Kitchen is open

Rusticheria Stella

Rating 4.4 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pari kertaa käynyt ja on todella loistavaa ruokaa. Pizza osapuilleen top5 ikinä, maksa lounasannokseksi aivan ihana. Toinen pala maksaa oli minun makuuni ehkä eineen yli, mutta minun makuuni maksa saa olla aika pinkkiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.11.2015
Rating: 0

Paras koskaan syömäni hampurilainen. Muutenkin erinomainen ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2015
Rating: -1

Odotukset olivat suuret ennakkotietojen perusteella, lähtiessämme toiselta puolelta Pirkanmaata kokeilemaan muutakin kuin Tampereen normiravintoloita. Miljöö oli ankea, baarimainen, tuli mieleen entisaikojen Rosso.
Häränrinta näytti epäillyttävältä suuren läskimöykyn reunustamana. Itse lihakohta oli ihan ok. Kastike oli ylisuolaista soijaa.
Kasvispastan kasvikset olivat sopivan rapsakoita, mutta kylmä mozzarellakökkö vierellä ihmetytti, jäähdytti pastan sukkelaan. Jälkiruokaa emme enää uskaltautuneet maistamaan.
Paikallisilta kuullun mukaan taso vaihtelee huomattavasti. Tällä kertaa ei onnistunut, emmekä voi ikävä kyllä paikkaa suositella. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.08.2015
Rating: 1

Oli tosi positiivinen yllätys, sattumalta tupsahdettiin istumaan ja huomattiin pöydässä että lista olikin vähän etukorttikioskeja haastavampi. Ei ehditty istua pidemmän kaavan mukaan, mutta pizzatkin olivat mainioita. Tullaan varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Söin Black angus härkää ja oli todella maittavaa. Varmasti menen uudelleen, kun käyn valkeakoskella. Turusta en ole löytänyt näin hyvää ruokaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 01.07.2015
Rating: 0

Vappubuffet oli loistava, esillepano kaunis ja ruoka todella hyvää. Kannatti tulla Tampereelta tänne vapun viettoon :) Tulemme uudestaankin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Positiivinen yllätys lounaalta. Otin jauhelihapizzaa, oli todella, todella hyvää. Olisinpa hoksannut myös maksaa lisähintaa salaattipöydän antimista, jotka näyttivät herkullisilta; pieni alkuun tuotu vihreä salaatti ei luvannut kovin paljoa. Onneksi öljyn ja viinietikan maut olivat tasapainossa ja vihannekset raikkaita. Hieman kummeksuin salaatin kaverina tuotua patonkiviipaletta, jonka viimeistään nyppypohja paljasti suoraan markettitavaraksi. Olisin myös kaivannut kahvin kaveriksi viipaloidun sokeripullan sijaan vaikkapa pientä keksiä tai muuta pientä makeaa. Joka tapauksessa: varmasti menen toiste ja suosittelen muillekin. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Oli myös iloista havaita ravintolan olevan pullollaan muita ruokailijoita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.02.2015
Rating: 1

Tunnelma oli maalaisravintolamainen, ja saatoimme olla paikkaan jopa hieman ylipukeutuneita. Italiassa paljon matkustaneena en löytänyt paikasta kyseisen maan tunnelmaa.

Tarjoilija oli tympeä, eikä osannut kertoa viineistä juuri mitään, mutta sen sijaan kokki valtavan ystävällinen ja kohtelias.

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta hintaan ja näihin arvosteluihin nähden kuitenkin hieman pettymys. Jälkiruoka kruunasi illan, söimme valkosuklaavaahtoa chilillä ja vadelmilla. NAM!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 22.02.2015
Rating: 1

Kävimme isolla joukolla (ravintola-alan ammattilaisia) ruokailemassa Stellassa. Ruokamme (alku-, pää- ja jälkiruokia) olivat huippuhyviä ja rakkaudella laitettuja.
Palvelu oli ystävällistä, tunsimme olomme tervetulleiksi. Sisustus oli kodikas.
Yllä olevassa negatiivisessa arvostelussa haukuttiin ruokalajeja, joista nautimme erityisesti, ihmettelemmekin söimmekö samassa ravintolassa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 19.02.2015
Rating: -1

Loistava ilta hyvän ruuan ja palvelun parissa! Upeaa, että Valkeakoskella on tällainen ravintola! Jokainen ruoka-annos esiteltiin ja ruuasta kysyttiin palautetta. Tässä ravintolassa asiakas tuntee itsensä tärkeäksi. Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 22.11.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Torikatu 2, 37600 Valkeakoski - Route
0400-906676

Options