nwire

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Restaurant Ask

Neljän ruokalajin illallinen oli loistava. Kauniita ja maittavia annoksia. Alkoholittomasta kuplajuomastakin plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 17.06.2013
Rating: 4

Restaurant: Krog Madame

Krog Madamen runsasta salaattipöytää oli kehuttu, ja se lunastikin odotukset. Eri salaatteja, oliiveja, artisokkaa, hummusta ja tsatsikia ja mitä vielä. Salaattipöytä jätti lämpimäksi ruoaksi tilaamani pliisun pinaatti-vuohenjuustolasagnen tyystin varjoonsa. Ei huono lounaspaikka, mutta lähellä on persoonallisempiakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.07.2013
Rating: -1

Restaurant: Tortilla House - Tortilla Truck fresh mex

Pitihän tortillarekkaa kokeilla kun se lounasta metsästäessä eteen sattui. Hieno idea, mutta makujen suomalaistamiseen alkaa kyllästyä.

Kuten muutkin ovat ilmeisesti huomanneet, paikkaa vaivaa mauttomuus. Ruoat ovat hyvistä aineksista tehtyjä, mutta maustamisessa ollaan liian kitsaita. Söin itse tortillarullan possulla, joka oli koostumukseltaan erinomaisen hautunutta ja pehmeää, mutta maultaan pliisua.

Sama koskee kastiketta. En tiedä teistä muista, mutta jos valitsen kastikkeeksi chipotlea (keskivahva meksikolainen chilipippuri), toivoisin että siinä olisi edes aavistus potkua. Nyt ei ollut.

Plussaa siitä että sain maistaa possua nachon päällä ennen ostopäätöstä, asiakaspalvelussa ei siis moittimista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.07.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Laulumiehet

Laulumiesten iso muotokuvilla reunustettu ruokasali oli autio. Puitteet ovat hienot, saliin astuessa voi melkein unohtaa millä vuosikymmenellä ollaan – ellei äänimaailmaksi olisi valittu hittiradiokanava The Voicea.

Buffet-ruoka oli peruskamaa – lihamureketta, perunoita, lohi-perunavuokaa (josta suuhun eksyi ruoto). Ihan hyvää muttei mitään erikoista. Pienellä skarppaamisella lounaasta ja miljööstä saisi erinomaisen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Sininen Baari café
     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.07.2013
Rating: 0

Restaurant: New Bamboo Center

Yksi Helsingin ruokamaailman helmistä. Olen käynyt Bamboo Centerissä melko säännöllisesti vuodesta 1999. Palvelu on omaleimaista, hektistä, mutta paikka löytyy kuitenkin jokaiselle sisään astuvalle ruuhkasta huolimatta.
Kannattaa myös tietää mitä tilaa - lista on liiankin laaja, mutta curryruoat loistavia.
Tulisuusasteen saa valita itse (asteikolla mieto, keskivahva, tulinen, ja pyydettäessä ylikin). Keskivahva olisi muualla oikeasti tulista, ja vahvaa voi suositella vain chilin ystäville.
Kung-po -tofu ja sitruunakana ovat myös hyviä.
Hinta-laatusuhteeltaan loistava, vaikka ehkä vuosien mittaan taso hieman laskenut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.07.2013
Rating: 0

Restaurant: La Smorfia

Aitoa italialaista ruokaa ja aito italialainen meininki vähän nukkavierussa paikassa. Italialaista tilpehööriä on kuulemma sisustukseen tulossa pian lisää. Kahteen kertaan lounasta syöneenä voin suositella pizzaa - salamipizza oli herkullista ja rapeaa, laadukkaista aineksista - ei täynnä erilaisia täytteitä. Toisella kerralla uunipasta oli sisältä kylmä, joka tietty harmitti. Huomaa että annokset ovat suuria! Nälkä lähtee isommaltakin sälliltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Café Trocadero lunch café

Loistava lounasravintola. Pieni paikka, jossa todella hyvä ja laadukas salaattipöytä. Lämpimäksi ruoaksi ottamani lasagne oli parhaita mitä olen Helsingissä maistanut. Miksi en ollut tajunnut käydä täällä ennen?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Linko Pizzabar Food and drinks

Pizzat on testattu jo kahdesti, ensimmäisellä kerralla lohi-sitruunapizza, toisella kerralla katkarapu-avokado-korianteri. Kummatkin loistavia Tällaista rentoa ja mutkatonta paikkaa on Töölöön kaivattu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 20.06.2013
Rating: 0


Images


Followers