dubya

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Dynasty chinese

Yllättävän monipuolinen ja maukas lounasbuffet. Tarjolla oli noin 10 eri ruokalajia, ja jokainen jota kokeilin, yllätti positiivisesti. Mielestäni parempi kuin esim. Empire Plazan buffet. Sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ravintola on perinteisen oloinen ja hieman kalseahko, ehkä siksi että tila on niin suuri.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.01.2009
Rating: -1

Restaurant: Turun Kellariravintola restaurant

Alkuun tilatut etanat valkosipulivoissa yllättivät makeudellaan. Makeus ei ehkä ole se mitä etanoihin haluaa yhdistää. Tarjoilijan välityksellä selvisi että etanoihin oli lisätty sweet chili -kastiketta. Tästä olisi ehkä voinut mainita ruokalistassa... Pääruoaksi oli savustettua possun sisäfilettä. Possusta saattoi ehkä hyvällä mielikuvituksella välillä havaita pientä savun vivahdetta. Jälkiruoaksi tilattu jäätelöannos oli esillepanoltaan kuin 80-luvulta - vain paperinen aurinkovarjo puuttui.

Näitä yllätyksiä/puutteita lukuunottamatta maut olivat kohdallaan, ja palvelu oli miellyttävää ja täsmällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 29.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Korea House korean

Aina maukasta ruokaa ja ystävällistä palvelua. Virkistävää vaihtelua muulle murkinalle. Ruokalistaa oli uudistettu viime käynnistä. Söimme kolmen ruokalajin aterian jossa alkuun tarjottiin taikinanyyttejä ja kalaa. Pääruoaksi oli kahta eri bulgogia. Jälkiruokana oli mansikkajäätelöpallo. Tähän hintaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Paikka näyttää myös olevan suosittu korealaisten keskuudessa, sillä monta kertaa he ovat edustaneet enemmistöä asiakaskunnasta. Eräänä kertana paikalla oli peräti korealainen tv-ryhmä kuvaamassa meitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 03.10.2008
Rating: 1


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites