Opens at 09:00

Burger King Mannerheimintie

flamegrilled burgers
Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (68)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin whopper aterian. Ruoka oli hyvää mutta ei mitenkään erikoista. Paljon rasvaisempaa kuin esim hesburger. Paikka oli hieman meluisa ja rauhaton, mutta ei kai pikaruokaravintolalta voi muuta odottaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.02.2018
Rating: 0

Ekaa kertaa BK:ssa. Jonkin verran teinejä, kuten odottaa saattoi, ei kuitenkaan mitenkään levoton meininki ja pöydät näytti siisteiltä. Whopper-ateriat tilattiin molemmille, kassaneiti oli hymyileväinen ja kärsivällinen ja opasti vanhaa äitiäni ystävällisesti "piipperin" kanssa. Ranut oli saapuessaan kummankin meistä makuun, paksuja ja perunaisempia, kuin totuttu ja whopperit oli odotettua kookkaampia ja maukkaampia. Itselleni toimii se, että joka puraisulla ei majoneesit pursua pullan välistä, eli vähän kuivemmasta meiningistä. Se vaalea majo, jota hampan välissä oli, ei ehkä ihan suosikkiani ollut mut kaiken kaikkiaan oli tosi nappivalinta ruokapaikaksi kun kupongilla saatiin kymppiin 2x nälkä pois.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 20.01.2017
Rating: 0

Ei sittenkään niin erilainen. Ranskikset olivat hyvät, mutta hampurilainen haalea ja pihvi maistui oikeastaan siltä samalta miltä kaikkialla muuallakin. En huomannut että "liekityksestä" olisi ollut mitään iloa. Vähän pettynyt olo, miksi nämä kaikki ovat niin toistensa kopioita... Plussaa siitä että limsaa saa santsata mielensä mukaan. Olen käynyt ulkomailla Burger kingissä ja jotenkin sellainen muistikuva että olisivat silloin olleet parempia.. no ehkä aika kultaa muistot.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.07.2016
Rating: 0

.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

For someone who's enjoyed good Double Whoppers with cheese in the U. S., Amsterdam and Copenhagen, my todays' was the driest one ever. Not at all like the tasty adequately "moist" Whopper I'm used to. Didn't return it as I was with company.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.11.2015
Rating: 0

Hidas palvelu. Ei pöytiin tarjoilua (itse haetaan kun on valmis. Ainakin joissain toimipisteissä) Pirtelöt todella hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.10.2015
Rating: 0

Positiivinen yllätys. Nyt vasta eka visiitti Burger Kingiin Suomessa, ja kokemus olikin yllättävän hyvä. Burgeri (Steakhouse) oli maistuva, ja siinä oli kivana lisänä mm. paahdettua sipulia. Pihvi oli hyvä, ja ranskalaiset parempia kuin Mäkissä tai Hesessä. Annoksia sai hetken odottaa, ja ne piti noutaa kassalta laitteen piipatessa. Limua saa vissiin rajattomasti, mikä voinee joillekin olla bonus. Valitettavasti ainakin yhdestä hanasta kokis oli aika laimeaa. Plussaa myös olutmahdollisuudesta. Kyllä täällä voi joskus käydä, jos pitää saada (suht) nopeasti roskaruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2015
Rating: 0

. .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.03.2015
Rating: -4

Ehdottomasti paras hampurilaisketju. Joskus saattaa kestää jonossa mutta hampurilaiset aina tuoreita ja lämpimiä, koska valmistetaan vasta tilauksesta. Hampurilaisateria halpa (4,45€) kun ottaa huomioon että saa vielä juoda niin paljon kuin haluaa. Ketsuppi Heinzia joka sopii hyvin hampurilaiseen ja ranskalaisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 19.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki - Route
020 770 1800
http://www.facebook.com/BurgerKingFI

Options