Kitchen is open

McDonald's Kamppi

fast food
Rating 1.6 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syömässä chicken pesto-salaatti, 6,95e muistaakseni. Sain pienen pahvilaatikon, josta 3/4 oli isoiksi könteiksi hakeltua halvinta jäävuorisalaattia, keskimmäisenä päällä komeili muhkea kantapala. Muutama herneenkokoinen mozzarellapapana, pari suikaletta aurinkokuivattua tomaattia ja muutama jääkaappikylmä, harmaa kananpala, joista yhdestä löytyi puraistessa kunnon rusto..Kaksi asiaa salaatissa oli hyvää: pestokastike ja se, että se oli pieni, ei tarvinnu heittää roskiin niin paljoa..En todellakaan suosittele mäkin salaatteja kenellekään..hinta-laatusuhde pöyristyttävä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.10.2014
Rating: 0

huono palvelu ihan surkea eivät keskity työhön

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2014
Rating: 0

Mäkkisafka on mäkkisafkaa niin hyvässä kuin pahassakin, Muutama burgeri ennen bussimatkaa kaakkoissuomeen. Jännittävää paikassa sitävastoin oli se, että vesi oli loppu!! Soodaa sitävastoin sai, mistä lie sen vesi sitten tuli..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 09.09.2013
Rating: 0

ruoka seisonutta ja kylmää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.12.2012
Rating: 2

Perushektinen mäkki. Meno tosiaankin on aika hektistä, mutta yleensä ruuhka-aikoina kaikki kassat ovat auki ja palvelu pelaa kohtuullisen vauhdikkaasti. Kauheassa ruuhkassa välillä hampurilaiset tehdään liian hätäisesti, mikä näkyy laadussa. Mäkin ehdoton juttu nro. 1 on juustohampurilainen; sopivan kokoinen ja edullinen.

Tykkään Kampin Mäkin palvelusta; aina ystävällistä ja nopeaa kamalasta ihmisrysästä huolimatta. Minua kuitenkin kyrsii kauheasti työntekijöiden suhtautuminen venäläisiin turisteihin. Osaan suomea ja venäjää. Olen joutunut useampaan otteeseen saanut todistaa kielitaidottoman, käsiään kauheasti heiluttelevan venäläisen ja venäjää puhumattoman mäkin työntekijän välistä keskustelua. Joo joo, varmasti kielitaidottomat venäläiset ovat ärsyttäviä, mutta asiakkaita hekin, joten minusta on väärin, että henkilökunta usein v*ttuilee heille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 15.05.2011
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2011
Rating: 0

Juustohampurilainen ja vesi on vakiodiili itselleni, myös tässä Mäkissä. Meno on turhan hektistä makuuni ja porukkaa on 99% ajasta liikaa- olenpa tappeluitakin todistanut täällä. Ruoka kuitenkin toimii kuten muissakin Mäkkäreissä ja halvalla lähtee listalta syötävää. Sikäli siis ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2€ Added: 07.06.2010
Rating: 0

Söin Sausage&Egg McMuffin-aterian. Ateriaan kuului munallinen purilainen, kahvi ja tuoremehu. Purilainen oli ihan hyvä. Pihvi maistui vähän bratwurstilta. Muna kaipasi suolaa, jota löytyi pillitiskiltä. Kahvi oli juotavaa, mutta ei erityisen hyvää. Tuoremehu oli hyvä ja raikas. Palvelu oli ystävällistä ja ravintola oli kohtalaisen viihtyisä. Paikassa oli jonkin verran ruuhkaa ja purilaisen saaminen kesti tovin. Ei tavattoman kauan, mutta vähän kauemmin kuin pikaruokalassa on tottunut odottamaan. Saatan silti poiketa joskus uudelleen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 07.06.2010
Rating: 2

Pysyväistarjouksena mäkkärillä on edullinen juustohampurilainen, joka ei valitettavasti ole myynnissä yöaikaan. Eurolla saat pienen sämpylän, jonka välissä on cheddar-juustoa, ketsuppia, sinappia, jauhettu naudanlihapihvi, 1 suolakurkkuviipale, kuivaa sipulia ja grillimaustetta. Välipalaksi "juustiksia" voi muutaman napata, mutta isompaan nälkään tarvitaan tuhdimpi annos. "Ravintola" on suosittu ja tiskille joutuu yleensä jonottamaan. Ruoan saa kuitenkin tarjottimelleen heti maksun jälkeen lähes aina. Joskus tilauksen valmistuminen kestää, ja tällöin vaarana on asiakkaan unohtaminen kokonaan. Henkilökunnan vaihtuvuus tuntuu paikassa olevan suurta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 23.03.2010
Rating: 5
     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.09.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Fredrikinkatu 46, 00100 Helsinki - Route
040 833 0043
http://www.mcdonalds.fi

Options