Bon temps-aamiaiset , miehelle perusversio cappuccinolla (+2e) ja minulle vegeversio (kinkku vaihdettiin cheddariin). Setti oli loistava: Juustoja (mm. chevre ja manchego), kasviksia (vaihdoin omani toisen setin paahdettuihin vihanneksiin) sämpylä, kananmuna (olisi voinut olla vähän löysempi), croissant (loistava) ja suklaakakku (pieni pala täydellisyyttä). Teet olivat The huoneelta ja kahveja ainakin Johan&Nordströmiltä ja Good Life Coffeelta. Kahvilasta löytyi yksi syöttötuoli ja yksi juniorituoli, toinen syöttötuoli ei olisi pahitteeksi. Lapsi otettiin lämpimästi vastaan ja pyynnöstä saatiin kurkkuviipaleet omien soseiden kaveriksi. Palvelu oli lämminhenkistä ja paikasta poistui hyvillä mielin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 19.07.2015
Rating: 0

Mahtava aamupalapaikka! 5 erilaista aamupalaa, hyvää kahvia, mahtavia croisantteja, maukkaita sämpylöitä, herkullisia juustoja, hilloja ja muita lisukkeita!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 14.06.2015
Rating: 0

Noh, tuossa aiemmatkin ovat maininneet palvelun olevan kompastuskivi ja täytyy kyllä olla samaa mieltä. Jotenkin sen kahvin saaminen vaan kestää... Leipomukset ovat herkullisia ja taidanpa huomenna laittaa yhden kääpiön hakemaan jotain hyvää kotiin kun tässä lähellä asumme ;-)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 28.02.2015
Rating: 0

Todella ihana paikka. Kaikki mahdollinen on tuoretta, pullat ja piirakat leivottu keittiössä. Sisustuksen askeettisuuden antaa anteeksi, kun ruoan ja juotavan tuoksut tekevät tunnelmasta kodikkaan. Hyvin suosittu, joten paikoista ajoittain pulaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.02.2015
Rating: 0

Kiva paikka ja hyvä valikoima tuoreita tuotteita. Iso miinus käsittämättömän epäammattimaisesta palvelusta. Olen käynyt useampana viikonloppuna ja joka kerta ollut eri työntekijät. Joka kerta yhtä kädettömiä. Ei tervehditä asiakasta saapuessa eikä lähtiessä, tilauksissa sekoillaan, tilaus pitää varmistaa asiakkaalta moneen kertaan ja aamiaisannosten saamista joutuu odottamaan kauan (n. 30 min, vaikka asiakkaita kerralla maksimissaan 20 ja työntekijöitä 4). Harmi, koska puitteet kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (5)


Location

Mannerheimintie 132, 00270 Helsinki - Route
050 4557748
https://www.facebook.com/BontempscafeHelsinki

Options