raisurausku

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Hyvää ruokaa huonossa seurassa.
No otsikko kyllä sisälsi pienen valheen sillä sekä ruoan taso että seuran huonous on muuttunut lähiaikoina huonompaan suuntaan. Kanakebab on vain sellainen harvinaisuus, että sitä on joskus pakko käydä hakemassa (mukaan). Nykyään tosin tuntuu, että heillä on valtavat määrät suolaa, joka täytyy jostain syystä hävittää tunkemalla se sinne kanaan...
Paikka itsessään on melko kulahtanut, mutta ei se pikaruokalassa niinkään häiritse. Tarjoilijat ovat joko täysin flegmaattisia tai yliaktiivisia huutelijoita ilman minkäänlaista asiakaspalveluasennetta tai suodinta. Lisäksi paikassa pesii tarjoilijoiden kavereita viettämässä aikaa, joka ei ole kovin viehkeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 06.04.2011
Rating: 10

Restaurant: Pikku-Vallila

Hyvän mallinen ja tunnelmallinen.
Ruokaa varten tuonne ei ehkä kannata, ainakaan jalkapatikalla, ihan hirveän pitkältä lähteä, mutta muutaman oluen ja pienen hiukopalan puutteeseen tuo sopii kuin kumiankka ammeeseen.
Suuri osa asiakkaista on melkoisen eriskummallista ja äärimmäisen viihdyttäviä. Mukavan kotoisa ja silti erikoinen paikka, vaikken mikään kummoinen boheemi olekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 06.04.2011
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Vallila indian

Ota pitsa, älä kebabia.
Tosin en siitä pitsasta tiedä, kun en ole kokeillut. Aikoinaan täältä sai hyvää kebabia, mutta omistajanvaihdoksen jälkeen kebab on vaihtunut kehnoon mikrokebabiin valmiskastikkeella. Iskenderin leipä oli valmistettu pitsataikinasta...
Intialainen oli melko tyyristä ja mautonta. Lähiseudulta löytyy onneksi parempiakin paikkoja, joten ongelmia välttelemiselle ei ole.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.04.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Sturenkatu 21 italian-style

Kliininen.
Hyvää paikassa on tietysti siisteys. Huonoa, että sitä on liikaa. Lounasaikaan tuo ei häiritse, mutta olutta juodessani en halua tuntea jonottavani verovirastossa.

Lounas on ollut sekä ok että pettymys, mutta onhan toki kivaa, että paikka tarjoaa edes sellaista jännitystä. Paikan uutuuteen eli karppaus-lounaaseen en ole vielä tutustunut, joten paikalle joutunee antamaan vielä mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.04.2011
Rating: 1

Restaurant: Vanha Sturen Mestari indian

Ei sytytä.
Haluaisin yhtyä edelliseen kirjoittajaan ja olen samaa mieltä hänen kanssaan. Kummastuttaa mistä tämä kunniamainintojen tulva kumpuaa. Ihan ok ruoka, ei niin ok:ssa miljöössä, välillä ei niin ok-kunnossa olevien tuopittelijoiden seurassa.
Hinnoittelee itsensä ainakin minun osalta ulos, sillä samalla rahalla ja halvemmallakin saa paljon parempaa intialais/nepalilaisruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.04.2011
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites