millu

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Naab

Huono laatu. Älkää uskoko omistajan kirjoittamia kehu kommentteja!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2014
Rating: 4

Restaurant: Picnic Kamppi café

Kampin picnic E-kerros.
Palvelu: Tilasin toastin. Maksoin ja jäin odottamaan viereen. Aikaa kului ja kului.. kunnes yksi asiakas jonossa tilasi saman toastin kuin minä. Ja kappas, eihän sitä minun toastia oltu alunperinkään laitettu valmistumaan. Samalla se sitten heitettiin parilaan. Tässä vaiheessa olisi kohteliasta ilmoittaa asiakkaalle että pahoittelen, olemme unohtaneet tilauksesi. MUTTA ei! Odotin toastia yhteensä 10min. Lopulta se ihan pokkana annettiin käteen, eikä sanottu mitään pahoitteluja. Ihanku asiakas ei tätä huomaisi!! Jos olisi pahoiteltu niin olisin ollut tyytyväinen.

Toast ihan hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Bravuria italian

Pakollinen Carbonara. Aina kun tulee tänne mentyä niin pakkohan se on tätä kyseistä saada. Muuta en ole malttanut edes tilata. Pasta joka kerta tasalaatuinen, maistuu itselle täysjyvävilja tagliatellen kanssa. Annokseen voisi kuulua hieman enemmän pekonia, jolloin hinta olisi kohdallaan. Maku on kuitenkin ollut aina kondiksessa ja maun mukaan päälle saa myös parmesaania. Leipää saa jos haluaa. Kivennäisvettä hanasta hintaan 0,50€, nice!

Palvelu. Vastaanotto on aina ollut kiva. Kysytty että ollaanko aikaisemmin käyty ja opastettu. Kokit (jotka täällä on myös asiakaspalvelijoita) on olleet asiallisia, sen kummemmin juttelematta ruokaa valmistaessaan. Maksu tapahtuu lähtiessä. Siinä yleensä kyselty että maistuiko ja toivotettu illanjatkot.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2013
Rating: -1

Restaurant: Ristorante Italo italian

Ravintolassa oli melko rauhallista su päivänä. Saatiin valita pöytä itse ja ei muutaku istumaan ja ihmettelemään menua joka on tulostettu pöydälle tabletiksi. Kuluu hetki ennenkuin tullaan kysymään juotavia. Ruoka saapuu sopivassa ajassa ja annokseksi valikoituivat Italo Focaccia ja Rump Steak Gorgonzola. Pihvi on todella maukas ja murea, mistä yllätyin! Ja pihvi osattu paistaa mediumiksi. Gorgonzola voi on hyvä, mutta kooltaan aivan turhan iso! 3x normaalin maustevoin kokoinen. Ihan turhaa, vähempikin riittäisi. Lisukkeeksi lisähinnasta risotto, mikä kelpasi. Italo Foccacia maistui myöskin. Siinä sisällä jauhelihapihvi (mistä kysyttiin kypsyys), mozzarellaa, sun muuta. Lisukkeeksi otin piccolo verde salaatin, vaihtoehtona oli jotku perunat. Tämä kuului hintaan.

Palveluun ei panostettu vaikka aikaa olisi ollutkin. Ruokailun aikana ei varmistettu maistuuko, sitä kysytiin kyllä jälkeenpäin. Ja tässä tapauksessahan hyvin kävi kun oli maistunut. Lisämyyntiä ei yritetty tehdä. Tilattiin jätskit jälkkäriksi. Lakritsijäden ystävänä voisin todeta että sais olla lisää makua, valkosuklaa maistui!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Iguana Keskuskatu tex-mex

Fetaburrito. Aina kun tänne menen niin valinta on jo valmiiksi tehty. Muuta ei tule ikään kokeiltua ja muista arvosteluista päätellen ehkä hyvä. Fetaa on riittävästi ja se maistuu ja laatukin siinä on yllättävän hyvä! Burriton kyljessä perus nachot.
Ruoka on aina tullut kohtuu ajassa.

Palvelua paikassa ei juurikaan ole. Tilaus tiskiltä ja se on siinä. Palvelu on aika ynseää, ei oo paistanu sellainen fiilis et tätä mä rakastan tehdä.
Konsepti sinänsä vaikea lisämyynnin kannalta, kun eivät tee mitään myyntiä pöytiin. Tai edes yritä sitä. Siellä vaan tiskillä odotellaan ja ihmetellään että tulisiko joku tilaamaan jotain. Lautaset on käyty keräämässä ja kysytty maistuiko. Se on siinä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites