siltsu

19 reviews

Badges

Blog link

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Picnic Kamppi café

Lounasaikaan jonotettiin kahvit ja ruistoastit. Ymmärrän, että jonon täytyy liikkua, mutta äitini yksinkertaisesti kysyessä "asiakaspalvelijalta" mitä täytevaihtoehtoja löytyy, ei vaaleahiuksisen kassaneidin asenteellinen silmienpyörittely ainakaan auttanut asiaa. Perässämme jonottaneita baskeripäisiä mummoja kävi jo valmiiksi sääliksi, kun arvasi mitä huokailuja he todennäköisesti tulivat saamaan. Tilaa olisi pienissä pöydissä mahdollisesti ollutkin, jos olisi ensin kuluttanut tovin jos toisenkin roudaten niille kasaantuneita lika-astiaröykkiöitä. Piipparilla sai hakea sapuskat tyytymättömän näköiseltä neidiltä. Toastit oli herkullisia, avokado ja kuivatut tomaatit rapsakalla ruissarilla oli ihana yhdistelmä ja kahvi maistui kahville. Palvelu suoraan peestä, Kampin ihmisvilinää oli kiva katsella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Burger King Mannerheimintie flamegrilled burgers

Ekaa kertaa BK:ssa. Jonkin verran teinejä, kuten odottaa saattoi, ei kuitenkaan mitenkään levoton meininki ja pöydät näytti siisteiltä. Whopper-ateriat tilattiin molemmille, kassaneiti oli hymyileväinen ja kärsivällinen ja opasti vanhaa äitiäni ystävällisesti "piipperin" kanssa. Ranut oli saapuessaan kummankin meistä makuun, paksuja ja perunaisempia, kuin totuttu ja whopperit oli odotettua kookkaampia ja maukkaampia. Itselleni toimii se, että joka puraisulla ei majoneesit pursua pullan välistä, eli vähän kuivemmasta meiningistä. Se vaalea majo, jota hampan välissä oli, ei ehkä ihan suosikkiani ollut mut kaiken kaikkiaan oli tosi nappivalinta ruokapaikaksi kun kupongilla saatiin kymppiin 2x nälkä pois.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 20.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Aschan Coffee & Deli Hansa cafe

Paahtoleivät vitriinissä näyttivät pahasti kuivahtaneilta, juustosiivujen kulmatkin nousseet reippasti ylös, ei tuollaisia pitäisi olla kovaan hintaan edes tarjolla.
Palvelu oli ystävällistä ja hymyileväistä, siitä kiitos! Kahvikupin reunassa oli särö, pöydässä edellisten jäljiltä roskaiset tarjottimet ja vessan siisteystaso ei kauhean hyvää luokkaa. Ei ihmetytä, että penkit kumisivat tyhjyyttään kun muut saman kerroksen kahvilat natisivat liitoksissaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Ates Kebab Lieto

Tilasin mukaan pelkät ranut (4e) ja kotona boksista löytyi pikku kasa pelkkiä ranuja, vaikka listan mukaan annokseen kuuluisi myös salaatti+kastike. Tällaisenaan olisi ollut ehkä euron arvoinen setti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Ates Kebab Lieto

Siistit, viihtyisät tilat, yleensä ystävällinen palvelu ja hyvän kokoiset lätyt. Miinuksena kerrottakoon, että useammin kuin yhden kerran on täytteeksi valittu tuplajuusto päässyt tekovaiheessa unohtumaan. Tarkkuutta tähän!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.03.2013
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Koulu brewery restaurant

Lähes 20-henkisellä porukalla viettämässä polttareita. Kabinetissa tarjolla mm. kanaleikkeitä, riisiä, herkullista kastiketta ja salaattia, jälkkäriksi mm. pannacottaa Kerrankin näin päin, ettei ole oikeastaan mitään valittamista, ruoka maistui kaikille, etenkin kastike oli tosi hyvää, tarjoilija osasi hommansa, ja hintakin oli varsin kohtuullinen ottaen huomioon, että syötiin niin paljon kuin napa veti. Ehdottomasti yli odotusten++++

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 26.07.2015
Rating: 0

Lomalla kun oltiin vieraassa kaupungissa, päädyttiin Rossoon syömään, se kun on perushelppo valinta ja keskeisellä paikalla.

Fiilis meni samantien asettauduttuamme pilalle, kun myrkyn niellyt nuori naistarjoilija komensi koko seurueemme saman pöydän ääreen vedoten laskutusongelmiin. Kaupan päälle saatiin samaiselta, täysin asiakaspalveluhommiin sopimattomalta, tytöltä tiuskintaa ja silmien pyörittelyä, tosi hämmentävää "asiakaspalvelu" asennetta, kun kyseltiin hämmentyneenä, miksi emme voi kahdessa vierekkäisessä pöydässä istua,. ravintola 1) ei ollut täynnä ja 2) meillä oli hyvä syy asettua kahteen vierekkäiseen pöytään. Toinen tarjoilija onneksi tuli väliin ja oli tosi ystävällinen, pelasti sen mikä pelastettavissa oli.
Alkupalapöytä oli mun makuun, sieniä marinadissa ja kerrassaan herkullista maalais (?) leipää, Miehen pepperoni pizzan pohja oli kuulemma turhan pullamainen ja mauton, pannupizza olisi ollut sittenkin parempi vaihtoehto. Lapsen lihapulla-annos oli ihan jees, oma katkarapurisotto oli kuin riisipuuron ja pinaattikeiton sekoitus vailla minkäänlaisia mausteita, katkaravut maistuivat pieniltä kuminpalasilta. Jälkiruoaksi omenapiirakka ja jätskipallo kinuskikastikkeella vei kielen ja oli ehdottomasti aterioinnin paras osa.
Kaiken kaikkiaan, vaikka toinen tarjoilijoistamme oli asiansa osaava ja ystävällinen, meni alun tiuskinnasta niin paljon maku koko paikkaan, että en todella suosittele kenellekään. Hinta-laatukin on kehnon puoleinen leikkinurkankin ollessa pieni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.07.2015
Rating: 0

Restaurant: McDonald's Kamppi fast food

Syömässä chicken pesto-salaatti, 6,95e muistaakseni. Sain pienen pahvilaatikon, josta 3/4 oli isoiksi könteiksi hakeltua halvinta jäävuorisalaattia, keskimmäisenä päällä komeili muhkea kantapala. Muutama herneenkokoinen mozzarellapapana, pari suikaletta aurinkokuivattua tomaattia ja muutama jääkaappikylmä, harmaa kananpala, joista yhdestä löytyi puraistessa kunnon rusto..Kaksi asiaa salaatissa oli hyvää: pestokastike ja se, että se oli pieni, ei tarvinnu heittää roskiin niin paljoa..En todellakaan suosittele mäkin salaatteja kenellekään..hinta-laatusuhde pöyristyttävä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Kallun Grilli

Minua "palvellut" nuori neiti ei viitsinyt edes tervehdystä sanoa. Kysyi vaan ärtyneen oloisena "Nii?"..ei tarvi tänne enää rahojaan kiikuttaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Havanna Restaurant

Käytiin syömässä iltapäivällä, sinänsä tilavassa ravintolassa oli saapuessamme vain yksi pöytäseurue. Tilaukset otettiinkin nopeasti.
Valittiin listalta pariloitu lohi salaattipedillä, kanaa caribian tapaan ja lapselle hampurilainen ja ranskalaiset. Kaikissa hinnoissa listalla tuntui olevan tosi paljon kylpylälisää (muuten olisimme kyllä ottaneet alkupalaakin, mutta mitään lähimainkaan kohtuuhintaisen näköistä annosta ei ollut tarjolla). Lisäksi ihmetytti, että jo hintavaan lasten annokseen (6,90 muistaakseni) piti erikseen maksaa 1e rankanperunoista. Mielestäni ranskikset yleensä kyllä kuuluu annoksen hintaan!
Sivupöydältä sai käydä odotellessa hakemassa leipää, joka oli pehmeää, ja oliivitahnaa, mistä plussa, koska se oli maistuvaa ja sattumista päätellen kotitekoisen oloista.
Vettä tuotiin kannussa pöytään ja kaadettiin laseihin, pöytään ilmestyi lapsen hampurilaisannos ja piakkoin tämän jälkeen aikuisten annokset. Odotusaika oli lyhyehkö, mutta kuten mainittu, ravintola oli miltei tyhjillään. Hampurilaisannos oli hintaansa nähden luokaton, pihvi oli rutikuiva ja jopa vaikeahko pieniä, ja annokseen kuuluva salaatti oli pieni kasa jääsalaattia, kolme kurkkusiivua ja kolme luumutomaattia, joista kaksi oli "plöts" eli ryppyyntyneitä ja pehmenneitä.
Sama linja jatkui lohiannoksessa, jossa listan "salaattivalikoima" tarkoitti nyt lautasella kasaa pilkottua jääsalaattia(!!!) jonka päällä öljyiset kasvikset. Lohimedaljongi maistui pakkasesta tulleelta ja oli siis niinikään kuivakka.
kana-annos oli näistä kait onnistunein ja bataattiranskalaiset jopa hyviä. Sinänsä ihmetytti myös, ettei tarjoilija pöytään tarjoillessaan esitellyt annoksia, vaan totesi vain hyvät ruokahalut.
Lopuksi otettiin vielä jäätelöt, jotka kaavittiin laarista vierestämme. Harvoinpa olen niin surkean pientä palloa saanutkaan, saatika maksanut siitä kolmea ja puolta euroa.
Pohdimme, mahdetaanko myös vedestä laskuttaa ja laskusta selvisi että eihän sekään tietenkään ilmaista ollut.

Lopputoteamana, ettei ikinä enää tuohon kuukahtaneeseen syöttölään, jossa lopulta maksoimme yli 50e sen tasoisista annoksista, että tekisin itse huomattavasti parempaa kotona! Tunnelma oli niinikään kuukahtanut ja surkea, alakuloinen. Tarjoilu oli innotonta, mutta ei minuakaan tuolla hymyilyttäisi seisoskella. Onneksi oli lahjakortti, en ikimaailmassa "omilla rahoilla" kävisi tämäntasoisessa ravintolassa, kun kaupunki pursuilee liitoksistaan reippaasti paremmista ja edullisemmista ravintoloista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 01.05.2014
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites