Kitchen is open

Chico's Arabia

american
Rating 1.5 / 5

Chico’s offers the best of North American cuisine in a relaxed setting. Come and enjoy the tastiest burgers, tender steaks, crispy and fresh salads and delicious desserts. Our versatile drink selection, from well-known American classics to fair trade products, offers many alternatives to choose from.


Reviews (44)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Annoskoot pieniä. kalliit hinnat. Ruoka hyvää

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 22.07.2016
Rating: 0

Pekonijuustoburgeri oli mauton. Tuntui siltä kuin söisi pelkkää maustamatonta pihviä ja majoneesia. Jouduttiin laittamaan ketsuppia että maistuisi edes joltain. Coleslawkin oli upotettu majoneesiin. Lisäksi burgeri maksoi 19 euroa, mikä oli todella ylihinnoiteltua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 26.10.2015
Rating: 0

Yks juoma tuotiin lasissa missä oli iso särö, jonka vaihto kyllä onnistui ja pahoiteltiin tapahtunutta. Henkilökunta oli muuten asiallista, lukuunottamatta että tarjoilija koitti väkisin tuputtaa jälkkäriä ja kahvia. Itse ruoka ylihinnoiteltua ja annoskoot naurettavia. Otin fruity saladin ja chorizo burriton ja silti jäi nälkä. Salaatissa oli yksi max.50 grammainen kanafile ja"chorizo" oli jotain epämääräistä jauhelihamössöä. Muun pöytäseurueen burgerit olivat sisältä täysin raakoja. Ei voi suositella kyseistä ketjua kyllä kenellekään...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.07.2015
Rating: 0

Järkyttävää ja hävettävää. Söin katkarapu-jokirapusalaatin, jossa kirjaimellisesti oli 3 katkarapua, ja jokiravun palasia sai etsiä suurennuslasilla ruokalusikallisesta kastiketta. Salaatti oli pieni kuin alkusalaatti ja sisälsi lähinnä salaatinlehtiä. Nälkä ei lähtenyt, tuli vain paha mieli. Tarjoilija puhui kuin 5-vuotiaille lapsille ja vesikin maksoi 2 euroa. Järjettömän ylihintaista ja huonolaatuista, oikein raivostutti. Kamala kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.06.2015
Rating: 0

en tykännyt yhtään! liukuhihnameininkiä. vegepurilainen aivan ylisuolattu, majoneesi kauhean rasvaista ja lisukkeeksi tilaamani kasvikset lilluivat rasvassa ja niitä oli todella vähän, pari porkkanan ja kesäkurpitsanpalaa. tarjoilu väsyneen tarjoilijan kera ei ollut mikään hyvä kokemus. epäterveellistä ja raskasta ruokaa kalliin hinnoin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2015
Rating: 0

Söin ns. erikoislistalta Chico's hotdogin, joka oli itseasiassa hyvinkin maukas! Mukana oli pekonia ja paahdettua sipulia sekä hyvää kastiketta. Sämpylä oli vain ihan liian iso nakkiin nähden, joten sämpylää jäi paljon syömättä. Mukana tulleet ranskalaiset olivat ihan ok, mutta eivät herättäneet sen kummempia intohimoja. Hinnaltaan yhden nakin hodari oli kuitenkin ylihinnoiteltu.

Palvelu oli perusystävällistä ja vaikka seurueemme oli iso, toimi laskun saaminen ja maksaminen helposti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.07.2014
Rating: 0

Viimeinen ehtoollinen!

Kaksi ja puoli vuotta kestäneen Arabianrannassa asumiseni tullessa päätökseen, on viimeisen analyysin paikka.

Alueen ravintolatarjontahan on asukasluun suhteutettuna erittäin heikko, ja näinollen tänä aikana on ostarin chicos valikoitunut lähes pakosta ruokapaikaksi erittäin usein.

Kokemukset ovat olleet keskimäärin hyvinkin keskitasoisia. Totaalisia rimanalituksia ei ole kohdalle osunut kovinkaan usein, joskaan ei myöskään niitä tähtihetkiä tämä ravintola ole tarjoillut.

Henkilökunnan tarjoama palvelu on pääsääntöoisesti ihan hyvällä tasolla, joskin se että useammin kuin kerran on joidenkin tarjoilijoiden toimesta alettu kertoa mitä minun tulisi syödä ennenkuin edes olen saanut ruokalistaa avattua on mielestäni epäkohteliasta - En ole lapsi, osaan kyllä itse päättää mitä syön, ja suosituksia pyydän jos niitä haluan, etenkin kun tarjolla on yksinomaan geneeristä ketjuruokaa, ja menu on päätetty tiiminvetäjien kevätkokouksessa pääkonttorin kabinetissa sen sijaan että tarjolla olisi jotain päivän erikoisuuksia keittiömestarin mukaan joita kannattaa ja pitääkin suositella..

Burgerilinjalla olen pääsääntöisesti pysynyt. Normiburgerit listalta ihan "ok" , joskin jonain myöhäisinä sunnuntain hetkinä ovat näyttäneet siltä että kokki on tehnyt annoksia valmiiksi ja lähtenyt kotiin, ja tarjoilijat sitten mikrottaneet niitä tarpeen vaatiessa. Sen sijaan listan premium -burgereissa on jo vähän enemmän yritystä. Tosin näissä hinta onkin jo ylärekisterissä.

Hyvänä puolena mainittakoon että hanasta on saanut muunmuassa samuel adamsin boston lageria, sekä se, että ruokaa ei juurik koskaan tarvitse turhan kauaa odotella.

..Näin kesän kynnyksellä pitää vielä mainita terassi joka tuo oman meininkinsä. Aurinkoinen aitaus täyttyy nopeasti kaljanjuojista. Onkin aina yhtä jännittävää ohikulkiessa katsoa löytyykö terassilta ainoatakaan ruokailevaa ihmistä, vaiko pelkästään punaiseksi paistuneita lomalaisia..

Kiitos ja hyvästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2014
Rating: 2

Asiallinen sapuska lounaaksi ja muutenkin. Ongelmana on lähinnä varsinkin vanhemman naistarjoilijan asenne ja palveluhaluttomuus. Jatkossa tulen syömään vain jos hän ei ole vuorossa. Onneksi Arabiassa on muitakin lounasvaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.05.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2014
Rating: 0

Viihtyisä paikka, pari kertaa olen käynyt! Huonona vain että jokaisessa Chicosissa palvelu on todella hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hämeentie 109-111, 00550 Helsinki - Route
010 76 63920
http://www.chicos.fi/chicos_arabia.html

Options