losmihel

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Pompei italian

Erinomaiset pizzat, alkupalat perustavaraa ANTIPASTO ALLA POMPEI 14,50€, oli hieman kallis mielestäni. Pizza oli todella hyvä, otin CALZONE FARCITO 15,50€, ricottaa suorastaan mahtavat määrät, upea annos. Suosittelen! Interiööri oli rustiikki ja elämänmakuinen, kuitenkin suht siisti, sopii paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 22.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Gaijin

Menu Suginami makusteltu, tässä vähän tuloksia…

Menu:

Beef Ssäm:

Olipa erinomainen startteri. Rapea ja samalla mahtavan lihaisa, herkullinen dressing. Hyvät maut.

Dim Sum:

Possunniskaa ja kurpitsakastiketta, sisällä myös rapeaksi paistettuja kurpitsansiemeniä. Makoisia, mutta jäähtyneitä, tiedä sitten oliko tarkoituksenmukaista. Kastike (makeachili) kaipasi enemmän potkua! Näitä vois kuitenkin heittää ääntä kohti tusinan verran…

Salmon Tartar:

Ensimmäinen pettymys. Raaka-aineet kyllä laadukkaat ja freesit, mutta maku… No, sitä ei juuri ollut, ellei sitten pyritty sellaiseen "nostin kalan järvestä ja aloin heti syömään" fiilikseen. Odotin makuaistien ilotulitusta wasabimaisessa mielessä, mutta eipä mitään. Kaipaisi jytyä, chiliä, happoa, wasabia lisää! Potentiaalia olisi!

Baby Back Pork Ribs:

Melkein, mutta ei ihan. Jopa kuvasta näkee totuuden, jep, hieman kuivia oli. Ehdottomasti piti lirutella oheista kastiketta joka suupalan päälle, jotta sai mehukkuutta. Kastike olikin sitten pirun hyvää! Silti, mehhh.

Dashi Butterfish:

Ahhh…Nam. No, jotkut oheiset kasvikset hieman kovia ja raakoja, mutta mutta, ei paljon haittaa. Upea valkoinen kala + kastike, todella herkullista!

Tonkatsu Party:

Liha oli basically wieninleike, east twistillä, hieman "rouheampi" koostumus. Salaatinlehdissä löytyi nokkosmainen lehdykkä, oikein herkullinen tuttavuus. Ruoka kokonaisuudessaam ehkä vähän pliisu, sitä ihteään, leivitettyä possua. Oheiskastikkeet olisivat saaneet olla stydimpiä. Kaipaisi karakteeria!

Liqourice Geisha:

Vähän huono kuva, valo loppui, ei tee tälle herkulle oikeutta. Aivan taivaallista. Sikahyvää. Suolakaramellit tuovat rouskuvaa tekstuuria ja sopivaa tsingiä muuten suussa sulavaan annokseen. I rest my case.

Loppuveto:
Paikka oli aivan pakattu, meidän seurue oli jo n. 20 henk. Siitä huolimatta palvelu ripeää ja ystävällistä. Ruokien ohessa tarjottu riisi oli hieman seisonutta, pinnasta kuivaa, ihan perussettiä, yrttejä heitetty päälle, ei tarjonnut makumielessä mitään. Koostumus aika kohdallaan. Alkuun tarjottu skumppa, Gramona Allegro, oli todella hyvää, kuivaa ja osuvaa. Ei saa suomesta, ofcoors. Valkoviini olikin sitten haaste mulle, todella makea saksalainen, tarjoilijan mukaankin haettu eksoottista makucomboa, mutta ei toimi niin ei toimi. Suu kirkui rapahtavan kuivaa sitruksista Chardonneyta kalaruokien kanssa, ai että kun olisi ollut loistava, byhyy. Punaviini espanjan markkinoilta, ihan kelvollista, ei herättänyt tunteita. Jälkkäriskumppa, punainen ja makea, eipä ihmeitä. Kahvi oli hyvää, etelänmallista. Calvados, noh, aina hyväähän se.
Olisin toivonut että tarjoilija olisi pushannut jotain idän tuotteita, varsinkin juomapuolella. Lisäksi baarimikko näytti kiireiseltä ja pätevältä, pitää joskus ostaa hörppyä häneltä. Toisaalta duuninsettiä ja valmismenuu, tuskin sallii sooloilua…

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 22.04.2013
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Gurans nepalilainen ravintola

Hyvä ja runsas lounas. Otin 2 ruokalajin Rojeko-annoksen, jossa oli kanaa ja lammasta. Oikein maukasta ja riittävästi. Salaattipöytä ehkä hieman turha, todella suppea, tosin ihan tuoretta tavaraa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Tänne uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Il Faro mediterranean

Hyvät pizzat! Olen käynyt jo vuosia tässä "paikallisessa". Omistaja vaihtui noin vuosi sitten, ja sen myötä palvelu nopeutui, mutta ehkä aavistuksen myös raaka-aineiden taso laski (aiemmin kalamata-oliivit pizzan päällä vaihtuivat tavallisiksi mustiksi oliiveiksi esim.). Olen syönyt täällä vain pizzaa ja antipastoa. Suosittelen ehdottomasti ottaamaan pizzaan talon pestokastiketta (tulee viiruiksi päälle, ilmainen) ja vuohenjuustoa, joka on muuten täällä erinomaista (antipastoissa ja pizzoissa). Kiva paikka, joskin asiakaspaikkoja vähänlaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.03.2013
Rating: 0

Lounas 2 ystävän kanssa. Otimme kaikki nro 5. Bistecca Bismark (L/G) 13,50 €
Naudan ulkofilepihvi paistetulla kananmunalla ja ranskalaisia. Tilasimme yhtä aikaa, mutta kaveri sai oman annoksen eteensä n.8 minuuttia ennen meitä. Kun annoksemme saapuivat, ne olivat erinäköisiä kuin kaverin ensin tilaama, jopa liha näytti erilaiselta ja hän ei aluksi saanut leipää. Olimme siis aivan keittiön avauksessa paikalla, klo 11.00. Annokset olivat melko pieniä, mikä oli positiivista, koska muuten kaikki olikin negatiivista. Liha sitkeää ja kypsää, kananmuna rutikuivaksi rökitetty, ranskalaiset hieman raakoja ja pieni kasa pakastevihanneksia lähinnä masensi. Leipä oli vanhahkoa. Tarjoilija kävi vetäisemässä astiat äkkiä pois, eikä kysynyt maistuiko. Emme palaa enää tähän ravintolaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 26.03.2013
Rating: 1


Followers

Followers (1)


Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites