koriste

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kaisla

Kesän yksi kohokohdista on mennä aurinkoisena päivänä ruokailemaan Kaislaan. Kaislan pippuripihvi on yksi Tampereen parhaimmista, myös muut listan ruoat ovat olleet onnistuineta. Suosittelen paikkaa erittäin mielelläni. Ainoana miinuksena mielestäni on terassi joka on jaetto kahteen osaa. Toisella puolen on pöytiintarjoilu (tai pikemminkin pöydistä tilaus) toinen puoli terassista on tiskiltätilaus periaatteella. Suosittelen pöydän varausta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 06.07.2012
Rating: 2

Restaurant: Memphis Kamppi american

Pakon sanelemana joudun käyttämään gluteenitonta ruovalioa. Jos paikka tarjoilee gluteenittoman hampurilaisen niin yleensä tartun siihen. Täälläkin sitä tarjoiltiin. Täytyy kyllä sanoa, että burgeri oli surkein mitä olen koskaan syönyt. No ei sitä itseasiassa voinut syödä. Jos haluat nauttia gluteenittoman hampurilaisen, vältä tätä paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.06.2012
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Hella & Huone french

Jaa, mitäs tänne voisi kertoa, kun palaute on näemmä vain positiivistä. No tässä palaute joka on hieman eri näkökulmasta. Olen ravintolapalveluiden suurkuluttaja, mutta fine dining on jäänyt hieman vähemmälle. Palvelu on Hellassa ja Huoneessa erinomaista, Tampereelta ei mistään löydä vastaavaa. Mutta mielestäni ravintolan yleistunnelma on erittäin jäykkä, en suosittelisi isommalla porukalle, tosin sinne kovin isoa porukkaa mahdukkaan. Ja pääasia eli ruoka, ruoan esiilepano on oli ensiluokkaista, mutta muuten en kokenut saavani rahoilleni vastiketta, mutta niin kuin aiemmin kerroin fine dining-kokemukseni on vähäistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 11.03.2012
Rating: -2

Restaurant: Kahvila Runo

Käy tässä kahvilassa hyvän palvelun ja maukkaiden leivosten vuoksi. Romanttista tästä paikasta ei saa kyllä millään. Kahvilan sisusta on enemmänkin: mitä nyt kirpparilta on jäänyt käteen. Paikasta saisi pienellä tekemisellä oikein viihtyisän, nyt sen yleisfiilis on enemmän sekava ja mieltä hämmentävä. Mutta palvelu on loistavaa, kahvit ovat hyviä ja leivokset maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.03.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites