Unknown

Café Techno

Rating 3.8 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihan jees opiskelijaruokala. Taso on laskenut kuluneen talven aikana, varmaankin kokki vaihtunut. Voittaa kuitenkin (ainakin toistaiseksi) amican ja cottonin, joka onkin ihan surkea.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 15.05.2014
Rating: 0

Myöhäisherännäisenä tämän paikan suhteen alkaa melkein kaduttaa! Opiskelijahintaiseksi ruoka on ollut joka kerta todella hyvää. Olen tosin käynyt lähinnä sellaisina päivinä, jolloin tarjolla on ollut jotain vähän tavallisuudesta poikkeavaa. Tuntuu, että mausteita uskalletaan käyttää vähän enemmän kuin näissä amican ruokaloissa. Satavarmasti tulen käymään paikassa tästäkin eteenpäin,

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 22.01.2013
Rating: 0

Kahvila, josta saa ruokaa, myös opiskelijahintaan. Ruokaa on tarjolla vain yksi laji, leipä on mitä sattuu ja tilat ovat ahtaat. Ruoassa on kuitenkin selkeästi pyrkimystä vähän "parempaan", eli ei välttämättä ihan perusmössöä, vaan kokki on saattanut kokeilla jotain hieman hienompaa reseptiä. Hiljattain syömäni Etelä-Ranskalainen kalakeitto simpukoineen ja aioleineen oli todella hyvää. Aion jatkossakin tarkkailla paikkaa ja antaa sille lisää mahdollisuuksia, hinta-laatu-arvioni saattaa vielä tuosta nousta jos paikan taso pysyy vakaana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puuvillakuja 2, 65200 Vaasa - Route
050 431 0125
http://www.cafetechno.fi

Options