Opens at 10:30

Leonardo Cafe & Bistro

Rating 2.4 / 5

Reviews (128)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Munakoisopasta on täällä hyvä, en ole vielä montaa italialaista ravintolaa keskustasta löytänyt josta sitä saisi. Muuta en ole täällä syönyt. Kiva tunnelma sinänsä, mutta enemmän lounaspaikka. Pizzalista näyttää ihan ok:lta, muut ruoat hivenen ylihintaisilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Olen muutaman kerran käynyt syömässä tomaattikeiton täällä. Välillä on saanut leipää mukana ja välillä ei, mikä on mielestäni kummallista. Viimeksi kun kävin tomaattikeitolla avecin kanssa, totesimme yhdessä keiton olevan vetistä ja mautonta, kuin vettä. Kerran kävin syömässä vielä risoton ja oli melko surkea annos : mauton riisiköntsä jossa seassa vähän herne-maissi-paprikaa suoraan pakasteosastolta. Jäi viimeiseksi kerraksi kyseisessä paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.11.2015
Rating: 0

söin lounaslistalta (klo 14:30) broiskua , ja ranskalaisia- broisku haileeta, kumimaista ja mautonta, kyljessä haileet pakastevihannekset -surullista. Jäi lautaselle. Ranskalaiset söin ok. Olisin lähteissä antanut palautetta, mutta henkilökunnalla oli muuta juteltavaa,

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.10.2015
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 11.10.2015
Rating: 0

Ensin tilasin turskaa. Kala oli kylmää. Sivussa oli viikon vanhoja pakastevihanneksia. Lähetin annoksen takaisin ja tilasin pizzaa, joka oli ihan ok. Tosi pettymys, sillä ravintolalla loistava sijainti ja kiva decor – miksi täytyy tarjoilla noin ala-arvoista ruokaa? Eivät edes pahemmin pahoitelleet vaan tarjoilija totesi, että ihan normivegejä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.08.2015
Rating: 1

Lounasalaatti on erittäin hyvä, olen jo vuosia käynyt syömässä salaatin. Harmi vaan että enää salaattia ei iltaisin ole tarjolla kuin a la carte listalta. Se on vähentänyt käyntejä runsaasti koska päivätyö toisella puolella kaupunkia ei anna mahdollisuutta käydä usein arkisin lounaalla. Viimeksi kävimme n. viikko sitten. Raaka-aineet olivat tuoreita paitsi broileria ihmeteltiin kovasti.. Kyselimme että mistä broileri on ja tarjoilija vastaa "veikkaan että Thaimaasta". Ensinnäkin ei ole kiva kun veikataan raaka-aineiden alkuperää ja toisekseen broileria saa kotimaisena edullisesti joten miksei sitä voida paistaa samana päivänä ravintolassa vaan se tilataan pakkaseen Thaimaasta. Jää jatkossa broileri syömättä. Pizzat ovat aina olleet oikein maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.03.2015
Rating: 0

Saimme valita pöydän Kaivokadun puolelta, joten pääsimme katselemaan ohikulkijoita. Söin ystäväni kanssa kanasalaatit. Pyysin, että avokadomajoneesi laitetaan erikseen ja sipulirouhe jätetään pois. Tämä onnistui oikein hyvin. Saimme salaatit nopeasti ja tarjoilija oli ystävällinen. Salaattisekoitus oli erittäin onnistunut, mutta harmikseni kanassa oli valkosipulia, jota ei mainittu listalla. Pyysin maksaessamme tarjoilijalta, että tieto lisätään ruokalistalle. Hän lupasi kohteliaasti hoitaa tilanteen.

Olen syönyt aiemmalla käynnilläni Al Salmone -lämminsavulohipizzan, joka oli erittäin hyvää. Pizzan loppu pakattiin minulle huomaavaisesti mukaan.Tarjoilijat olivat ripeitä ja ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 22.11.2014
Rating: 1

Jonotimme pöytää ensimmäisinä tänään puoli kuuden maissa, kun tarjoilija kertoi ravintolan olevan täynnä, mutta ehdotti ravintolan jotain toista tilaa, jossa ruokailu ei ilmesesti ollut mahdollista. Tiedustelin aika-arvioita vapautuvasta pöydästä, tarjoilija ei osannut vastata. Edessämme oli tyhjä neljän hengen pöytä. Varmistin vielä, että se on varmasti varattu. Tarjoilija meni tarkistamaan asiaa ja todettuaan, että pöytä tosiaan on vapaa, hän kertoi hakevansa toiset 2 asiakasta pöytään ilmeisesti mainitusta toisesta tilasta. Yritin vielä sanoa, että pöytäänhän jäi 2 vapaata paikaa, mutta ilmeisesti tämäkään ei riittänyt päästämään meitä sisään. Takanamme odottavalle kahdelle asiakkalle tarjoilija huomautti jossain vaiheessa, että "teillekin tiedoksi" viitaten pöytätilanteeseen. Ilmeisesti paikka ei kaipaa asiakkaita :). Ainakaan itse en palaa tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2014
Rating: 1

Tuli tilattua pizzaa ja muu seurue otti pastaa. Kävi niin, että muut olivat jo syöneet, kun muutaman huomautuksen jälkeen oma ruokani olisi tullut pöytään. Tässä vaiheessa tosin olin jo takki päällä pyytämässä rahojani takaisin...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.10.2014
Rating: 1

Listalla oli myös kalaa ja äriäisiä, mutta pizzalista oli pisin. Valistimme siis sieltä. Monet muutkin asiakkaat tutkivat pitkään listaansa mutta päätyivät pitsaan. Se tuli nopeasti ja oli todella hyvää; ei liikaa täytteitä eikä pursotettu juustolla. Sen sijaan Juustokakku oli mitäänsanomaton, mutta se on kin tyypillistä että italialset kokit eivät halitse jälkiruokia. Hyvä pitsa- ja pastapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.08.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kaivokatu 8, 00100 Helsinki - Route
http://www.leonardocafebistro.fi/

Options