mEat

31 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (29)

Lentokentän ainoa Business luokan ruokapaikka. Menussa löytyy vaihtoehtoja riittävästi.
Söin 23 euron burgerin, joka oli erinomainen, 200g kunnon pihvi ja pekonia. Hinta valitettavasti sitä luokkaa, etten maksaisi itse.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Xin Yuan

Pääsiäisenä päätettiin ottaa kiinalaista ruokaa vaihteeksi. Yllättäen moni paikka oli kiinni, mutta Xin Yuan oli auki. Takeway menu oli supistetumpi kuin a la carte, mutta pääruoka alle 10 euroa, erittäin edullinen.
Tilasimme kahta eri kanaa Curry ja Ananas. Voin suositella molempia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.04.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Kujan olutlista on kunnioitusta herättävä. Ruokalista on sopivan mittainen, tarjoten vaihtoehtoja.
Flammkuchen oli hyvä, pekoni olisi kaivannut hieman enemmän kypsytystä ja hajoittamista, nyt se oli pinossa kuin paketista repäistynä. Sillä ei ollut vaikutusta makuun, joka oli erinomainen.
Kujaburgeri oli hyvä, kananmuna oli hyvä lisä. Pihvi oli aavistuksen kuivahko, koska sen rakenne oli tiivis. Muuten erinomainen burgeri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2015
Rating: 1

Restaurant: Trattoria Il Faro mediterranean

Palvelu oli hidasta, vaikka siitä hienosti mainittiin tilatessa. Arvio oli 40 minuuttia, niin alkupalat tuliivat puolessa tunnissa, pääruoka toisen mokoman kuluttua. Ihmettelen kestoa, koska toisetkin ovat siitä huomauttaneet ja nytkin ravintola oli 2/3 täynnä ja paljon asiakkaita kääntyi pois. Toinen tarjoilija oli kuin maansa myynyt, malliin ei-vois-vähempää-kiinnostaa, mutta toinen oli erinomainen.
Ruoka oli hyvää, pizza hieman pienehkö, mutta pasta vastaavasti isompi. Alkupalat olivat erinomaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2015
Rating: 0

Restaurant: B-Smokery american bbq

Ravintola tarjoaa runsaasti lihaa, voisi sanoa, että ovat lihaan erikoistuneet, Ribbsit ovat erinomaisia sekä Pulled pork myös hyvin onnistunutta. Lisukkeista Coleslaw sopii parhaiten lihan seuraksi.
Miljöö on paikkaan sopivaan, ei ollut montaa samanlaista tuolia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Ravintola on aivan loistavalla paikalla, erittäin keskeinen sijainti. Valitettavasti tietenkin liikenne on kova, jos haluaa nauttia terassista.
Palvelu on nopeaa. Ehdottomasti gadget on hyvä, kun se kertoo, koska tilauksesi on valmis. Homma toimii tuossa konseptissa, parhaiten voisi kuvailla kait istumaravintoloiden McDonald's.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.01.2012
Rating: 6

Restaurant: Birgitta Hernesaari

Päädyimme Birgittaan eräänä elokuisena sunnuntaina. Kotisivuilta ei löytynyt kuin aukioloajat ja osoite. Listalla oli kolme vaihtoehtoa, 2 brunssia (kuitenkin lautasannoksina) sekä Klassikko Burger. Lisäksi tarjolla oli Croisantia, leipiä, pullaa sekä kakkuja.
Burger oli paistettu hiiligrillissä, joka on paikan "juttu" ja antoi lihalle hyvän aromin. Pihvi oli aidosta paikan päällä lihasta tehty, ei teollinen valmiste. Lisukkeena oli perinteisiä ranskalaisia ja majoneesia. Ruoka valmistui yllättävän nopeasti. Ehkä olisin kaivannut pari vaihtoehtoa sinapeille, nyt tarjolla vain yhtä perussinappia.
Palvelu oli henkilökunnalta pirteää, vaikka välillä tuppasi jonoa syntymään.
Paikka on kivasti merenrannalla ja pienempi kuin lähistön isompi Cafe C..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Dylan Kottby european, fusion, buffet

Kesäisistä kommenteista ravintola on ottanut vaarin ja parantunut salaatteja. Nyt tarjolla oli vehreää vihreää salaattia ja kurkkua. Lisäksi n. 10-12 eri tyyppistä valmissalaattia kuten raejuusto/sipulu, Waldorf ym. Lämpiminä ruokina oli munakasta, nakkeja, joista osa oli hieman paremmin paahtuneita, sekä jokin kaltainen kasvis "juttu". Tarjolla oli myös lämpimiä lettuja. Leipiä ja croissainteja löytyi ja niiden päälle leikkeitä tai hilloja. Jos jotain huonoa tai heikkoa, niin tuoremehu oli vetistä, liekö jääpalojen syytä vai. Hedelmäpöydästä löytyi sitten ananasta, appelsiinia sekä melonia. Hyvä teevalikoima oli nautinto. Kahviautomaatista näytti saavan myös useampaa mallia.
Tila ei ole mikään romanttinen, vaan parhaiten varmaan työpaikkaruokala kuvaa parhaiten tilaa.
Palvelu oli ystävällistä, eli kassalla rahastettiin, siinä koko palvelun tarve.
Itseasiassa brunssi maksoi 17,5 euroa, mutta systeemi ei ota puolikasta vastaan.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 03.11.2013
Rating: 0

Palvelu etukäteen toimi hienosti pöytävarauksen kohdalla. Lounaspöytä näytti hyvältä, tomaattikalaa ja lihansyöjille ribbsejä. Lounas oli edullinen €9.
Päädyin valitsemaan listalta hampurilaisen, mikä oli pettymys. Pihvi oli mielestäni valmis tehdaspihvi eikä kunnon paikanpäällä tehty. Lounasaikaan a la carte-tilaus tuli yllättävän nopeasti.
Sijainti on aivan erinomainen, rannalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Lungberg

Tuli käveltyä Old Anchorsin ohi ruokapaikkaa etsiskellessä ja tuli huomattua sen paikalla uuden ravintolan.
Sisutus on hieman pelkistetty, muutamilla kivoilla yksityiskohdilla.
Olisin halunnut testata ravintolan burgerin, koska sitä voi verrata muihin helposti. Tällä kertaa sitä ei ollut saatavilla. Tarjoilija ehdotti tilalle entrecotea, mutta kustannus olisi lähes kaksinkertaistunut, joten päädyin salaattiin. Annos oli runsas, mutta ehkä aavistuksen köyhä. Juustoa oli runsaasti, muutama kirsikkatomaatti, vihreää salaattia runsaasti sekä yksi pak soy palanen. Mielestäni vihreässä olisi voinut olla myös esim rucolaa ja vaikka pinaattia. Salaatti oli kuitenkin maukas, kiitos kastikkeen. Toisena annoksena oli sieni(kanttarelli)pasta, mikä oli erinomaista. Itseasiassa sienipasta on erinomainen varma valinta.
Palvelu oli kokonaisuudessaan erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.07.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites