sontsi

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Levant

Tämä paikka oli löytö. Mukava ja aito palvelu, todella herkulliset annokset ja hinta enemmän kuin kohdallaan. Otimme Levant-rullan ja hummus mezen, molemmat järjettömän hyviä tuoreista raaka-aineista tehtyjä ja hyvin maustettuja . Tuorepuristettu appelsiinimehu kruunasi kokonaisuuden, ja hinnaksi tuli alle 13 € per pää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.10.2015
Rating: 1

Lounas ei valitettavasti vain vakuuttanut. Tarjolla oli lettujen päälle yhtä linssimuhennosta, juustoa, tomaattia, perunaa, porkkanaa ja kanakastiketta. 12 euron hintaan nähden liian vaatimatonta - ainakin joku jälkiruoka voisi hieman pelastaa asiaa. Lisäksi letut olivat kylmiä. Palvelu silti mukavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 15.01.2015
Rating: 1

Restaurant: Restaurant Maithai thai

Tilasimme kaksi take away-annosta, joihin yllättäen tulikin lisää hintaa kassalla. Seuralaisen simppeli vihercurry-kana-annos (listalla 13,50 e) maksoi loppujen lopuksi mystiset 18 e. Omaan kasvisannokseeni (listalla 13,50 e) lisättiin 2 e - ilmeisesti ns. riisilisä muiden kommenttien perusteella. Hinnankorotuksista ei mainittu tilatessa mitään.

Kotona lisäksi huomasin saaneeni väärän annoksen, joka ei myöskään maistunut yhtään miltään. Seuralaisen törkyhintainen kana-annos oli melkein yhtä huono - ne muutamat kananpalasetkin kuivia. Annokset ovat todella pieniä, täytynee kokkailla itse vielä illemmalla.

En suosittele kenellekään, menkää viereiseen New Bamboo Centeriin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.08.2012
Rating: 4

Restaurant: La Crêperie Café creperie & bistro

Tästä taitaa tulla vakipaikka. Sympaattisen kopperon kasviscrepit ovat aivan loistavia - lihansyöjätkin kokeilkaa ihmeessä. Näillä lähtee isompikin nälkä.

Creppiä saa odotella hetken, sillä se tehdään alusta alkaen itse. Raaka-aineet ovat tuoreita ja paikan pitäjä on hauska.

Tällaisia lisää Suomeen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 29.03.2012
Rating: 2

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Hyvä ja todella nopea paikka lounastaa - menu vaihtuu viikottain ja hinta/laatu-suhde on mainio. Nettisivuilta voi lukaista kunkin viikon listan. Kasvissyöjällekin löytyy aina vaihtoehto.

Ruoka on raikasta ja itsetehtyä tacoja ja tortilloita myöten, kaukana tulisista ja teollisista tex-mex-sörsseleistä - yllätti minut ensi kerralla.

Palvelu on rentoa ja reipasta, eikä ruokaa todellakaan joudu kauaa odottelemaan. Välillä Pueblossa soi meksikolainen radiokanava, joka tuo mukavasti tunnelmaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.03.2012
Rating: 6

Restaurant: Ravintola Ukko Munkki

Maistuvaa peruspubiruokaa, jonka hinta on kohdallaan. Päivän kala ja hamppariateriat ovat maistuneet itselleni jo useasti.

Palvelun taso vaihtelee ja varsinkin sunnuntaina päväsaikaan ruokaa joutuu jonkun aikaa odottelemaan. Mutta mikäs siinä, remontoitu sali on ihan viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Namaskaar Express, Forum fast indian

Ketjuruokapaikkojen kirous.

Haimme take awaynä pari annosta paneer-juustoa pinaattikastikkeessa. Ruoka oli niin sanotusti suomi-maustettua, toisin sanoen aivan mautonta.

Intiassa samaa sapuskaa syöneenä koen olevani oikeutettu haukkumaan tämän täysin - jos oikeaa intialaista halajaa, kannattaa suunnata aivan muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.03.2012
Rating: 1

Täältä saa parhaat kaakaot ja kahvit - tämä ei ole makukysymys, se on fakta. Unohtakaa väsyneet ketjukahvilat.

Caffista saa myös kaikenlaista kivaa tavaraa mitä teen/kahvinharrastaja vaan voi toivoa. Pusseissa myytävät teet ovat todella hyviä, ja sokerihiirille varsinkin 75 % könteissä myytävä maitosuklaa maistuu varmasti. On meinaan kokemusta, vähän liikaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Pikku-Nepal nepalese

Käyn täällä usein lounaalla, sillä kasvissyöjälle löytyy aina 5 vaihtoehdosta jotain hyvää. Kaikki kokeilemani kasvispöperöt ovat olleet mainioita - aika mietoja mutta maistuvia.

Annosten koot ovat hyvät. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä (ei mikään luksus mutta menettelee) sekä naan-leipä.

Palvelun taso vaihtelee: lounasaikaan
henkilökunta on vähän kyllästyneempää mutta eipä se oikeastaan haittaa - miljöö on viihtyisä ja hinta/laatu-suhde on kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.03.2012
Rating: 0

Hyvää sushia, kaunis valoisa sisustus ja ravintola mainiolla paikalla. Hinnat ehkä hieman edullisemmat kuin muissa lähialueen sushipaikoissa. Take Awaynäkin sapuskat saa nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 26.03.2012
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites